Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim 1 Ocak

A

Anonymous (8acf)

1 Ocak 2024 günü hayatınızda ne değişmiş olmasını isterdiniz? Ben hayatımdaki insanlar ve kendimin değişmesini isterdim.

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,306
Lanet olası alınganlığımın değişmesini isterdim

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Okulda arkadaş bulmak isterdim

Konu Sahibi
A

Anonymous (e1a1)

Notlarımın değişmesini ve daha iyi olmasını isterdim

Konu Sahibi
A

Anonymous (7098)

Maladaptive daydreaming bende artık olmamasını,
Karlılık ve azim yolunda olmayı,
Kafaya hiç takmamayı,
Zihnimin arınmasını isterdim.

Jaesexual

Trainee
Tepki
286
Başlayacağım terapide az da olsa verim almayı

Konu Sahibi
A

Anonymous (5f29)

Malum şahısı unutmayı

Tepki
297
Tüm dünyadaki insanların normale dönmesini isterdim eski samimi arkadaşlıklar komşuluklar, herkesin cinsellik düşünmediği ilişkiler, şov için yapılmayan bir sürü şey, markanın köpeği olmadan iyi giyinen insanlar ya da kıyafeti ile yargılanmaktan korkmayan insanlar, makyajla yüzünü sıvamayan estetikle kendini robota benzetmeyen cinsel obje olmak yerine güçlü kadın olmayı seçen kadınlar, tek derdi karı kız g.tü olmayan kadından daha nazlı olmayan erkekler, hayatı birilerini linçleme üzerine kurulu olmayan bireyler, cahilliği özgürlük sanmayan en azından cahil olduğunun farkında ve kendini en haklı sanmayan bir toplum, kariyer için birbirinin ayağını kaydırmayan patron yalamayan...

öfff eskiden de çok böyle değildir büyük ihtimal ama ben böyle olmasını çok isterdim.