Hadi bakalımmm bunu forum icin baslatıyorum. Offline olmaya gidiyorum
31 Tem 2023 #1 ask Fanbase Starter Katılım 8 Haz 2023 Mesajlar 1,625 Tepki 4,552 Puan 114 Hadi bakalımmm bunu forum icin baslatıyorum. Offline olmaya gidiyorum
31 Tem 2023 #2 waldorfism Trainee Katılım 26 Tem 2023 Mesajlar 159 Tepki 368 Puan 16 O zaman bir soru çirkef ama zengin olmak mı yoksa çok kibar entelektüel ve fakir olmak mı
31 Tem 2023 #3 waldorfism Trainee Katılım 26 Tem 2023 Mesajlar 159 Tepki 368 Puan 16 Vankedisi' Alıntı: Yeterince fakir oldum şımarık bir zengin olmak bana koymaz Ekli dosyayı görüntüle 5905 Genişletmek için tıkla ... K-pop'tan iğrenen birisi olmak zorunda olsan
Vankedisi' Alıntı: Yeterince fakir oldum şımarık bir zengin olmak bana koymaz Ekli dosyayı görüntüle 5905 Genişletmek için tıkla ... K-pop'tan iğrenen birisi olmak zorunda olsan
31 Tem 2023 #4 waldorfism Trainee Katılım 26 Tem 2023 Mesajlar 159 Tepki 368 Puan 16 🐼×͜×🐼' Alıntı: Kibarlık para kazandırmıyor. Çirkef ve zengin olmayı tercih ediyorum. Başka soru? Genişletmek için tıkla ... Taemin'den nefret eden birine dönüşmek zorundasın
🐼×͜×🐼' Alıntı: Kibarlık para kazandırmıyor. Çirkef ve zengin olmayı tercih ediyorum. Başka soru? Genişletmek için tıkla ... Taemin'den nefret eden birine dönüşmek zorundasın
31 Tem 2023 #5 waldorfism Trainee Katılım 26 Tem 2023 Mesajlar 159 Tepki 368 Puan 16 Vankedisi' Alıntı: Kai ile kapı komşusu olacaksam tamam pazarlık payı olsun Ekli dosyayı görüntüle 5906 Genişletmek için tıkla ... Oha bug'ını buldu sorunun lsjsnsbs
Vankedisi' Alıntı: Kai ile kapı komşusu olacaksam tamam pazarlık payı olsun Ekli dosyayı görüntüle 5906 Genişletmek için tıkla ... Oha bug'ını buldu sorunun lsjsnsbs
31 Tem 2023 #6 waldorfism Trainee Katılım 26 Tem 2023 Mesajlar 159 Tepki 368 Puan 16 JkunTavşanDişleri' Alıntı: Çirkef ve zengin olmayı seçiyorum Genişletmek için tıkla ... Ama Jungkook senden nefret edecek Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 31 Tem 2023 CumberLay🔥' Alıntı: izninizle bunu çalıp başlık açıyorum efenim Genişletmek için tıkla ... Hırsız ama namuslu en azından haber veriyor
JkunTavşanDişleri' Alıntı: Çirkef ve zengin olmayı seçiyorum Genişletmek için tıkla ... Ama Jungkook senden nefret edecek Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 31 Tem 2023 CumberLay🔥' Alıntı: izninizle bunu çalıp başlık açıyorum efenim Genişletmek için tıkla ... Hırsız ama namuslu en azından haber veriyor
31 Tem 2023 #7 waldorfism Trainee Katılım 26 Tem 2023 Mesajlar 159 Tepki 368 Puan 16 🐼×͜×🐼' Alıntı: Ne kadar çirkef olursam olayım, Taemin'den nefret edebileceğimi sanmıyorum. O yüzden bence sorun yok Ben bu kıza güvenmeyelim demiştim Onun da maskesinin günün birinde düşeceği belliydi. Genişletmek için tıkla ... E çoktan çaldı zaten bir şeyler Mesela kalbimi
🐼×͜×🐼' Alıntı: Ne kadar çirkef olursam olayım, Taemin'den nefret edebileceğimi sanmıyorum. O yüzden bence sorun yok Ben bu kıza güvenmeyelim demiştim Onun da maskesinin günün birinde düşeceği belliydi. Genişletmek için tıkla ... E çoktan çaldı zaten bir şeyler Mesela kalbimi
31 Tem 2023 #8 waldorfism Trainee Katılım 26 Tem 2023 Mesajlar 159 Tepki 368 Puan 16 waldorfism' Alıntı: E çoktan çaldı zaten bir şeyler Mesela kalbimi Genişletmek için tıkla ... Öff çok klişe oldu yorumu silcem ama görüyorlarmış kdkhd
waldorfism' Alıntı: E çoktan çaldı zaten bir şeyler Mesela kalbimi Genişletmek için tıkla ... Öff çok klişe oldu yorumu silcem ama görüyorlarmış kdkhd
31 Tem 2023 #9 waldorfism Trainee Katılım 26 Tem 2023 Mesajlar 159 Tepki 368 Puan 16 CumberLay🔥' Alıntı: Bana böyle gelin işte Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 31 Tem 2023 bhalapajsksjsjlsksb yorumu düzenleyip nokta koy sonra sil Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 31 Tem 2023 Sen sildikten sonra ben de alıntıyı kaldırırım Genişletmek için tıkla ... Yok hayır dursun itirafım
CumberLay🔥' Alıntı: Bana böyle gelin işte Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 31 Tem 2023 bhalapajsksjsjlsksb yorumu düzenleyip nokta koy sonra sil Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 31 Tem 2023 Sen sildikten sonra ben de alıntıyı kaldırırım Genişletmek için tıkla ... Yok hayır dursun itirafım
31 Tem 2023 Konu Sahibi #10 Konu Sahibi ask Fanbase Starter Katılım 8 Haz 2023 Mesajlar 1,625 Tepki 4,552 Puan 114 ARKADASLARRRR tatlı seyler yazacaktnz ya da icinizden gecen bir seyler soyleyecektiniz ama sag olun yine de mesajlar icin
ARKADASLARRRR tatlı seyler yazacaktnz ya da icinizden gecen bir seyler soyleyecektiniz ama sag olun yine de mesajlar icin