Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

4. Jen'de Kariyer Yönetimi Kotu Olan Gruplar

minasyy

Trainee
Tepki
312
İlk olarak everglow derdim bir ara 4.jen denilince akla direkt itzy everglow idle falan geliyordu ama sonra uzun ara falan verdiler şimdi baya unutuldular
itzy de bu kadar keskin düşüş olmasada globalde eskisi kadar güçlü değiller ve yeni gruplar ciktikca adları anilmamaya başladı

Konu Sahibi
minasyy

minasyy

Trainee
Tepki
312
Başlığı görünce direkt everglow dedim. Dediğin gibi 4.jen diyorduk akla direkt bu 3 grup geliyordu şu an o hallerinden eser yok. Clc ve loona şirketleri tarafından baskılandı onları da sayabilirim. Nmixx ve itzy, aslında genel olarak şu an jyp grupları eskisi gibi etkili değil.
Nmixx ve itzy potansiyelli gruplar aslında mesela nmixxin sarkilari çok kötü oluyor ama yinede ben tiktokta surekli sarkilarini goruyorjm yani kaliteli şarkı vermek çok zor olmasa gerwk

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Kepler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

txt tam patlayacak gibi oluyor sonra bir anda sonuyorlar gibi geliyor bilmiyorum şirket nasıl davraniyor ama yetenekli bir grup
Title track seçebilmek çok önemli hadi onu yapamadın bari trend olan bsidelara video çek. Tinnitus gibi mesela.

romo

Trainee
Tepki
206
1-)Nmixx’in kariyeri o kadar kötü yönetildi ki şu an ivme kazanmaları için iyi bir şarkı yetmez, Brave Girls gibi bir mucize yaşamaları lazım artık. Nitekim son şarkıları güzeldi.
2-)Itzy bence çıkış zamanı düşünüldüğünde Blackpink seviyesinde olabilecek potansiyele sahip bir gruptu, JYP kötü şarkılarla onları da harcadı.
3-)Everglow. Globaldeki popülerliklerinin devamlılığı sağlanamadı.
4-)Üstte yazılmış IOI gruplarının ve sololarının HEPSİ. Chungha dahil.
5-)Yoo Young Jin/Lee Soo Man zamanı Aespa. Adamlar gittikten sonra hem gruba çok iyi şarkılar verilmeye başlandı hem de daha iyi promosyon almaya başladılar.
6-)Kepler. Kötü şarkılar ve ağır çalışma temposu.
7-)Fifty Fifty baştan sona fiyaskoydu bence. Grup olarak markalaşabilecek bir popülerlikleri yoktu. Grup olarak nugu kategorisine konulurlardı bence
:cool:Erkek gruplarına girmek istemiyorum genel olarak benzer yönetim politikaları var. Ancak nispeten iyi yönetilen gruplar olmalarına rağmen P1Harmony gibi başarı yakalayamayan bi erkek grubu mezarlığı 4.jenerasyon.

Hepsi yazılmış ama toplamak istedim

romo

Trainee
Tepki
206
sorma bayuğı üzüldüm ya uygj
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sejeong iyi gidiyor aslında bakarsan bu yıl oynadığı diziler hep ses getirdi, solo albümü de oldukça beğenildi hatta konsepti karanlık olduğu için şaşırıldı
Evet Sejeong çok iyi gidiyor ama genel tabloya bakıldığında daha iyi yönetilebilirdi kariyeri