Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Aespa Hakkinda

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Canlı söylesetseler herkes rahatlayacak. Benim yetenekli bulduğum bir grup, konseptleri de güzel.
Bu dönem söylüyorlar ama sm yüzünden sanki herkesin kafasında aespa canlı söyleyemiyor sürekli pb yapıyorlar gibi bir algı olustu(smdrn nefret etme perileri geldi yine

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Ben çok seviyorum onları. Şarkılarını da az çok beğeniyorum. Ve bana enn yakın en samimi olan 4.jen kız grubu gibi hissettiriyorlar . Onları izlemek keyifli oluyor 🙈
Canlı söylemede de çok iyi olduklarını bu CB kanıtladılar. Daha da bir laf gelmez diye umuyorum.
Dimi yaa çok samimiler wjdnww bana aşırı doğal geliyorlar yani ne bilim kendilerini çok kasmiyorlar bence diğer gruplar gibi(sadece ning bazen kendini kasiyor zorluyor gibi geliuor

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,760
aespayı günde bir milyon defa dinliyor olabilirim. o derece seviyorum ve bence kızlar da aşırı yetenekli. açıkçası şarkı dinleyeceksem prodüksiyon ne kadar iyi olursa olsun onun yerine kaliteli ses dinlemeyi tercih ederim.

aespa şarkılarının prodüktörlüğü baya iyi oluyor bence ya. zaten sm genelde alt yapıyı iyi hazırlıyor ama lyricste batırıyor. aespa da durum bi tık bu şekilde. her halükarda aespa tamamen benim müzik zevkim. metalik soundlar falan bayılıyorum. bence elektromüzik feste çıksalar hiç sırıtmazlar

sadece bu aralar ninge biraz ayar oluyorum çünkü sürekli seksi olma çabası içinde gibi görünüyor. diğer üyeler daha doğalken onda hep bi poz kesme havası var gibi. mz gen olacam diye de biraz uğraşıyor gibi sanki hadi sahnede anlarım da gündelikte de böyle sşsşslsşwçmdpsşwöwksşwwşd neyse yüzü gerçekten çok güzelllll🫨🫨🫨

sadece kendi çapımda düşündüğümde benim için kpopta ki en iyi kız grubu aespa. ama tabii ki çoğunlukla idollerde olmadığı gibi aespa da da pek sanatçı zihniyeti olduğunu düşünmüyorum. bunun en basit örneği daha dün water bomb diye saçma salak bi feste katıldılar. tonlarca su israfı cidden 🫢

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
aespayı günde bir milyon defa dinliyor olabilirim. o derece seviyorum ve bence kızlar da aşırı yetenekli. açıkçası şarkı dinleyeceksem prodüksiyon ne kadar iyi olursa olsun onun yerine kaliteli ses dinlemeyi tercih ederim.

aespa şarkılarının prodüktörlüğü baya iyi oluyor bence ya. zaten sm genelde alt yapıyı iyi hazırlıyor ama lyricste batırıyor. aespa da durum bi tık bu şekilde. her halükarda aespa tamamen benim müzik zevkim. metalik soundlar falan bayılıyorum. bence elektromüzik feste çıksalar hiç sırıtmazlar

sadece bu aralar ninge biraz ayar oluyorum çünkü sürekli seksi olma çabası içinde gibi görünüyor. diğer üyeler daha doğalken onda hep bi poz kesme havası var gibi. mz gen olacam diye de biraz uğraşıyor gibi sanki hadi sahnede anlarım da gündelikte de böyle sşsşslsşwçmdpsşwöwksşwwşd neyse yüzü gerçekten çok güzelllll🫨🫨🫨

sadece kendi çapımda düşündüğümde benim için kpopta ki en iyi kız grubu aespa. ama tabii ki çoğunlukla idollerde olmadığı gibi aespa da da pek sanatçı zihniyeti olduğunu düşünmüyorum. bunun en basit örneği daha dün water bomb diye saçma salak bi feste katıldılar. tonlarca su israfı cidden 🫢
Waterbomb hem o yüzden kotu hemde daha dün konserleri vardı yani baya gereksiz oldu bence
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tatlı kızlar ve yetenekliler bence. Şarkıları bana çok hitap etmiyor bu yüzden dinlemiyorum. Canlı olarak cidden iyi iş çıkartıyorlar ama sm sayesinde canlı performans sergileyemiyorlar algısı oluştu. Ben birde sahnelerini çok sevemiyorum o da koreografilerinden kaynaklı. Hep profesyonel çekim olacakmış gibi ayarlanmış bu yüzden kameranlar iyi iş çıkarmadığında performansın o büyüsü kayboluyor. Kızların sahne performansına gelirsek zamanla daha da açılırlar bence. İlk zamanlara göre ilerleme kaydettiler. Bunu devam ettirirlerse güzel olur 🧡
Off hele girls koreografisi aşırı berbat gercekten bütün benliğimle nefret ediyorum

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
izlediğim birkaç içeriklerinde oldukça eğleceliydiler bana cana yakın geliyorlar, vokallerine laf edemem 4ü de iyi vokalist zaten, rap konusunda next level rapleri iyiydi mesela ama hepsini beğenemiyorum, dansları bence kötü değil sorun koreografilieri, şarkılarını da seviyorum bsidelarını kontrol ettiğim nadir gruplardan biri

WorldLove

Trainee
Tepki
39
Her grubu sevdiğim gibi (Bigbang hariç) bu grubu da çok seviyorum. Şarkıları spor yaparken iyi gidiyor. :) Bir ara deli gibi life's too short dinledim.

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Aespayı seviyorum ama karagrofileri çok kötü. Akıp giden bir dansı olmayınca kızlarda öyle aşırı müthiş dansçı olmayınca bazen sahnelerine kötü yansıyor. Bir ara hareketleri çok robotikti mesela dans yüzünden. Sesleri canlıları iyi. Keşke düzgün bir karografla çalışsalar

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Aespayı seviyorum ama karagrofileri çok kötü. Akıp giden bir dansı olmayınca kızlarda öyle aşırı müthiş dansçı olmayınca bazen sahnelerine kötü yansıyor. Bir ara hareketleri çok robotikti mesela dans yüzünden. Sesleri canlıları iyi. Keşke düzgün bir karografla çalışsalar
Bside koreolari güzel oluyor aslında ama başlık şarkıları için kesinlikle daha iyi koreolar olmali

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bu benim ilk basligim biraz heyecanlıyım ama olsun neyse
aespa bence çok yetenekli bir grup sarkilarida güzel özellikle bsidelar ama bir dönem sürekli eleştiri aldılar (yetenek, canlı söyleme,koreografi vs)
Siz aespa hakkında ne dusunuyorsunuz
Ben cok yetenekli olduklarini dusunmuyorum danslari asiri kotu bence. Ozellikle karina ana dansci ama baska grupte lead dancer bile olabilir mi emin degilim. Stagete de ning iyi. Grupca vokalleri iyi karinanin rapi dinletiyor visual giselle disi iyi baska bir seyleri yok