Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Alakasız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 56

On My Way Goodbye GIF by Bubble Punk

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 56

kimse bunu dogru bulmuyor sen cok yanlis anladin bizi. sen istiyorsun ki 3-5 kisi bir yanlis yapti diye tum toplumu cezalandiralim ama hayir bunun cozumu bu degil.
Benim dünden beri anlatmak istediğimde buydu ama insanlar anlamadı nedense. Birde diğer türlü örnek görmek istedim belki bu sefer ne demek istediğim anlaşılır diye

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 56

Bu konuda yorum yapmayacağım dedim ama yeter. Polis olmak isteyen bir panseksüelim. Ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki eğer bu dönemde polis olsaydım, bunlardan birine ben kelepçe takmak isterdim. Bunları tutuklayan ben olmak isterdim.

Bizim istediğimiz özgürlükler var, ama olay bu değil. Bunlar, vatanına ihanet eden satılmışlardan başka bir şey değil. Çok rica ediyorum, LGBTQ+'a laf ederken benimle bu satılmışları bir tutmayın.

Uykuluyum, doğru düzgin toparlayamadım ama umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Ben hiçbir zaman kimsenin ne dinine ne tuttuğu takıma ne de cinsel tercihine laf etmedim. Bir olayda amaç neyse ona sadık kalınsın dedim ama insanlar anlamak istemedi, olduğumdan farklı durumlar meydana geldi. Bende bu durumu farklı bir şeyle göstermek istedim. Ne dediğim daha rahat anlaşılsın diye. Umarım benim de ne anlatmak istediğim anlaşılmıştır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

O zaman nerden çıktı bu kargaşa 😭
Karşısındakini dinlemeyenler yüzünden, olayı uzatıp profiline taşıyanlar yüzünden. Daha sayarım istersen
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne dediğimin artık anlaşıldığını düşünüyorum, başka arkadaşları kırmamak adına @Tenebris ten bu paylaşımı kaldırmasını rica ediyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 56

sen lgbtq+ yuruyuslerinin yasaklanmasini desteklememis miydin? burdan cikmisti tartisma diye hatirliyorum
Yorumumu kopyalıyorum tekrar oku

Lgbt yürüyüşleri saçma sapan bir hâl almaya başladığı için yasaklandığını düşünüyorum. Çünkü öyle bir hâle geldiler ki millet 19 mayısı kutlayacak sokağa dökülüyor hemen lgbt yürüyüşüne çeviriyorlar. Ya da bazı insanlar iş yerini protesto etmek istiyor ama hemen lgbt topluluğu onu da kendine çeviriyor. Bu sefer hakkını arayan insanların haklarını gasp etmiş oluyorlar. Hemen beni homofobik falan ilan etmeyin açın bakın 2 tane habere görürsünüz.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 56

yazdigin sey tamamen bir bahane, yuruyusler hukuka aykiri bir sekilde yasaklaniyor insanlarin ozgurlugu elinden aliniyor. hassas bir konu oldugu icin yanlis anlasilmis olabilirsin bilemicem
Ben orda düşüncemi belirtmişim farkındaysan, aynı şeyi yapıyorsun hemen söylediğin bahane diyorsun. Bende diyorum ki haberler var, o yüzden sana yukardaki örneği veriyorum. Aynı örnek karşıt tarafta da var. Ama niyeyse benim anlatmak istediğim anlaşılmadı. Şu an nasıl sakin konuşuluyorsa aynı şekilde tepki bekledim. Direkt suçlayıcı sözlerle değil. Sen zaten karşıt görüşlüsün diyerek değil. İma edip hayır biz bunu ima etmedik diyerekte değil. Umarım artık anlaşılmıştır

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 56

demek istedigini anladim ama sen bizim demek istedigimizi anlamadin. 3-5 lgbtq+ bireyi yuruyusleri mahvetmis o zaman tum lgbtq+ bireylerini cezalandirmak icin yuruyusleri yasaklayalim! evet bu bir bahanedir. sen 1 kisinin yaptiginin senin uzerine kalmasini, bunun sonucunda ozgurlugunun elinden alinmasini ister miydin merak ediyorum
İşte hâlâ olayın şu kısmını anlamıyorsun, benim orda bu yapılan olayı destekliyorum diye bir şey yazdığımı görüyor musun? "Bu sebepten dolayı yasaklandığını düşünüyorum" demişim. Yapılan şey doğru yanlış gibi bir laf söylememişim. Kurunun yanında yaş yanmasın herkes neyi savunuyorsa sadece onun hakkında protesto yapsın demişim. Ama siz hâlâ bunu bahane ediyorsun yapılan olayı destekliyorsun diyorsun. Ben orda böyle bir şeye destek verdim diye bir şey yazmış mıyım? Görebiliyor musun öyle bir yazı? Tekrar tekrar diyeceğim ana fikir neyse insanlar onun yürüyüşünü yapsın. Kimse kimseye karışmasın. Tüm tartışma bundan ibaret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...