Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Albüm Çıkarmasını Beklediğiniz Batılı Şarkıcılar Ve Sanatçının En Sevdiğiniz Şarkısı

Ü

Üye silindi 187

selena gomez'in perfect,lose you to love me,nobody şarkılarını dinlediğimde justine çok öfkeleniyorum ona bu yaşattıkları için sonra justinden I'll show you dinliyorum ve justinin de yaralı psikolojik sorunları olan biri olduğunu hatırlayıp selenaya kızıyorum neden bunu bile bile justinden daha önce ayrılmadın ve ona inatla sürekli geri döndün diye,lorde'un ilk albümünü dinleyip pop sektörüne sövüyorum sonra taylordan red ve ı did smth bad dinleyip gaza geliyorum 5 dk sonra ınnocent gibi duygusal TS şarkılarıyla hayata sövüyorum.Özellikle joe ile olan ayrılığından sonra joe'ya yazılan şarkıları dinleyemiyorum lover albümü ve rep erası mutlu albümlerken çok üzücü albümlere dönüştü.Cornelia street'i bir daha kims eskisi gibi dinleyemez Matty'den başka sanırım

• Kalp
Reactions: ask
Ü

Üye silindi 187

Ben de son albümünü beğenmedim ama yine de bekliyorum enayisiyim.
Dediğine göre sadece iki albümün kazandırdığı para sayesinde en az 10 yıl çalışmadan yaşayabilirmiş.Belki de son albümü bu yüzden çok kendi tarzıydı ve baya bir meditasyon albümüydü.