Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Allah Belanı Versin Jyp

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Bu adam o kadar güzel şarkı varken niye hep albümdeki en kötü şarkıyı şeçip title yapıp güzel tüm şarkıları harcıyor itzy nin ön gösterimini izledim kill shot ve psychic love çok güzel şarkılar.kulağa en kötü geleni title yapmış belki ön yargılı davranıyorum çünkü prodüksiyon ekibi çok güçlüymüş ama nakarat kısmıysa sneakers gibi Kore'de patlayıp globelde linç yer ama alıntılar baktım yabancılar sevmiş

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Bu adam o kadar güzel şarkı varken niye hep albümdeki en kötü şarkıyı şeçip title yapıp güzel tüm şarkıları harcıyor itzy nin ön gösterimini izledim kill shot ve psychic love çok güzel şarkılar.kulağa en kötü geleni title yapmış belki ön yargılı davranıyorum çünkü prodüksiyon ekibi çok güçlüymüş ama nakarat kısmıysa sneakers gibi Kore'de patlayıp globelde linç yer ama alıntılar baktım yabancılar sevmiş
Bence şarkıyı BEP yaptığı için ana şarkı seçtiler. Adamın şarkılarını Koreliler seviyor.

Hasbully

Trainee
Tepki
154
Kill shot ve Psychic Lover gerçekten çok hoşuma gitti özellikle kill shot tiktokta patlayabilirdi itzyden nefret ediyo galiba

marin

Trainee
Tepki
637
Hepsine performans videosu gelmesi için duacıyım 😢😢 Yoksa güzelim albüm harcanacak yine. Şarkıların hepsi feci iyi geliyor kulağa. Cake hakkında net bir yorum yapabilmek için tamamını dinlemek istiyorum. Çünkü BEP'in kredisi yüksek bende. O adamların beğenmediğim şarkısı yoktur. Genelde de nakarat dışı kısımları patlar şarkılarının. O yüzden erken konuşmamak gerek. Yalnız tanıtım videosuna aşırı yükseldim. LOCO'dan sonra ITZY gibi hissetiren bir albüm geliyor o kesin 💖