Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Allah Grup Uyelerine Sabir Versin Dediginiz Idoller 2

Ü

Üye silindi 189

grup uyelerinden ceken idoller aka grup uyeleri yuzunden allahtan sabir dilediginiz idoller

bp lisa: izledigim cogu konser videosunda izleyenlerin verdigi paranin hakkini cikartacak performansi tek lisa sergiliyor. idol olmayi grupta seven tek uye gibi.

gidle miyeon: gruptaki en iyi vokal varyate showlarini sirtinda tasiyor. soojin skandalinda grup uzuuun bi araya girdiginde grubun korede unutulmasini engelleyen oydu. ama ne sarkilarda hak ettigi linei aliyor ne de grup uyeleri ona hak ettigi gibi davranmiyor (bkz shuhua)

miss a suzy: solo promo almaya diger grup uyelerindej cok sonra baslasa bile en populer uye olup grubu korede tasidi ama bu grupta dislanan uye oldugu gercegini degistiremedi

bigbang taeyong: gruba bakinca skandali olmayan tek uye ama etrafi keslerle f*huscularla dolu

rv seulgi: rv belirli zaman araliklariyla ya korede ya da international nefret aliyor (bi aralar duydugum tek rv haverleri skandallardi) bunlar da bazen grubun onune tas koyuyor. skandali cikmayip grubu hep yucelten tek uye sanirim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

not: burada diger uyeleri suclamiyorum. yalnizca bu idoller grup arkadaslarinin bazi skandallarina grup uyesi olmalarindsn oturu kurban olmus uyeler. buyuk ihtimal onlarla aralari da iyidir. herhangi bi suclama ya da hedef gosterme amacim yoktur. bu postun amaci nefret degildir (nefretiniz bigbange ise o zaman farkli tabii)

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Miyeon, grubu henüz o kadar büyük bir skandala karışmadı ama davranış olarak benim pek beğenmediğim kişiler.
Aespa giselle, grubundan değil de o şirketten dolayı sabır versin ona
Sullyoon, 5 extrovert olan grupta tek introvert olan sana sabırlar diliyorum dsfklhjasdjfşlkasdfj
aespa icin ningning ve giselle e uzuluyorum cidden sullyoon da komik olmus hxnxbxjx