Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Allah Grup Uyelerine Sabir Versin Dediginiz Idoller

Ü

Üye silindi 189

bazi idoller var bu idolleri gordukten sonra iyi ya da kotu nedenden allah grup uyelerine sabir versin diyorum.

NOT: ASAGIDA YAZDIKLARIM SUCLU VS KESINLIKLE DEMIYORUM COGUNUN KENDI HATASI BILE DEGIL AMA NE YAZIK KI GRUP UYELERININ NEFRET ALMASINA NEDEN OLUYORLAR O YUZDEN ACTIM BASLIGI IDOLLERE NEFRET YOK

twice chaeyoung: neo nazi olayindan sonra twice unstanleyenler oldu. grup tam westerne acilmisken international rezil oldular

exo eski c line: grubun korelilerden gormedigi zorbalik kalmadi

skz hyunjin: skz ne zaman basari etse koreliler hyunjinin zorbalik skandalini tekrardan one cikartiyor ayrica bu yuzden skz desteklemiyorlar

ls garam: kiz ayrilali aylar yillar oldu ama bazi enayi fanlar 2 hafta gordukleri 15 yasinda bi kiz icin grubu lincliyor hala

rv irene: skandalindan sonra korelilerin dilinden dusmeyenlerden

aespa karina winter: ikilinin bi sucu yok kesinlikle ama ne zaman gorsem bu ikisi promo aliyor sirektte bariz irkcilik var

ive wonyoung yujin: aespa ile ayni

bp jennie: hakkinda her hafta yeni bi skandal cikiyor. twitterda gordugum 50k begeni alan bp nefret twitleri hep jen ile alakali ne yazik ki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ayy bi de usenmezsem ya da siteyi yine terk etmezsem grup uyeleri yuzunden allah sabir versin dediginiz idoller doye baslik acmayi dusunuyorum bekleyin

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

İrene olayının ikili arasında çözülmesi ama kimaenin bunu umursamadan ikiliye saldırmaya devam etmesi çok saçma
ki linc yemeyeceksem irene o olayla inanilmaz haksiz da degildi sanki o calisanin yaptigi cok yanlis seyler de vardi ama sonra olay ikili arasinda cozuldu gibi degilde sirket ustunu kapatti gobi gozuktu o yuzden insanlar hala konusuyor

Twice chae (aynı sebep)
The boyz hiç takip ettiğim bir grup ama sunwoo'nun ve new'in kadın düşmanı sözleri bence yeterlidir stanlememek için.
Aespa'da allah yabancı üyelere sabır versin. Şirket tarafından adam akıllı muamele görmüyorlar.

Grup üyeleri yüzünden allah sabır versin dediğim idol de net miyeon'dur sebebini zaten herkes biliyordur
the boyz olayi hala agzimi acik boraktiriyor asamiyorum resmen bi de gidle icin aydinlatir misin beni lutfen herkes bilmiyor galiba nxnznxmxnmx

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Çoğu kişi zorbalık desede olay aslında tartışma ki olayın arka yüzünde irenenin kulaklığında bir sorun var bu yüzden tartışıyolar, kulaklıktaki sorunun sebebi stilist zaten.
aynen zaten o yuzden dedim irene cok da haksiz degil diye. sahsen ben olsam ben de sinirlenirdim bi de irene lider yani ama iste sm cok kotu halletti durumu

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

BP'i linç etmek için pusuda bekleyenler var mesela;
1-) Rosé uyuşturucu kullanıyor diye bir söylenti yazdılar ancak uyuşturucu dedikleri şey bir masaydı ve Rosé yi savunan kişiler cahil ilan edilmişti
2-)Rosé Spotify ceo ile yattı söylentisi
3-)Jennie sahneden midesi bulandığı için inmişti ama bazı şahıslar hamile dedi
...
Böyle bir liste yapmaya kalksam bitmez bir liste.
Ayrıca İrene konusa katılıyorum
ozellikle bu ceo ile ile yatti mevzusu beni inanilmaz sinirlendiriyor. taylor swiftin artist of the decade konusmasi kopyla yapistir. bi kadin ne zaman basarili olsa bunu bi erkege baglamalari yapilan sl*tshamingler beni sinirden olduruyor

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
bazi idoller var bu idolleri gordukten sonra iyi ya da kotu nedenden allah grup uyelerine sabir versin diyorum.

NOT: ASAGIDA YAZDIKLARIM SUCLU VS KESINLIKLE DEMIYORUM COGUNUN KENDI HATASI BILE DEGIL AMA NE YAZIK KI GRUP UYELERININ NEFRET ALMASINA NEDEN OLUYORLAR O YUZDEN ACTIM BASLIGI IDOLLERE NEFRET YOK

twice chaeyoung: neo nazi olayindan sonra twice unstanleyenler oldu. grup tam westerne acilmisken international rezil oldular

skz hyunjin: skz ne zaman basari etse koreliler hyunjinin zorbalik skandalini tekrardan one cikartiyor ayrica bu yuzden skz desteklemiyorlar

ls garam: kiz ayrilali aylar yillar oldu ama bazi enayi fanlar 2 hafta gordukleri 15 yasinda bi kiz icin grubu lincliyor hala

aespa karina winter: ikilinin bi sucu yok kesinlikle ama ne zaman gorsem bu ikisi promo aliyor sirektte bariz irkcilik var

bp jennie: hakkinda her hafta yeni bi skandal cikiyor. twitterda gordugum 50k begeni alan bp nefret twitleri hep jen ile alakali ne yazik ki

ayy bi de usenmezsem ya da siteyi yine terk etmezsem grup uyeleri yuzunden allah sabir versin dediginiz idoller doye baslik acmayi dusunuyorum bekleyin
Lesserafim kazuha
Kadın kadının düşmanıdır. Kpopın yazılı olmayan kuralı. Twice, Bp Red velvet bu gruplara ağzza alınmayacak laflar hakaret edenler yine kadındı. Çok üzülüyorum böyle insanlara bazen bir erkek için bile kadının namusunu ayaklar altına alıyorlar
Öyle demeyelim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Got7 Jackson Uygur Türkleri olayı var kendisi yüzünden diğer masum Çinli idollerde topluca linç yiyorlar.
aynen ya bak simdi dusununce ben eskinden got7 i baya severdim fandoma bile girmek isterdim ama simdi hic hosuma gitmiyorlar ahh jackson ahhh

Soyeon'un miyeon'a az part vermesi (ana vokal olduğu halde), shuhua'nın miyeon'a karşı tavırları (şahsen biri bana o tür hareketler yapsa aşırı rahatsız olurum), yuqi'nin miyeonla bir olayı yok ama çin kominist partisini desteklediğinden beri sevemiyorum, minnie'yi samimi bulmuyorum açıkçası.
Yani orada bilmeyen yoktur derken daha önce burada çok kez bahsetmişimdir başka konularda. Bir de soyeon ve shuhua'nın davranışları zaten daha önce haber olmuştu
hmmm anladim ask cok sagol ben uzun zamandir forumda yoktum o yuzden geride kaldim biraz bi de sicaktan beynim eridi ondan nxnxbnc

Hasbully

Trainee
Tepki
154
BP'i linç etmek için pusuda bekleyenler var mesela;
1-) Rosé uyuşturucu kullanıyor diye bir söylenti yazdılar ancak uyuşturucu dedikleri şey bir masaydı ve Rosé yi savunan kişiler cahil ilan edilmişti
2-)Rosé Spotify ceo ile yattı söylentisi
3-)Jennie sahneden midesi bulandığı için inmişti ama bazı şahıslar hamile dedi
...
Böyle bir liste yapmaya kalksam bitmez bir liste.
Ayrıca İrene konusa katılıyorum
4-) Valla üzerinden uzun zaman geçti sebebini net bir şekilde hatırlayamıyorum ama left&right ve money spotify streamleri hakkında bir sebepti sonrasında lisa spotify ceosu ile yattığı söylentisini çıkarmışlardı
5-) Markalar tarafından seçilmek için yg ve ceolarla yattıkları söylentisi
6-) Milli futbol takımındaki o çirkin herif gol atınca sevinip adamın gol atma anını storysinde paylaşan jisoonun ne kadar büyük bir %r%spu olduğu söylentisi
7-) YG ile yattıkları söylentisi (allah o 21 fanlarını bildiği gibi yapsın)
Teddy ile yattıkları söylentisi
Bu liste sabaha kadar uzar. Bunları yazanları bir gün karma bir yerde yakalayacak çok eminim bundan

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,507
özellikle k*ris üzerinden draglemeye calısıyolar o asırı sinir bozucu oluyo adam grupta 1 yıl kaldı sonra da cıktı gitti zaten bir daha da üyelerle irtibata gecmedi ama bazı kisilerin gözünü exo nefret öyle bir bürümüs ki bu iğrenc olayları bile üyelere kakalamaya calısıyolar

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,343
Twice chae (aynı sebep)
The boyz hiç takip ettiğim bir grup ama sunwoo'nun ve new'in kadın düşmanı sözleri bence yeterlidir stanlememek için.
Aespa'da allah yabancı üyelere sabır versin. Şirket tarafından adam akıllı muamele görmüyorlar.

Grup üyeleri yüzünden allah sabır versin dediğim idol de net miyeon'dur sebebini zaten herkes biliyordur
The boyz olayı ne tam olarak? Çok gördüm burda bahsedildi ama tam olarak konuyu bilmiyorum.

Tepki
297
SM çinli idol olayını bırakmalı ya sonunda ayrılıyorlar ya da milliyetçilik sorunları çıkıyor. Irene a ben üzülemiyorum çünkü o linçten önce güzel olmanın ekmeğini aşırı aşırı yedi yani vokal wwndy varken dans ve vokali olan seulgi varken hatta joy çok seksi ve güzelken en popüler irene dı çünkü kotelilerin güzellik algısına çok uyuyordu çok kayırdılar irene ı başından beri yerlere göklere sığdıramıyorlardı. sonuçta kibir doğurdu benim kişisel görüşüm. He o kadar linci Seungri yemedi o ayrı bi konu…

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,343
burada bahsedilen üye sunwoo
bir de bu link var ama tek bir şeyle özetlemek gerekirse;
Soru: Herhangi bir hayvan evlat edinseydin bu ne olurdu?
Sunwoo: Yabancı kadınlar
Birinci link açılmadı ama ikincisini okudum.
Bu adamın hayranları da vardır şimdi. Nasıl desteklemeye devam edebiliyor ya. Bu olay nasıl büyümedi mesala. Biraz daha ünlü olsaydı bence asla devam edemezdi kariyerine.

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,343
İlk link sansürlenmiş siteden dolayı galiba k*rez*n sitenin adı orada daha bir sürü kurduğu cümle vardı. Valla gd sevicisi varsa bunu da seven bir sürü kişi olurdu
Off instagram da ne zaman bigbang üyleriyle ilgili bi haber olsa herkes yorumlarda övüyor, çok sinir oluyorum. 1 kişi bile tepki koymuyor, ben koyacağım diyorum ama linclerler kesin.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Birinci link açılmadı ama ikincisini okudum.
Bu adamın hayranları da vardır şimdi. Nasıl desteklemeye devam edebiliyor ya. Bu olay nasıl büyümedi mesala. Biraz daha ünlü olsaydı bence asla devam edemezdi kariyerine.
Daha once sitede bu olaydan bahsettigimde abartiyorsun yanlis ceviri demislerdi

Melike

Trainee
Tepki
135
Ben Twice Nayeon'un birazcık ünlü kaprisine kapıldığını şirket ve üyelerin de onu çoğunlukla alttan aldığını düşünüyorum. Bazen olaylara verdiği tepkilerden hareketle, kendini çok beğendiğini, diğer üyeleri zaman zaman dalgaya alan ( şaka anlamında değil de gerçekten ciddi bir şekilde bile isteye yaptığını) tavrını, kendini çok üstün gören hareket ve tutumlarını gözlemledim. Şaka mâhâyetiyle yapıyor diyen arkadaşlar gelmeden söyleyim. O an kamera önünde şaka mâhâyetiyle yapsa dahi üyelerin mimiklerinden hareketle sadece kamera önünde değil de sürekli olarak yaptığını bu hareketlerine karşılık üyelerin tavırlarında görülen alışmışlık, sıkılganlık ve yer yer rahatsızlık...

9:58'den itibaren mesela dakika 11:58' e kadar aslında üyeler küçük küçük ipuçları veriyorlar.

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,343

Suju heechul, twice chaeyoung, idle shuhua, aoa jimin, bigbang (hepsi)

mirai

Trainee
Tepki
334
4-) Valla üzerinden uzun zaman geçti sebebini net bir şekilde hatırlayamıyorum ama left&right ve money spotify streamleri hakkında bir sebepti sonrasında lisa spotify ceosu ile yattığı söylentisini çıkarmışlardı
5-) Markalar tarafından seçilmek için yg ve ceolarla yattıkları söylentisi
6-) Milli futbol takımındaki o çirkin herif gol atınca sevinip adamın gol atma anını storysinde paylaşan jisoonun ne kadar büyük bir %r%spu olduğu söylentisi
7-) YG ile yattıkları söylentisi (allah o 21 fanlarını bildiği gibi yapsın)
Teddy ile yattıkları söylentisi
Bu liste sabaha kadar uzar. Bunları yazanları bir gün karma bir yerde yakalayacak çok eminim bundan
Son için niye çirkin dedin ki gayet yakışıklı tatlı bir adam bildiğim kadarıyla skandalı falan da yok

• Alev
Reactions: ask