Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anketler, Modern Koreli Kadınların Ilişkilere Ve Genel Olarak Erkeklere Giderek Daha Fazla Ilgisizleştiğini Gösteriyor

Nayna

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
883
Tepki
2,990
Puan
51
Çünkü erkekler artık hiç çekilmiyor zaten işimiz gücümüz yok gibi birde salak anasının paşam diye yetiştirdiği akıl yaşı 3 olan erkekleri hiç çekesimiz gelmiyor. Kendi hayatımı yaşamak varken artık hiç bir erkeğin nazını çekmek yok hangi kıza bakmış acaba beni aldattımı diye düşünmek bana saçma geliyor. Zaten erkeklerin çoğunun günümüzdeki zihniyetinin ne ladar kötü olduğunu bence twitterdan görebiliyoruz.
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
2,196
Tepki
7,649
Puan
183
Birkaç gündür korku içerisindeyim. Erkeklerden nefret etmek istemiyorum ama artık erkeklerden hiç hoşlanmıyorum. Özellikle evli olanlardan .
Bizim bir tanıdığımızın ablası kocası tarafından b*çakla k*sil*rek öldürüldü. Koca olacak bu ş*er*fsiz hiç iyi bir eş değilmiş. Sürekli tartışıyorlarmış ama kadın boşanmıyormuş büyük ihtimalle korkusundan. Deprem zamanı bu adam ortadan kaybolmuş eve hiç uğramamış, adama da ulaşılamamış. Kadın da artık boşanma davası açmış. Adam bu boşanma davasını öğrenince eve gelmiş ve karısıyla tartışmış . Kadın boşanmakta ısrar etmiş ve geri adım atmamış. Adam da mutfaktan bıçağı almış ve çocuklarının önünde karısını b*çakl*mış. Bunu duyduğumda o kadar kötü oldum ki. Kendime gelemedim ailelerini düşünemiyorum.
Bir de yakın zamanda yaşadığım iğrenç bir olayı anlatmak istiyorum. Çünkü gerçekten çok bıktım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bizim bir komşumuz var . O kadar iğrenç insanlar ki onlardan nefret ediyorum. Özellikle oğullarından. Oğlu bu dünyanın en pislik insanı olabilir. Karaktersiz, ş*r*fsiz,n*mussuz, hırsız, alkolik, uy*şt*rucu alıp satan birisi, t*cizci ... o kadar çok ki. Klimalı odada yatamadığım için oturma odası daha serin olduğundan orada uyuyordum. Kapı ve pencere falan açık uyuyorum. Komşumuzun oğlu da gece üç dört gibi ben uyurken bana bakıyormuş. Annem bunu görmüş ama hiçbir şey diyemedi. İşte benim evim, damında uyuyamaz mıyım diye tepki gösterir bu sefer sinirlenir. Allah korusun birgün daha da iğrençleşir diye bir şey demedi. Bana bunu anlattı. Ben anneme kızıyorum. Niye kızmadın vs. Ben onu böyle bir şey yaparken yakalarsam çok fena yaparım. Kimsede umrumda olmaz. Bu susulacak bir şey değil. Biz susarsak bu yarın öbürgün daha iğrenç şeyler yapar. Ben kesinlikle susmam dedim. O kadar iğrenç bir şey ki. Kendi evimde bile rahat uyuyamıyorum.
Bu karaktertersiz o kadar iğrenç birisi ki artık buranın polisleri bile hiç uğraşmıyor. Kaç kere polisi aradım şikayet ettim. Sadece uyarıp gidiyorlar. Hiçbir şey yapmıyorlar. Onlar da bundan bıkmış. Nezarethanede bir gün kalıp çıkıyor . İçeride adamları var para verip serbest bırakıyorlar. Bir iki hafta önce nezarethanede çıktı o zamanlar adam yaralamadan bir buçuk ay içeride yattı. Hatta bir kuzenim staj için bizim buradaki karakolda iki hafta staj görüyordu ben de sordum hiç olay falan oldu mu diye? O da bir kere olay oldu ona gittim dedi. Ben de bu komşu içerde olduğu için olay olmuyordur dedim. O çıktı mı buralara çok gelirsin dedim. Güldük adam iki gün sonra nezarethaneden çıktı. Başımdan kaynar sular döküldü. Gelir gelmez kavga gürültü.
Üniversiteden geldiğimde bu bir iki ay yine içerideydi . Ben geldiğim zaman dışarı çıktı. Tabi bilerek yapılan bir şey değil ama bu kadar rast gelmesi de aşırı can sıkıcı. Bizimkiler artık bana gülüyorlar. Sen bu ş*refsizden hiçbir şekilde kurtulamıyorsun diye.
Ben üniversitedeyken bu ailesiyle tartışmış evimizin önündeki bahçeden kendini astı. Bunu gören kuzeni de onu kurtarmış ve hastaneye götürdü. Bizimkiler bana bunu anlattılar. Ben de inşallah ölmüştür dedim. Maalesef ki ölmedi. Böyle diyince kendimi kötü birisiymiş gibi hissediyorum ama bu pislikten kurtulmanın tek yolu onun *ölmesi.
 

revelimderevelim

Lead Dancer
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
3,386
Tepki
8,902
Puan
183
Genel olarak asyalı erkekler cidden can sıkıcı özel alana saygısız davranan aynı hareketi karşıdaki yapınca deliren tipler.
 
Üst