Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Art Niyet Aramakta Haklı Mıyım?

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Arkadaşıma geçen yapılacak tarama sınavında çıkacak konuları sordum.kız derslerin çıkacak konularının çoğunu eksik verdi ve bunu ne yazık ki sınavda farkettim ve sınavdan sonra galiba yanlışlıkla pot kırdı bana çıkmayacak dediği konuya çalıştığını söyledi bende çalıştığına göre o konu çıkacaktı niye bana eksik söyledin diye yalnız olduğumuz bir yerde hesap sormayı düşünüyorum çünkü bilerek söylemediğini düşünüyorum. bu ilk vukuatı değil o Suriyeli çocukla aramı bozan arkadaşta oydu.kız dan habersiz arkadaş grubuyla heyet toplantısı yaptık ve kız aklandı ben mi yanlış anlıyorum kızı yani bunları bana kötü bir duygu beslediği için yaptığını düşmek abartı mı kaçıyor

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
sana kötülük mü yapıyor sen de yap ama dikkatli ol öyle göstere göstere değil kötülükten kastım da şu bir konuyla ilgili her şeyi bilmene rağmen bilmiyormuş gibi davran ve ondan öğren sonra aslında bildiğini göster ve planının işe yaramadığını ve yaramiyacağını göster ona