- Tepki
- 4,552
Azıcık internetim var o yuzden twitterda biraz tartisma okuyayim dedim. Tartisma okumaktan zevk aliyorum da twitterdaki 'ataerkillik geri gelsin' diyen kadinlar beni cildirtti nereye gitmis de geri gelsin ya? Sonra zaten errrrrkek gibi erkeklerin kadinlari taciz ettigi tweetler, altlarina da broları alfa falan yazmis cok sinirlendim. Sabah da lisanin postunu okudum. lisanın postunu zamanim olmadigi icin okuyamamistim masallah oradaki cevaplar da sinirden cildirtti. Kimlerle yasamak zorundayim diye dusundurttu. Bir de @Sweet Mimosa sen hicbir seyi yanlis anlamamissin mesela oradaki kisi lisa im not like girly girly dedi diye kisilik bozuklugu diye espri(!) yapmis sonra ciddi degildim yha demis baska bir suru insan bir suru igrenc sey yazmislar (ben desteklemiyorum lisanin yaptigini ben 381728 acidan ele aldigim icin dusuncelerimi yazmam vs uzun surer hem de tam beyaz ya da siyah tarafta olmaz) onların da cok sacmalayanlarina birkac bir sey yazdım cunku nereden tutsan elinde kalan mantiksiz bir suru yaklasim.
İste bugun sadece arkadaslariyla disari cikip kursu olan bir ogrenciye bile ulasan minimum ataerki
İste bugun sadece arkadaslariyla disari cikip kursu olan bir ogrenciye bile ulasan minimum ataerki