- Tepki
- 388
▪︎Baby Monster üyesi Chiquita "Coachella sahnesinde yer almak istiyorum" dediği için netizenler tarafından tepki aldı.
▪︎Netizenler daha debut yapmadan bu kadar büyük şeyler amaçlamasının aç gözlülük olduğunu söyledi.
▪︎Bazı netizenler küçük şirketlerden gelenlere acıdıklarını belirtti. Çünkü küçük şirketten gelen gruplar haftalık müzik şovlarında yıllarca birincilik bile alamazken büyük şirketlerden gelen kişiler böyle büyük şeyleri hayal edebiliyorlar.
▪︎Le Sserafim Sakura'da Billboard listesine girmek istiyoruz dediği için aynı şekilde tepki toplamıştı.
▪︎Bazı netizenler de hayal kurmakta bir sakınca olmadığını söyledi.
▪︎Bizim ırkçı netolar hiç durur mu? Durmaz. Tam nefret ortamı oluşturmuşken bir de grubun 4 yabancı 3 Koreli üyesi olmasindan dem vurdular.
Ben bu konuda netizenlere katılmıyorum. Bir insanın hayal kurmasında asla bir sorun yok. İsterse Amerikan başkanı olmayı istesin. Ayrıca kız 13 yaşında. Bırakın hayal kursun ve o hayali için çalışsın.
Yalan da söylemek istemiyorum. Gruba karşı antipatim yok değil. Yang Hyun-Suk'un grubu olmalarından dolayı midemi bulanıyo (Kızlardan ötürü değil, Pedo Ceolarından dolayı.) Şimdi Chiquita'nın bu söylediğini görünce bir gerçekler yüzüme vuruldu sanki. Büyük şirketten gelince çok kolay bir şekilde milyon satıp, yabancı ülkelerde promosyon yapabiliyorsun, marka anlaşmaları gırla dolaşıyor. Kız daha küçük olduğu için ona lafım yok. Ama şu şirket görevlileri kamera önünde azıcık alçak gönüllü davranmaları gerektiğini söylese güzel olurdu.
Orijinal makale:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.