Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Baby Monster,Smnbg Tarzı Gelecek Gruplar Hangi Jenerasyondan Sayilacak

Ü

Üye silindi 148

Genelde kimse 5.jenerasyondan bahsetmiyor fakat 4.jenerasyonun ilk çıkan grupları ile bu gruplar arasında büyük bir yıl farkı olacak sizce de bu gruplar için artık 5.jenerasyon demek daha doğru değil mi?
 

bilibili88

Fanbase Starter
Katılım
12 May 2023
Mesajlar
1,240
Tepki
4,939
Puan
90
4. Jen TXT ve Itzy'nin Dalla Dalla'siyla basladi (4. Jenin en buyuk gostergesini de Aespa-Next Level diyebiliriz). Normalde jenerasyon degisikligi basariya gore olur. Mesela EXO 3. Jenerasyonu actiginda kpopa olan ilgi azalmisti ve EXO aayesinde yeniden halk ilgi gostermisti ve album satislari cok yuksekti. Su an 3. Jen'in en basarililari da BTS ve Blackpink. Onlarin uzerine bir grubun kolay kolay gelebilecegini sanmiyorum bu yuzden 4. Jeni baslatmak bile garipti ama neyse. diger jenerasyon gostergesi olan konsept ve audiencelari kaliyo. 3. Jenerasyon BTS ve Blackpink'ten once Amerika icin calismiyodu hala herkesin kafasi Japonya'daydi. Hatta BTS bile videolarina ing altyazi koymuyodu Fansublar sag olsun ceviriyorlardi. 4. Jen ise direkt Amerika'ya yogunlasti. Konsept olarak da cok birbirinden farkli degiller. O yuzden 5. Jen'i baslatmak sacma.
 

2307

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
758
Tepki
1,629
Puan
27
Konum
HayDay'de ki çiftliğimdeyim📍
Tüm gruplar Amerika'ya oynadığı için artık sadece satışlara bakıyorlar başarıya veyahut ikonik olmasına degil...
Bence 4.jenerasyon olarak adlandırılan grupların çoğu adlandırılmaya başlandığında pekte kaliteli içerikler sunmadı ve 3.jenerasyon kadar etki yaratmayacakların için 4.jenerasyon adı altında içerik ürettiler.
Bu durumda biraz öyle bence...
 

soleil

Trainee
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
148
Tepki
319
Puan
8
4. jenin devamı olacak ya. Sanırım burada biri yazmıştı ya da twitterda okumuştum tam emin değilim ama " çünkü bu saatten sonra 4. jen gruplarının başarılarıyla yarışamazlar bu yüzden 5. jen diyorlar" tarzında bir yorum vardı ve birazcık hak vermiyor değilim
 

Benzer konular

Üst