Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Babymonster ''Batter Up'' Şarkısını Sevmedim.

Reidia

Mor Sümbül
Rookie Idol
Tepki
546
Açıkçası beklendim büyüktü çünkü YG Entertainment olunca insan büyük beklentiye girme konusunda haklı.
Özellikle Blackpink'in bütün kliplerinde özenti görünce insan büyük beklendi ile giriyor ama şarkı sanki 2014-2016 arasında
çıkması gereken müzik klibi gibi olmuş sadece görüntü değil müzik konusunda bütün değil de ayrı ayrı olmuş yani bir bütünlük beklerdim.

Onun dışında klip tarzı tamamen %70 Bingbang kadın halı ve %30 2NE1

BABYMONSTER-1-640x800.jpg

Ü

Üye silindi 561

Giriş kısmı bir şeyi anımsattı ama bulamadım.Onun harici pek beğenemedim

liikyaliikya

Trainee
Tepki
384
YG yıllarca debut şarkılarıyla anıldı. Winner-Empty, iKon - My Type, Bigbang - We Belong Together erkek grupları arasında öne çıkan debut parçalarıydı ve Treasure'ın Boy debutu da belli bir kitleyi memnun etmemişti. 2NE1-Fire, BP-Whistle ve Boombayah sonrası Babymonster'ın Batter Up'ı da belli bir kitleyi tatmin etmedi. Treasure gibi bir popülerlikleri olacak diye düşünüyorum. Yetenekliler, kendi şarkılarını yapıyorlar ama önlerinden onlardan daha popüler gruplar var. Bu gibi bir senaryo düşünüyorum. Mesela Kiss Of Life grubunda Natty son zamanlarda deli gibi dikkat çekti, özellikle "it girl" dedikleri türden bir havası olduğunu düşünenler çoğaldı ama bu grupta o roldeki kişi de yok. Ben Bigbang'in kadın grubu hâli olduklarını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Reidia

Reidia

Mor Sümbül
Rookie Idol
Tepki
546
YG yıllarca debut şarkılarıyla anıldı. Winner-Empty, iKon - My Type, Bigbang - We Belong Together erkek grupları arasında öne çıkan debut parçalarıydı ve Treasure'ın Boy debutu da belli bir kitleyi memnun etmemişti. 2NE1-Fire, BP-Whistle ve Boombayah sonrası Babymonster'ın Batter Up'ı da belli bir kitleyi tatmin etmedi. Treasure gibi bir popülerlikleri olacak diye düşünüyorum. Yetenekliler, kendi şarkılarını yapıyorlar ama önlerinden onlardan daha popüler gruplar var. Bu gibi bir senaryo düşünüyorum. Mesela Kiss Of Life grubunda Natty son zamanlarda deli gibi dikkat çekti, özellikle "it girl" dedikleri türden bir havası olduğunu düşünenler çoğaldı ama bu grupta o roldeki kişi de yok. Ben Bigbang'in kadın grubu hâli olduklarını düşünmüyorum.
Ben Bigbang'in kadın halı deme nedenim şu anki klip tarzının %70 benzemesi sadece bu klip için bunu söyledim