Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olİnş anasına babasına söylemez çocuk o zaman anam patlatacak bir tane banaMdkzkzmzmskksmsaksk çok iyi patlamalık bir olay
Bu kadın çok haklı konuşuyorBağcılar esenler esenyurt gibi kötü semtlerde yaşayaBu n boyuna ürüyen kaçak tiplerdense iyi olmuş.ama elit Suriyelilerdense aynı şeyi söyleyemicem efsane zekiler.Matematikleri hele üst seviye. Benim okulumda (devlet okulu yani) mühendislik mimarlık okuyanlar var. Türkiyeye orda bulunan mühendisler doktorlar da geldi baya. Suriyeli arkadaşımın babası uzay mühendisiydi. Baya da para kazanıyordu he.Yurt dışında başarılı olsa ırkı ne olursa olsun Türk vatandaşı olarak anılcak. Ben elit ve okumuş kesimin Türkiyede olmasından hiç rahatsız değilim. Konuştuğun çocuk elitse çok şey kaybettin. Türk erkekleri bizi aşağalayıp Rus mültecileri nasıl karısı yapıyor. Antalya'da Türk ırkı kalmadı ya melez ya rus valla.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada elit kesim çok daha rahat yurt dışınada çıkıyor. Her şeyleri yasal oluyor zaten. Vatandaşlık alabilmek için 5 seneden fazla uğraşıyorlar. İngilizce falanda su gibi. Her şeye rağmen şu hintlerin arapların matematik ve ingilizceleri çok iyi
Bu çocukta 2 enstrüman çalıyor 4 dil biliyor notları hep yüksekti iyide biri yani efendiydi malasef iyi olanlar arada kayniyorlarBağcılar esenler esenyurt gibi kötü semtlerde yaşayan boyuna ürüyen kaçak tiplerdense iyi olmuş.ama elit Suriyelilerdense aynı şeyi söyleyemicem efsane zekiler.Matematikleri hele üst seviye. Benim okulumda (devlet okulu yani) mühendislik mimarlık okuyanlar var. Türkiyeye orda bulunan mühendisler doktorlar da geldi baya. Suriyeli arkadaşımın babası uzay mühendisiydi. Baya da para kazanıyordu he.Yurt dışında başarılı olsa ırkı ne olursa olsun Türk vatandaşı olarak anılcak. Ben elit ve okumuş kesimin Türkiyede olmasından hiç rahatsız değilim. Konuştuğun çocuk elitse çok şey kaybettin. Türk erkekleri bizi aşağalayıp Rus mültecileri nasıl karısı yapıyor. Antalya'da Türk ırkı kalmadı ya melez ya rus valla.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada elit kesim çok daha rahat yurt dışınada çıkıyor. Her şeyleri yasal oluyor zaten. Vatandaşlık alabilmek için 5 seneden fazla uğraşıyorlar. İngilizce falanda su gibi. Her şeye rağmen şu hintlerin arapların matematik ve ingilizceleri çok iyi
Bizim de öyle akrabalar var (babamın halasını Suriye'ye gelin göndermişlerdi) yemin ederim bu dışarıda gördüğümüz Suriyelilere benzemiyorlar. Bizden daha çok gezmişlerdir Türkiye yi.(12 yaşındaki kız bana Türkiye de gezilecek yerleri saydı. Ben daha hiç görmedim oraları) Bir kısmı da Hollanda, Rusya, Almanya gibi ülkelerde ler. Çünkü Suriye'nin en zengin ailelerindenlerBir türk erkeğinden çok iyi bir tipi kaçırdın hayırlı olsun. Cidden maddi durumları zekaları olsun çok üst seviye oluyor. Bulsam basardım nikahi.
Arkadasina kotu bir sey dmk istemyrm ama sanki engellemesi hayirli olmusGeçenlerde Suriyeli biriyle habersiz flört ettiğimi söylemiştim.benimle birlikte ingilizce bölümünde okuyan bir arkadaşım daha vardı İngilizcesini geliştirsin diye onuda gruba aldım ve Ekli dosyayı görüntüle 18285
Kız çocuk Arap diye grup ismini bomba yaptı çocuk anlayıp engelledi
Nasıl ulaşıcam bilmiyorum instagramını ya da sosyal medya adresini filan bilmiyorum engelliyken yinede ulaşabiliyor muyuzKırıcı olmuş bence çocuğun alınması çok normal sen yine de bı ulaşıp durumu açıkla istersen özür de dileyebilirsin arkadaşın adına
Kötü olmuş bu çünkü öyle ulaşamıyorsun sanırımNasıl ulaşıcam bilmiyorum instagramını ya da sosyal medya adresini filan bilmiyorum engelliyken yinede ulaşabiliyor muyuz