Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Batı Özentisi Yeni Jenerasyon(!)

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Bilmiyorum belki bana katılmasanız ama "yeni jenerasyon hep Amerika'ya özeniyor eski kpop'u özledim" gibi cümleler bana çok saçma geliyor çünkü amarikan müziğini ve modasını takip etmek ve Kpop'a uyarlamak sadece yeni nesile özel bir şey değilki eski jenerasyon dan beri var eski 1.jen şarkılarını takip ederseniz full R&B müzik yapıyorlardı çünkü 90 lar ve 2000 ler arası bu müzik türü ünlüydü 2.jen elektronik pop ya da hip hop ağırlıklıydı çünkü 2005-2014 arası bu müzik türleri çok popülerdi.yani kpop hep amarikadan etkilenen bir müzik türüydü Kpop değişmedi moda değişti.üstelik bu olayıda anlamıyorum bir müzik güzelse onun "eski Kpop gibi değil ya" kısmı beni niye ilgilendirsin next level,sclass,icy,bon bon chocolat gibi şarkılar eski Kpop'a benziyor bana bunlar 2010 da çıktı deseler sırıtmaz ama dinlemeyi sevmiyorum love dive,hype boy gibi şarkılar daha batıya yakın ama dinlemeyi seviyorum ne yapayım sırf eskiyi hatırlatıyor diye sevmediğim müzikleri mi dinliyim nostarji yaşamak istesem eski Kpop şarkılarını dinlerim