Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu (Bazi) Stay'ler Yeter

lisamiro🦋

Trainee
Katılım
20 May 2023
Mesajlar
117
Tepki
278
Puan
23
Kesfetime bir video geldi o videodan sonra kesfet bunlarla doldu ve bir kac kisi disinda nefret yorumu yazmayan yok. Cidden bunlari yapan kitleyi anlayabiliyorum kendi idollerine birsey denilince iclerinde bir nefret olusuyor ve onu o gruptaki idollere laf atarak gideriyorlar. Stray Kids kendi alanlarinda bence oldukca iyi bir grup S-class sarkisinida begenmistim. Ama Chan in selam verme olayindan sonra bazi hayranlarda ive nefreti olustu dive degilim ve pek ilgilendigim soylenemez ama uyuz olmaya basladim.
IMG_3587.jpg
IMG_3588.jpg IMG_3589.jpg IMG_3590.jpg
IMG_3591.jpg
 

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,447
Tepki
4,077
Puan
210
Tek kelime:Cringe
Birde ırkçı diyorlar Wonyoung a.Neymiş çocuğa kötü davranmış çocuk siyahi bile değil aw
 

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,112
Tepki
7,461
Puan
339
Onlar Chan'ıma zorla özür dilettirdi 🤧 pis Ive, nasıl selam vermezsin sen Chan'ıma 😡😡 hem Wony çok cringe, ıyy pick me. Çileğini bitirsin öyle konuşalım. Hem skzooyu çaldı onlar bütün bunları yaptıkları yetmezmiş gibi. Irkçı Wony, bu ödüllerin hiçbirini hak etmiyorsunuz #iveapologize 😭😭 (ciddi değildir, sadece dalga geçiyorum)
 

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,447
Tepki
4,077
Puan
210
wonyoung zaten irkci degil onu biliyoruz da irkcilik sadece siyahilere mi yapiliyor? bu yorumu yaparak sen irkcilik yaptin bu arada
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bence artik her hafta en az bir kere staylerle ilgili baslik acip onlari da gommeye gerek yok
Irkçılık sadece siyahilere yapılmıyor blog da gda lilara yapılan ırkçılığı sürekli okuyoruz ama toxic staylerin Wonyoung u lincleme sebebi Wonyoung un çocuğa ten rengi koyu diye yanaşmamasi onlara göre.Zaten Wonyoung un yaptığı davranış gayet insanı bir tepki ve çocuk siyahi bile değil.Yani kendi savunmalarına laf attim orada
 
Üst