Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Bihter'i Seviyor Musunuz / Sevmiyor Musunuz ?

Bihter'i Seviyor Musunuz / Sevmiyor Musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    27

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Bu tweeti görünce aklıma geldi

Ben sevmeyenlerdenim.Kısaca sebeplerim...(aldatma dışında )

1- Bülent'i yurtdışına göndermeye çalışması
2- Matmazel'in odasını karıştırma olayları ( evde kocasından hoşlanan birisinin olmamasını istemesine %100 hak veriyorum ). Sonuçta odasına gizli gizli girilmesi hoş değildi
3- Ablasının kocasını küçümsemesi. ''Kocam,kocanı kovdu'' tarzı ifadeleri
4-Peyker'i Behlül'ü unutamamkla suçlaması ve yardım eli uzatan davranışlarını sürekli itmesi + terslemesi
5-Çalışanlara karşı tavrı ( Cemile hırsızdı o hak ediyordu ama Süleymen efendi mesela kibar biriydi.
6-Katya'yı annesiyle bir olup satmaları

Bir de sevip sevmemekle ilgili değilde hiç arkadaşı,hobisi olmaması çok garibime gidiyordu...

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552

2- Matmazel'in odasını karıştırma olayları ( evde kocasından hoşlanan birisinin olmamasını istemesine %100 hak veriyorum ). Sonuçta odasına gizli gizli girilmesi hoş değildi
4-Peyker'i Behlül'ü unutamamkla suçlaması ve yardım eli uzatan davranışlarını sürekli itmesi + terslemesi
5-Çalışanlara karşı tavrı ( Cemile hırsızdı o hak ediyordu ama Süleymen efendi mesela kibar biriydi.

Bir de sevip sevmemekle ilgili değilde hiç arkadaşı,hobisi olmaması çok garibime gidiyordu...
Cok severimmm hemen bugun beni uzaklara daldıran tweeti atayim

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552

Asıl peykere gitme dediginde peyker hic yardımcı falan olmamisti. Peyker bence hissediyordu ya behlulun bihterden hoslanabilecegini behlulde aklı kalmisti ve kiskaniyordu bihteri

Konu Sahibi
betul

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Ben seviyorum çoğu konuda mağdur da oldu bence ama günahsız melek kesinlikle değil.Arkadaşı ve hobisi olmamasını da annesinin yetiştirme tarzına bağlıyorum.Kapalı bir kutuda büyümüş bir çocukluğu var bence.Çok da yalnız bir karakterdi,ben Behlülden vazgeçememesini biraz bu yalnızlığının sebebi olduğunu düşünüyorum..
Yurtdışında okumamış olsa asosyal olmasını anlayabilirdim ama Bihter'in anlattığına göre ünide eğleniyormuş.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bihter'i seviyorum ama bence Matmazel en iyisiydi. Bihter'i mutfak takımını zorbaladığında seviyordum. Mutfak takımı çok hadsizdi cidden. Adnan onların yanında diye iyice zıvanadan çıkmışlardı. Evinde ekmek yediğin kişilerin arkasından da konuşmazsın yani.
Ben matmazele pek ısınamıyordum ya nihali hic rahat bırakmıyordu full kontrol altında tutmak istiyordu her seyi

Konu Sahibi
betul

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Asıl peykere gitme dediginde peyker hic yardımcı falan olmamisti. Peyker bence hissediyordu ya behlulun bihterden hoslanabilecegini behlulde aklı kalmisti ve kiskaniyordu bihteri
Bihter'i seviyorum ama bence Matmazel en iyisiydi. Bihter'i mutfak takımını zorbaladığında seviyordum. Mutfak takımı çok hadsizdi cidden. Adnan onların yanında diye iyice zıvanadan çıkmışlardı. Evinde ekmek yediğin kişilerin arkasından da konuşmazsın yani.
Bence o olayda Adnan onları evden göndermeliydi.Tamamen kovmasa bile çiftlik evine gönderebilirdi ya da başka bir iş bulabilirdi. O konuda Bihter'e büyük haksızlık yaptı

Konu Sahibi
betul

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Bihter Peyker'e çok kötü davranıyordu son bölümlerde . Yoksa yardım eli uzatırd bence

burada söyleseydi Behlül'ü,Peyker yardım ederdi .
'' Ben senin kardeşinim kısmında ''

• UnLike
Reactions: ask

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Bihterin aldatması yanlış olsada dizide haklı bulduğum karakter o. Bence adnanı biraz babasının yerine koyarak annesine olan hırsından evlendi ama adnanı sevdi ilk başta behlüle karşılık vermiyordu zaten sonrasında da kendini hep suçlu hissetti.Tabiki masum değildi ama korkak bir adama aşık olmakta onun suçu değildi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Adnan Bihter'e cok konuda haksıklık yaptı sanki ama en çok mutfak takımı konusunda. Karısının annesinin arkasından neler neler dediler yine de kovmadı bir de kovdu diye kızdı kadına. Bence Bihter'i Behlül aşkı değil sadece kimsenin onu anlamaması delirtti.
+ olarak adnan bihteri tecavüz etti

Ü

Üye silindi 192

Romandaki ve 1975 yılındaki Bihter dizidekine göre daha iyi, dizideki Bihter'in bir süre sonra Behlül denen şeref yoksunu için gururunu ayaklar altına alması ve obsesif gibi davranıp onu istemeyen kişiyle birlikte olmak istemesi her izlediğimde çok utanç verici geliyor. Adnan'ı da sevmiyorum ben fakat Bihter boşanıp gidebilirdi pekala lakin daha fazla para o kadar tatlı geliyordu ki annesiyle kendisine mutsuz bir evlilik yapmayı bile tercih etti ve ben asla anlamadım insanların bunu neden övdüğünü. Matmazel gibi sakin ve asil karaktere laf edip Bihter gibi zangır zangır bağırıp çağıran, bir erkek için hemcinslerini yerin dibine sokan, eğitimsiz birini övmeleri herhalde ülkemizdeki nazikliğine ve eğitime verilmeyen önemin bir kanıtı gibi. Dizide sadece Matmazeli severim bir de Bülent'i ki Bihter Bülent'e yaptıkları için bile haksız ve sinir bozucu biri.

Hasbully

Trainee
Tepki
154
Dizide matmazel ve belki Peyker ve kayınvalidesi dışında hiçbir karakter sevilesi değil. Annesinden intikam almak için evlenip kendi kuyusunu kazan, obsesif, arada bir manik epizod geçiren, yalnız, süslenip püslenip tüm gün sadece evde oturan bir karakter neden bu kadar idolize edildi hiç anlayamıyorum.