Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bıktım Bu Salaklardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 192

İğrenç ötesi siteden o kadar yıldımki sonunda ağzımı bozacağım. Tecavüzü güzelleyen piçler, insanlara pedofili iftirası atan ölmesi gereken iğrenç yaratıklar ve sigara içen kişiye haklarını kullandı diye hakaretler eden beynini s malları cirit atıyor ama BAZI ADMİNLERİN yaptığı tek şey Pannchoa denen idolleri paso linçleyen boktan siteden çeviri yapmak. Hadi ana admininiz @NetizenAdmin yoğun olduğu için bakamıyor bunu kabul ediyorum, @Uranyum da çalışıyor onu anlıyorum ama on milyon kere "ban ile ilgilenecek ekip yoksa biz bir kaç kişi bakmak istiyoruz" dedik dönüş yok lütfen şu öneriyi iyice bir düşünelim artık katlanmıyor kimse bu salaklara. Düzenlendi.

Screenshot_2023-11-11-14-20-11-523_com.android.chrome-edit.jpg

Bu kız benim karşıma gelse çok ciddiyim insanlığımı bir kenara atarım, gitmiş Lisa'ya da hayat kadını terimi üzerinden bir sürü hakaret etmiş, hayatımda ilk defa bu kadar sinirlendim, girmeyecektim şu IQ yoksunu topluluğunun arasına ama öyle yorumlar var ki insan çileden çıkıyor.

Screenshot_2023-11-11-14-20-27-445_com.android.chrome-edit.jpg

Lan sen ne kadar ucube bir varlıksın, insanlara iftira atması yetmiyormuş gibi (V ve Jungkook'a pedofili iması yapıyor bir de ahlak yoksunu ucube) bir de utanmadan sıkılmadan şuraya yorum yapıyor obsesif amip

Screenshot_2023-11-11-14-21-43-584_com.android.chrome-edit.jpg

Bu yorum da sonuna kadar haklı, o kadar performans oldu bilmem ne olayları oldu fakat şu ahmakların rahat rahat hakaret edeceği gönderi varsa lütfen kapatın yorumları işte böyle iğrenç şeyler yazıyorlar
Bu kısım haksız yargı içerdiği için düzenlenmiştir.

Son bir kere daha söylemek istiyorum ya şu siteye ban ile ilgilenecek bir ekip tutun ya da şu eziklerin girememesi için bir sistem yapın, biz forum ve site kullanıcıları olarak bunlarla aynı ortamda olmak istemiyoruz. Tecavüzcü güzellemek ne demek ya beyin yoksunu sakat mısınız bir de beğeni atan var yoruma kafayı yiyeceğim şimdi, sırf striptiz yaptı or**** dediler kıza haftalardır, bu tek hücrelilerle aynı yerde bulunmak bile utanç verici, hasta hasta sinirden köpürdük yine.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yine bu gerizekalı terbiye yoksunu varlıklar yüzünden sinirden köpürdüm ya bir de ağzımı bozdurdu gereksiz canlılar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Hakaret içeren yorumlar onaya düştüğünde onaylamiyoruz zaten. Ama her yorumu takip etmek mümkün değil. Gördükçe siliyoruz
Yoğun işi olanları, çalışanları kesinlikle anlıyorum ve lafım onlara değil ama bomboş dolaşıp şu yorumları okuyanlar hatta cevap verenler varken uyarmıyorlar bile, adam Se*ngriyi desteklemişse ne olmuş kadınlar da çok meraklıymış diyor mesela, gel de sinir hastası olma

Şu an pek müsait olmadığım için tam bir yorum yapamıyorum. Ama gelince yazarım.
Ay lütfen yanlış anlama senin gibi çalışanlara veya işi yoğun olan adminlere demiyorum, senin boş zamanın olsa bu kişileri engelleyeceğini biliyorum çünkü bu forumda çoğu kişi senin bu konularda ne kadar hassas olduğunu biliyor ben de dahil <3

Ay millete sayıp sövdüğünü okuduktan sonra Aycik'in ismini görünce bir tuhaf oldum. 😭
Aycik hak ehli olabilir mi neredeyse her yorumu çok doğru

Gerçekten ne kadar toxic zihniyetli,kötü niyetli varsa siteye doluşmuş durumda şu an.Resmen bi ekosistem oluşmuş orada hepsi birbirini likelıyor falan.Haftalardır Lisa'nın içinden geçtiler resmen o kadar berbat yorumlar ve imalar var ki...Bunu daha önce de demiştim Blink olduğum için söylemiyorum herhangi bir kadın idole de bu tarz yorumlar gelseydi eşit derecede sinirim bozulurdu.Veya da Bts...Özellikle belli başlı üyelere takmış durumdalar bu iki grupta.Pusuda bekliyorlar resmen kaos içeren bir haber çevrilse de bütün kinimizi kussak diye.Benim gözümde oppacılıkla kafayı bozmuş ergen fanlardan hiçbir farkları yok resmen Korelileri de geçtiler toxic olma konusunda.Ayrıca bu durumun siteye etkileşim anlamında getirisi olduğu düşünülebilir ama bir o kadar da götürüsü var bence.Ben bu siteyi tesadüfen keşfetseydim ışık hızıyla uzaklaşırdım(Blog kısmından bahsediyorum tabii)Ki Lisa haberlerini okuduğumdan beri de girmemeye çalışıyorum sinirimi bozmamak adına.
KIZA RESMEN OR**** DEDİLER VE CİNSEL ORGANI VE GÖĞÜSLERİ HAKKINDA KONUŞTULAR BAK YAZARKEN BİLE MİDEM AĞZIMA GELDİ

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

T*cavuz ve p*do icin ss aldın mi
97 line haberi ve V'nin Jennie ile ilişkisini korumaması(?) haberinin altında iki yorum ve yukarıdaki kullanıcı onlar birisi hatta V'ye "Bu erkek mi?" gibi iğrenç bir yorum dahi yaptı 🤢🤢 Bunu sakın Jennie'yi sevdiğini falan sanmayın Jennie'ye de or**** iması yaptığı yorumu var ve Rose'nin de sevgili haberlerine iğrenç yorumlar yapmış

Şu çeviri olayı konusuna değinmek istiyorum. Belirli sitelerden haber çeviriliyor. O sitelerden haber yapılmadıysa genelde çevirilmiyor. Adminler belli. Ekran görüntülerini alıp gönder. Gelip burda site ve adminlere hakaret etme. Emin ol cevap veriyorlar. Onların suçu ne yani.
Bütün adminlere hakaret etmedim, belirli kişiler oldukları da gayet belli bir değil iki değil üç değil bu olaylar, siz neden statü olarak daha yüksek diye normal kullanıcılara böyle cevaplar yazabileceğinizi düşünüyorsunuz onu da ayrı bir merak ediyorum, gören de üsluba ve terbiyeye çok dikkat ediyorsunuz sanacak, sitede tecavüzcüyü öven varken gücünüz de anca foruma yetiyor işte 😅😅

T*cavuz ve p*do icin ss aldın mi
Screenshot_2023-11-11-15-06-23-522_com.android.chrome-edit.jpg

Bu varlığın cidden nefes almaması gerekiyor çok ciddi söylüyorum şu kadar iğrenç bir yorum yapan kişi var olmamalı

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

@tospicyforyourheart Ss da attım, haberin adını bile verdim gitmiş kanıt diyorsun e tabi insan saldırgan bir yorum olarak algılar, daha ne yapayım? Ayrıca ben nereden bilebilirim senin kimi dinlediğini, tüm adminlere laf söylemiyorum diye ayriyeten belirtmesen evet haklısın diyeceğim. Neyse ne.

Ledzeppelin siteden hazmedemediğinin farkındayız (çokça belirtmiştin), pek hazmedilecek bir yere de benzemiyor gerçi. Ancak sadece haberleri okuyup geçmeni öneririm. Sadece sitede değil, dünyada da katlanılamayacak çok şey dönüyor, katlanılamayacak kişiler var. Hepsi için düşünsek sonu gelmez.
Dünya için yapılması gerekeni düşünen insanlar yapıyor. Bu sitenin bu hâlini de yöneticiler belirtmişti söylenmesi gerekeni. Onlar da elden geldiği kadar uğraşıyorlar, sitenin bu durumunu onlara yükleyemeyiz. Böyle insanlarla başa çıkmak onlara da güç geliyordur.
Dediğim gibi, koca dünyada bu küçük sitenin bu durumu için takılmamak lazım, gerçekten değmez. Kendini bu konuda üzmemeye çalış 🌸
Haklısın çiçek elimden geldiğince denedim ama bu insanların tacizi ve tecavüzü kurbanın üstüne atacak kadar iğrençleştiğini bilmek, bunlarla aynı sitede bulunduğumu hatırlamak çok rahatsız ediyor. Bu kişilere hiç cevap vermiyorum çünkü bunlar ahlak ne bilmez kişiler, utanmadan sıkılmadan dans eden kadına or**** çocukları seven erkeklere pedofili, magazin sayfalarındaki pozları yüzünden de tacize uğramalarını normal gördüklerini söylüyorlar. Bunlara cevap vermiştim daha önce bu sefer bize hakaret etmeye başlıyor pislikler, başımıza zorba kesilince anonimler daha da siniri bozuluyor insanın. Senin dediğin doğru, bunlar troll pislik hep kafaya takmamak lazım ama burada bizi okuyup yazmaya devam etttiklerini hatırlayınca insanın beyni bir başka oluyor sinirden gözü dönüyor, tabi yukarıdaki ağır hakaretlerde ben de haksızım bunu inkâr etmeye gerek yok, ne olursa olsun bunlar yüzünden bozmamalıydım ağzımı.

Ledzeppelin siteden hazmedemediğinin farkındayız (çokça belirtmiştin), pek hazmedilecek bir yere de benzemiyor gerçi. Ancak sadece haberleri okuyup geçmeni öneririm. Sadece sitede değil, dünyada da katlanılamayacak çok şey dönüyor, katlanılamayacak kişiler var. Hepsi için düşünsek sonu gelmez.
Dünya için yapılması gerekeni düşünen insanlar yapıyor. Bu sitenin bu hâlini de yöneticiler belirtmişti söylenmesi gerekeni. Onlar da elden geldiği kadar uğraşıyorlar, sitenin bu durumunu onlara yükleyemeyiz. Böyle insanlarla başa çıkmak onlara da güç geliyordur.
Dediğim gibi, koca dünyada bu küçük sitenin bu durumu için takılmamak lazım, gerçekten değmez. Kendini bu konuda üzmemeye çalış 🌸
Adminler ile ilgili kısmı düzenledim o konuda haklısın, ikaz ettiğin için teşekkür ederim 🫶🏻🫶🏻

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Dediğim gibi, sitenin bu durumu için takılmamak lazım, gerçekten değmez. Kendini bu konuda üzmemeye çalış 🌸
Siteden veya olaydan bağımsız ben de benzer bir düşüncemi belirtmek istiyorum. Sevdiğin kişilere, şarkıcılara kötü yorum, hakaret vb. geldiğinde üzülüp kızabilirsin. Üzülmek ve kızmak da gayet insani duygular çünkü. Ancak öfkeni kontrol edemediğini ve bu ani öfke ile çok sık ve düşünmeden hareket ettiğini düşünüyorum. Forumdaki birkaç tartışmada da aynı hareketleri gözlemledim. Sonrasında ise genellikle yaptığın davranışları gözden geçirdiğini söyleyip davranışların için özür diliyorsun. Özür dilemen eğer seni rahatlatıyorsa gayet güzel bir davranış. Ancak bir süre sonra bunun da insanlara yeteceğinden şüpheliyim. Senin gibi buradaki kullanıcılar da insan ve sürekli hata yaptığını söyleyip özür dileyen bir insanın da sözlerinin kaale alınma ve değer görme seviyesi zamanla ve bu davranışların miktarı ile birlikte düşer. Konu ile hiçbir ilgim yok, blog kısmında olmadığımı da herkes ya da bilen bilir. Hatta uzun zaman sonra bu haber ile girdim baktım. Zaten söylemeye çalıştığım şeyler de genel olarak senin için söylediğim şeyler. Karakterine, kişiliğine bir yorum yapmıyorum çünkü seni tanımıyorum lakin yazdıkların ve sonrasında yaptığın diğer davranışlar ile sık sık öfkeyle kalkan ve çoğu zaman da -kendi ifadelerine baktığımda- zararla oturan biri olduğunu görüyorum. Seni böyle öfkelendiren bir haberi okuduğun vakit bir süre telefonu vesaire elinden bırak ve aklını toparlayıp sakin bir ruh haliyle/modla cevap ver ya da verme. Bir anda böyle öfke dolu bir başlık açmanın daha sonrasında seni yıpratacak bir davranış olduğunu düşünüyorum çünkü dediğim gibi daha önceki başlıklarda da yazdıklarını okumuştum. Ne yapıp yapmamak tabii ki de yine sana kalmış. Bunu da öyle büyük bir bilmişlikle ''Abi/abla tavsiyesi olsun'' minvalinde yazmıyorum. Ancak öfkeni kontrol edemiyorsan ve sonrasında da pişmanlık çekiyorsan yapabileceğin en kolay ve etkili davranışlardan biri telefonunu ya da buraya vesilesi ile girdiğin herhangi bir teknolojik aleti bırakman veya ondan uzaklaşman. Kendine dikkat et ve canını bu tür şeyler için bu kadar sıkma. Üstte de dediğim gibi üzüntü ve kızgınlık/öfke de insani bir duygu ancak bunu dizginlemen, gerek kendin gerek de çevren için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Güzel günler, sağlıcakla kal.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Birini silsen yeni yorum hep yapılacak ardı arkası yok bunları. Şikayet edip geçin size tavsiyem. Burda herkes görevini yerine getirmeye çalışıyo haberi çeviren arkadaşlar da hangi haber geldiyse onu atıyor zaten.
Bunu şikayete atacaktım ama hakaret yüzünden kabul edilmez diye bu başlığa attım, aslında bir ekip olsa (zamanı bol olan kişilerden tabiki) bunlar türeyemez bence

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Siteden veya olaydan bağımsız ben de benzer bir düşüncemi belirtmek istiyorum. Sevdiğin kişilere, şarkıcılara kötü yorum, hakaret vb. geldiğinde üzülüp kızabilirsin. Üzülmek ve kızmak da gayet insani duygular çünkü. Ancak öfkeni kontrol edemediğini ve bu ani öfke ile çok sık ve düşünmeden hareket ettiğini düşünüyorum. Forumdaki birkaç tartışmada da aynı hareketleri gözlemledim. Sonrasında ise genellikle yaptığın davranışları gözden geçirdiğini söyleyip davranışların için özür diliyorsun. Özür dilemen eğer seni rahatlatıyorsa gayet güzel bir davranış. Ancak bir süre sonra bunun da insanlara yeteceğinden şüpheliyim. Senin gibi buradaki kullanıcılar da insan ve sürekli hata yaptığını söyleyip özür dileyen bir insanın da sözlerinin kaale alınma ve değer görme seviyesi zamanla ve bu davranışların miktarı ile birlikte düşer. Konu ile hiçbir ilgim yok, blog kısmında olmadığımı da herkes ya da bilen bilir. Hatta uzun zaman sonra bu haber ile girdim baktım. Zaten söylemeye çalıştığım şeyler de genel olarak senin için söylediğim şeyler. Karakterine, kişiliğine bir yorum yapmıyorum çünkü seni tanımıyorum lakin yazdıkların ve sonrasında yaptığın diğer davranışlar ile sık sık öfkeyle kalkan ve çoğu zaman da -kendi ifadelerine baktığımda- zararla oturan biri olduğunu görüyorum. Seni böyle öfkelendiren bir haberi okuduğun vakit bir süre telefonu vesaire elinden bırak ve aklını toparlayıp sakin bir ruh haliyle/modla cevap ver ya da verme. Bir anda böyle öfke dolu bir başlık açmanın daha sonrasında seni yıpratacak bir davranış olduğunu düşünüyorum çünkü dediğim gibi daha önceki başlıklarda da yazdıklarını okumuştum. Ne yapıp yapmamak tabii ki de yine sana kalmış. Bunu da öyle büyük bir bilmişlikle ''Abi/abla tavsiyesi olsun'' minvalinde yazmıyorum. Ancak öfkeni kontrol edemiyorsan ve sonrasında da pişmanlık çekiyorsan yapabileceğin en kolay ve etkili davranışlardan biri telefonunu ya da buraya vesilesi ile girdiğin herhangi bir teknolojik aleti bırakman veya ondan uzaklaşman. Kendine dikkat et ve canını bu tür şeyler için bu kadar sıkma. Üstte de dediğim gibi üzüntü ve kızgınlık/öfke de insani bir duygu ancak bunu dizginlemen, gerek kendin gerek de çevren için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Güzel günler, sağlıcakla kal.
Doğrudur ama farklı olduğunu düşünüyorum, forumdaki kavgalardaki konular çok daha farklı ve küçük şeyler ama bunlar daha korkunç konular, birine tacizi hak ediyor diyen birinden daha sonra "ay çok özür dilerim sana ucube dediğim için" gibi bir şey yazmam çünkü fikrim değişmeyecek bu tür konularda, bu kişi bir insanın kıyafeti yüzünden tacize ve tecavüze uğrayabileceğini düşünüp kabul eden bir ucube ve hâlâ daha toplumumuzda yaşamaması gerektiğini düşünüyorum. Bunu sadece BTS üyelerine yorumlarına demiyorum, Lisa'ya Jennie'ye or**** yazmışlar aynı kişiler, önüne gelene hakaret eden beyinsiz kişilikler özrü hak etmiyorlar hatta rahat bir hayatı bile hak etmiyorlar.

Attıkların adminlerden biri mi ? Attıkların kullanıcı. Adminlerden biriyse özür dilerim ben tanımıyorum.Ben senden kanıt bile istemedim. Kullanıcıların nasıl yorumlar yaptığını biliyorum. Biz ortak paydada buluşamıcaz belli. 10 yaşında tacize uğramış zorbalık ve psikolojik şiddete maruz kalmış bir insan ve öğretmen adayı olarak özel hayatımda İSTİSMAR edilmiş insanlar için neler yaptığımı biliyor musun ? Ben kendime yapılan bu tarz bir yargıya izin vermem ve hiddetlenirim. Bildiğin onlara değil bana yorum yapıyorsun dedin.Benim yorum yapmama sebebim de kotu yorum yapanlara çok çabuk hiddetlenmemdi yorumlarım onaya düşünüyordu.Onuda anlattım. Seni tanımıyorum daha fazla önyargıya girmicem benide yargılama konuyuda takipten çıkarıcam anlaşamıyoruz belli.
Admin kısmını düzenledim yalnız, kanıt attığım kısım pedofili ve taciz suçlaması yapan kişiler, aynı konuları konuşmuyoruz. İstediğini kendi iraden ile takipten çıkarabilirsin kimse bunu sorgulamaz veya darılmaz?

Admin zaten ekip kurmuştu bu haber çevirileri için ayriyeten şikayet ile uğraşma işi için birini ayarlamak hele de o kişinin zamanını ona göre ayarlaması zor en fazla yapılacak şey haberi çeviren her yazar arada girip yorumları okur gözüne kestirdiğini siler.
Bazı adminlerin çok işleri oluyor ve aktif olamıyorlar o yüzden başka bir ekibin olması bana daha mantıklı geliyor, Netizen Admin bazı adminlerin çok meşgul olduğunu söylemişti.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Bir dakika, ben senin istismar mağduru biri olduğunu nereden bilebilirim acaba? Dalga mı geçiyorsun ben zaten istismar mağduru insanlar bu tür iğrenç yorumları görmesinler diye bu şikayeti yapıyorum ve sabahtan beri bunu yazıp duruyorum, hasbinallah ya.

Düzenlemeden cevap vermişim demek ki ? Adminler silmediği için onlar destekliyormuş gibi konuşuyorsun. Ben kullanıcıları değil adminleri savundum. Kendine iyi bak kardeşim. Hadi hakkini helal et bye
Bazı adminler diye düzeltilmiştir iyi günler, bu arada o kadar cümleden adminler kısmına yorumların gelmesini saçma buldum, bu kişiler engellenmeli, bu yorumların önüne nasıl geçilmeli diye düşünülmeli adminlerin bazıları diye niye belirtilmedi değil 🙏🏼🙏🏼

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Doğrudur ama farklı olduğunu düşünüyorum, forumdaki kavgalardaki konular çok daha farklı ve küçük şeyler ama bunlar daha korkunç konular, birine tacizi hak ediyor diyen birinden daha sonra "ay çok özür dilerim sana ucube dediğim için" gibi bir şey yazmam çünkü fikrim değişmeyecek bu tür konularda, bu kişi bir insanın kıyafeti yüzünden tacize ve tecavüze uğrayabileceğini düşünüp kabul eden bir ucube ve hâlâ daha toplumumuzda yaşamaması gerektiğini düşünüyorum. Bunu sadece BTS üyelerine yorumlarına demiyorum, Lisa'ya Jennie'ye or**** yazmışlar aynı kişiler, önüne gelene hakaret eden beyinsiz kişilikler özrü hak etmiyorlar hatta rahat bir hayatı bile hak etmiyorlar.
Söylediklerimi haklarında yorum yaptığın blog kullanıcıları için değil buradan konuştuğun forum üyelerine ve genel konuştuğun herhangi bir insana dediklerin veya diyeceklerin üzerinden söyledim. Özür kısmı takılman gereken son kısımdı aslında. Daha da açmam gerekirse çok fazla öfkeyle hareket ettiğini düşünüyorum. Yazdıklarımı tekrar yazmayacağım çünkü öfkenin de üzüntünün de insani duygular olduğunu söylediğimi veya ettiğim diğer sözlere gerekli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum. Dediğim gibi karakterin/kişiliğin böyledir beni ilgilendirmez bunu da yine açıkladım. Ancak insanlarla öfkeyle tartışmaya girip sonrasında yazdıklarının yanlış olduğunu kabul edip, bilmiyordum ya da yanlış yaptım desen de herkesin de bir yere kadar kabulü vardır. Ki önceki başlıklarda dediğin kendine karşıydı daha çok. Ettiğin sözler ''Nasıl öyle şeyler yazdım bilmiyorum, çok utanıyorum'' gibi sözlerdi. Kendinle bu kadar sorun yaşamamak için öncelikle hareketlerin ve asıl kişiliğin ile bir bütünlük kurmak gerekiyor bana kalırsa. Çünkü -yine genel olarak konuşuyorum- öfke halinde yaptığın yorumların, olduğunu iddia ettiğin ya da düşündüğün kişilik ile örtüşmediğini ve bu yüzden de sorun yaşadığını düşünüyorum. Bu şekilde davranmaya da devam edersen yine birçok sorun yaşayacağını düşünüyorum. Hatta psikolojiyle ilgili birkaç başlık açacağım diyordun en son. Eğer açmadıysan ve sen de istersen öfke kontrolünü araştırıp öyle bir başlık aç. Hem diğer üyeler hem de senin için yararı olur diye düşünüyorum. Tekrardan kendine iyi bak.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Sen önyargi ile yaklaştın bende aynısını yaptım. Benim dikkatimi o çekti demek. Olamaz mı ? Twitter ve İnstagram da daha çok tepki vermeni öneririm. Orası çok daha önemli.
Üzgünüm ama benim instagram hesabım yok, Twitter hesabımı da elimden geldiğince kullanıyorum, burada var olup bu tür şeylere ses çıkarmam şaşılacak bir şey olmamalı, şu an bu konuşma yerine taciz edilmeyi elbiseye bağlayan yobaz linç yemeliydi de neyse. Ayrıca ön yargılık bir şeyin olduğunu da düşünmüyorum, Uranyum ve Netizen Admin gibi adminler diye başladığım cümlede tüm adminlere dediğimi düşünmek mantıksız.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Söylediklerimi haklarında yorum yaptığın blog kullanıcıları için değil buradan konuştuğun forum üyelerine ve genel konuştuğun herhangi bir insana dediklerin veya diyeceklerin üzerinden söyledim. Özür kısmı takılman gereken son kısımdı aslında. Daha da açmam gerekirse çok fazla öfkeyle hareket ettiğini düşünüyorum. Yazdıklarımı tekrar yazmayacağım çünkü öfkenin de üzüntünün de insani duygular olduğunu söylediğimi veya ettiğim diğer sözlere gerekli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum. Dediğim gibi karakterin/kişiliğin böyledir beni ilgilendirmez bunu da yine açıkladım. Ancak insanlarla öfkeyle tartışmaya girip sonrasında yazdıklarının yanlış olduğunu kabul edip, bilmiyordum ya da yanlış yaptım desen de herkesin de bir yere kadar kabulü vardır. Ki önceki başlıklarda dediğin kendine karşıydı daha çok. Ettiğin sözler ''Nasıl öyle şeyler yazdım bilmiyorum, çok utanıyorum'' gibi sözlerdi. Kendinle bu kadar sorun yaşamamak için öncelikle hareketlerin ve asıl kişiliğin ile bir bütünlük kurmak gerekiyor bana kalırsa. Çünkü -yine genel olarak konuşuyorum- öfke halinde yaptığın yorumların, olduğunu iddia ettiğin ya da düşündüğün kişilik ile örtüşmediğini ve bu yüzden de sorun yaşadığını düşünüyorum. Bu şekilde davranmaya da devam edersen yine birçok sorun yaşayacağını düşünüyorum. Hatta psikolojiyle ilgili birkaç başlık açacağım diyordun en son. Eğer açmadıysan ve sen de istersen öfke kontrolünü araştırıp öyle bir başlık aç. Hem diğer üyeler hem de senin için yararı olur diye düşünüyorum. Tekrardan kendine iyi bak.
Katılmıyorum, orada bahsettiğim kavga müzik kavgası üzerinden ön yargıydı buradaki kişiler tacizi ağzına sakız etmiş kişiler ve çok şükür öfkeme de mukayyet olabiliyorum, bu kişilerin linç yemesi zaten gerekiyorken hiçkimsenin bir şey dememesi asıl garip olan, bu arada neden açacağım başlık üzerinden iğneleme yiyorum anlamadım, açık giyinirse taciz edilir diyen yaratığa hakaret ettiğim için öfkeli biri olmuş olmuyorum bu kişiler zaten bu tür lafları hak ediyorlar hatta barınmamaları gerekiyor.

Açık bir hakaret, küfür yoksa bir yorumun silinmesini mantıklı bulmuyorum. Attığın yorumlardaki kişinin önceden bir yorumu var mı bilmiyorum ama attığın yorumlarda açık bir problem kişinin BTS’ten nefret etmesi, yalan iddialar dile getirmesi.

Sürekli olumlu yorumları onaylayan bir site hayal ediyorsun sanırım. Bu bana gerçekçi gelmiyor. Herkesin her şeyi sevmesini ve doğruyu araştırıp inanmasını sağlayamazsın. Bence adminler de sağlayamaz. Yorumlarını silerek de önlenebileceğini düşünmüyorum.

Tüm haberlerin yorumlarını tek tek okuyor musun bilmiyorum ama herkese ve her şeye yönelik bir nefret yok sitede. Blackpink haberlerinin altında kavga ettiğim insanlar gelip başka haberde benimle sohbet ediyor.

Ayrıca o gün çıkan olayların çoğu sitede er ya da geç çevirilmiş oluyor zaten.

Bunlar çok gündelik haberler. O gün gelirsin tüketir ve gidersin. Birileri övmeye devam ettikçe hakaret edenlerin hepsi de gidecek. Ben bu siteyi iki senedir takip ediyorum. Dönem dönem böyle şeyler oluyor ve bitip gidiyor.

Bu kadar şahsileştirmeye ve ithamlarda bulunmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ben senin kadar eski değilim o yüzden sonraki olaylar hakkında pek bir fikrim yok/bilmiyorum ama Asia isimli kişinin düşüncelerinin değişeceğini düşünmüyorum, tacizi ve tecavüzü elbiseye bağlayan bir yobazın utanması yoktur, bu yazdıklarımızı okusa bile fikri sabit kalacaktır.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Katılmıyorum, orada bahsettiğim kavga müzik kavgası üzerinden ön yargıydı buradaki kişiler tacizi ağzına sakız etmiş kişiler ve çok şükür öfkeme de mukayyet olabiliyorum, bu kişilerin linç yemesi zaten gerekiyorken hiçkimsenin bir şey dememesi asıl garip olan, bu arada neden açacağım başlık üzerinden iğneleme yiyorum anlamadım, açık giyinirse taciz edilir diyen yaratığa hakaret ettiğim için öfkeli biri olmuş olmuyorum bu kişiler zaten bu tür lafları hak ediyorlar hatta barınmamaları gerekiyor.
Laflarımı çarpıtmamanı rica ediyorum. Açacağın başlığa da iğneleme yapmadım. Gerçekten iyi olacağını düşündüm. Çünkü fanlık veya bir kişiye olan sevgi zaman zaman aşırılaşır ve sorun yaratır. Öfke problemleri de bu sorunlardan biridir. Ben iğneleme yapmadım direkt olarak bir öneride bulundum. Bahsettiğin konularda olan düşüncelerimi de herkesin bildiğini umuyorum. Burada ettiğim sözler ve gösterdiğim davranışlar gayet belli. Burada yaptığım ilk yorumdan son yoruma kadar ne gibi bir düşüncede olduğumu belli ettiğimi düşünüyorum. Birkaç kere daha demem lazım sanırım olaya değil daha önce de gördüğüm davranışlarına yorum yapıyorum diye. Neyi nasıl anladığın bir yerden sonra beni ilgilendirmeyen bir konu ancak bahsettiğim konu gayet açıkken bana bir kişiye yapılan iğrenç hakaretlerden bahsederek yanıt yazmanı doğru bulmuyorum ve çarpıtıcı olduğunu düşünüyorum. Bu saatten sonra da her konuda ne düşündüğümü maddeler halinde açıklayacak değilim. Tekrardan dediğim gibi hangi konuda ne düşündüğüm yaptığım ilk yorumdan son yoruma kadar belli. Olaydan bağımsız yorum yaptığımı kaçıncı kere söylüyorum bilmiyorum ama tekrardan belirtmiş olayım çünkü bana bu ''E ama bunlar peki?'' minvalinde attığın cevaplar hoşuma gitmiyor. Hele ki defaatle ne konuda ve ne için yorum yaptığımı belirtmişken.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Laflarımı çarpıtmamanı rica ediyorum. Açacağın başlığa da iğneleme yapmadım. Gerçekten iyi olacağını düşündüm. Çünkü fanlık veya bir kişiye olan sevgi zaman zaman aşırılaşır ve sorun yaratır. Öfke problemleri de bu sorunlardan biridir. Ben iğneleme yapmadım direkt olarak bir öneride bulundum. Bahsettiğin konularda olan düşüncelerimi de herkesin bildiğini umuyorum. Burada ettiğim sözler ve gösterdiğim davranışlar gayet belli. Burada yaptığım ilk yorumdan son yoruma kadar ne gibi bir düşüncede olduğumu belli ettiğimi düşünüyorum. Birkaç kere daha demem lazım sanırım olaya değil daha önce de gördüğüm davranışlarına yorum yapıyorum diye. Neyi nasıl anladığın bir yerden sonra beni ilgilendirmeyen bir konu ancak bahsettiğim konu gayet açıkken bana bir kişiye yapılan iğrenç hakaretlerden bahsederek yanıt yazmanı doğru bulmuyorum ve çarpıtıcı olduğunu düşünüyorum. Bu saatten sonra da her konuda ne düşündüğümü maddeler halinde açıklayacak değilim. Tekrardan dediğim gibi hangi konuda ne düşündüğüm yaptığım ilk yorumdan son yoruma kadar belli. Olaydan bağımsız yorum yaptığımı kaçıncı kere söylüyorum bilmiyorum ama tekrardan belirtmiş olayım çünkü bana bu ''E ama bunlar peki?'' minvalinde attığın cevaplar hoşuma gitmiyor. Hele ki defaatle ne konuda ve ne için yorum yaptığımı belirtmişken.
Ben Lisa, Jennie, Rose, Jaehyun, RM ya da Chen fanı değilim, Jungkook ve Jin Stan olan biriyim onlara gelen hakaretlere tepki gösterince fan olmuş olmuyoruz, herkesin tepki göstermesi gerekiyor zaten. Ayrıca başka yere falan çekmedim iğneleme olduğu bariz çocuk değilim ben, heleki durumumu bilen kişiler daha da net anladı zaten yazdığın kısmı, karşı tarafa onur kırıcı geldikten sonra da önemi kalmıyor. Benim yazdığım gönderiler üzerinden karakterime yorum yapılması iyileşmemi (😃?) sağlamayacak. Herneyse psikolojik durum hakkında ne düşündüğünüz artık umrumda değil, sosyal bir ortamda bu tür şeylerin açıkça yazılmaması gerektiğini öğretti aslında cümleleriniz. Bu arada siz banlanmayabilirsiniz, ben bu kişileri hem Türkiye içerisindeki siber suçlara şikayet edeceğim hem de Hybe'ın ve Yg'nin şikayet sitelerine yazacağım bu da son cevabım mümkünse bir daha insanların psikolojik durumları hakkında yorum yapmayın, bilseniz de bilmeseniz de.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Ben düzgünce anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum. Psikolojik durumuna herhangi bir yerde yorum yapmadım çünkü bir bilgim yok. Daha ne kadar demek istediğimi açıklamam gerekiyor bilmiyorum ama iğneleyici ya da sarkastik bir yorum yapmadım. Hâla daha odaklandığın yerlerin yanlış yerler olduğunu düşünüyorum. Ciddi bir şekilde açtığın başlıklar için bir öneri yaptım çünkü burası genel itibari ile Koreli ünlü kişilere fanlık yapan ya da sevgi besleyenlerin olduğu bir topluluk. Öfke kontrolünü araştırmanın iyi olacağını ciddi bir şekilde bir okuyucu olarak önerdim. İkimiz de birbirimizi tanımıyoruz bu yüzden hakkımda olan düşüncelerin tamamen sana kalmış ancak ben kimsenin psikolojik durumuna laf edecek biri değilim bunu da diğer arkadaşlara açıklamış olayım. Çünkü hakkımda söylediğin sözler hoşuma gitmiyor. Tekrar söylüyorum herhangi bir yerde psikolojik durumuna karşı hiçbir yorum yapmadım çünkü bir bilgim yok. Forumdaki üyeler için Excel tablosu yapıp kimin neyi var diye çetele tutmuyorum. Yazdıklarımı tekrar okumanı öneririm çünkü bir yere varamıyoruz. Çarpıtma yaptığını iddia ettiğim yer de başkalarına yapılan hakaretleri bana yanıt atarken belirtmiş olmandı. O konularda olan düşüncelerimi herkes bilir diye yazmamın sebebi de oydu. Sen ne hakkında ne dediğimi tam olarak seçmeden sağlıklı bir konuşma içerisinde olabileceğimizi düşünmüyorum. Bir konu hakkında bir yanıt atıyorum ve bana atılan yanıt bambaşka bir konu hakkında. Psikolojin hakkında tek laf etmemişken (çünkü bir bilgim yok) bana attığın yanıt dehşete düşürdü. Ne konuda ne yorum yaptığımı daha nasıl açıklarım inan bilmiyorum. Direkt üstte attığım yanıttan bir kısmı kopyalayıp atıyorum. Çarpıttığını söylediğim kısmın ne olduğu daha da anlaşılsın diye.

"Neyi nasıl anladığın bir yerden sonra beni ilgilendirmeyen bir konu ancak bahsettiğim konu gayet açıkken bana bir kişiye yapılan iğrenç hakaretlerden bahsederek yanıt yazmanı doğru bulmuyorum ve çarpıtıcı olduğunu düşünüyorum."

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

yorumlari biraz okudum da hepimiz asagi yukari ayni seyleri dusunmemize ragmen birbirimizi anlamaya calisirken biraz kaybolmusuz gibi gorunuyor.

oncelikle kimseden 7 24 aktif olmasini beklemiyorum. adminler de kendi hayatlari olan mesgul insanlar. her seye kosacaklar diye bir sey yok. gozden kacirdiklari seyler olabilir. anlayisla karsilayalim.

ikinci olarak direkt olarak hakaret iceren yorumlarin onaylanmadigi soylendi. bu guzel ama inanilmaz yeterli oldugunu dusunmuyorum. ozellikle jen ve lisa gibi kadin idollerin gonderileri altinda direkt olarak hakaret edilmeden/kufur edilmeden yapilan bir s*utshaming var. alttan alttan yollu, or**** muamelesi yapiliyor ve sirf bunlar yapilirken direkt olarak hakaret/kufur kullanilmiyor diye bunlari gormezden gelmek, bu yorumlari silmemek hos olmaz.

silinse olur, banlasak ne olur tekrar yorum atar, baska hesapla geri donerler geregi yok bunun diye dusunenler varsa ben bu dusuncenin oldukca yanlis oldugunu dusunuyorum. cunku bu insanlar bu yorumlari gordukce cesaret aliyor daha fazla kisi boyle yorum atmaya basliyor. bakiyorsun elli yorum alan gonderi uc guz yorum almis ve bu yorumlarin yuzde doksani iyi niyetli yorumlar degil. bu insanlar bu tur yorumlari gordukce cesaret alip kendilerini bir seylere hak goruyorlar. bu yuzden acilen bu gonderilerin kontrolu iyi olur. daha iyi bi site icin sart diye dusunuyorum.

onun disinda alttan alttan s*utshaming vs yapilmayan sadece nefret yorumlarinin silinmesine cok da gerek yok bence. en azindan simdilik onceligimiz bu olmamali. ki zaten nefret yorumlari cok olasi ve engellemesi imkansiz. bana kalirsa cok da gerekli de degil. cok zararli yorumlar oldugunu dusunmuyorum. her sarkici icin boyle yorumlar gormek normal. okuyup gecmek en iyisi.

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Bundan bir iki yıl önce site öyle bir haldeydi ki pozitif yorum yapanlar, idollerini doğru düzgün takip etmek isteyen insanlar lincleniyordu bildiğin. O zamanlar hatırlıyorum da bir haber 200 yoruma kadar geliyordu bir keresinde neredeyse. Suganin daechwita haberinde o zamanlar sıkı bir Army'dim ve her şey peşpeşe geliyordu. 97 line haberleri vardı o zamanlar bilenler bilir. Çok sıkıntılı günlerdi. O zaman soyu tükenmeyen insanların soyu şimdi de tükenmez. Elimden geldiğince siteye yorum yapmamaya ya da yorumları okumamaya çalışıyorum. Böylesi bana göre daha sağlıklı geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...