katarinadesu
Trainee
- Tepki
- 288
Yaa az önce gittim annemle baş başa yiyelim diye abur cubur aldim üstelik hastaydım ve yürüyerek uzak bir yere gitmek zorunda kaldım ama Hanımefendi gelmiş diyor ki yeğenin gelecek onlara koyalım yesin çocuklar??? Ya normalde gram takmam yeain çocuklar ama ben sırf ikimiz yiyelim diye o kadar yol gitmişim hasta halimle zaten iki üç şey alsam 100 lira tutuyor o kadar para harcamışım sen gelip bana diyorsun ki o iki üç tane seyide onlara yedirelim neymiş İstanbuldan gelmişler neymiş misafir
Çok abartı tepki vermiş olabilirim bakarsak küçük bir şey ama garip bir şekilde hayvan gibi sinirlendim ve şuan sinirimden ne yapacağımı şaşırıp buraya yazıyorum ahh delircm gercejten
Kendime Allah başka dert vermesin diyorum ama gerçekten başta elim ayağım titredi bencil bir insan oluyorum haliba
Çok abartı tepki vermiş olabilirim bakarsak küçük bir şey ama garip bir şekilde hayvan gibi sinirlendim ve şuan sinirimden ne yapacağımı şaşırıp buraya yazıyorum ahh delircm gercejten
Kendime Allah başka dert vermesin diyorum ama gerçekten başta elim ayağım titredi bencil bir insan oluyorum haliba