Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bıktım

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Yaa az önce gittim annemle baş başa yiyelim diye abur cubur aldim üstelik hastaydım ve yürüyerek uzak bir yere gitmek zorunda kaldım ama Hanımefendi gelmiş diyor ki yeğenin gelecek onlara koyalım yesin çocuklar??? Ya normalde gram takmam yeain çocuklar ama ben sırf ikimiz yiyelim diye o kadar yol gitmişim hasta halimle zaten iki üç şey alsam 100 lira tutuyor o kadar para harcamışım sen gelip bana diyorsun ki o iki üç tane seyide onlara yedirelim neymiş İstanbuldan gelmişler neymiş misafir

Çok abartı tepki vermiş olabilirim bakarsak küçük bir şey ama garip bir şekilde hayvan gibi sinirlendim ve şuan sinirimden ne yapacağımı şaşırıp buraya yazıyorum ahh delircm gercejten

Kendime Allah başka dert vermesin diyorum ama gerçekten başta elim ayağım titredi bencil bir insan oluyorum haliba

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Yaa az önce gittim annemle baş başa yiyelim diye abur cubur aldim üstelik hastaydım ve yürüyerek uzak bir yere gitmek zorunda kaldım ama Hanımefendi gelmiş diyor ki yeğenin gelecek onlara koyalım yesin çocuklar??? Ya normalde gram takmam yeain çocuklar ama ben sırf ikimiz yiyelim diye o kadar yol gitmişim hasta halimle zaten iki üç şey alsam 100 lira tutuyor o kadar para harcamışım sen gelip bana diyorsun ki o iki üç tane seyide onlara yedirelim neymiş İstanbuldan gelmişler neymiş misafir

Çok abartı tepki vermiş olabilirim bakarsak küçük bir şey ama garip bir şekilde hayvan gibi sinirlendim ve şuan sinirimden ne yapacağımı şaşırıp buraya yazıyorum ahh delircm gercejten
Biliyor musun nedense çoğu ebeveynde başkalarının çocuğuna kendininkine davrandığınından daha kibar davranma diye bir huy var
Sadece bu olay için değil genel söylüyorum bunu okuyunca uzun zamandır düşündüğüm bu şey aklıma geldi

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Biliyor musun nedense çoğu ebeveynde başkalarının çocuğuna kendininkine davrandığınından daha kibar davranma diye bir huy var
COK HAKLISIN gerçekten annem de yeğenime yapıyor böyle normalde kardeşim onun yaşındayken aynı şeyleri yapınca bağırıp çağırıyordu ama yeğenim daha beterini yapınca ağzını açmıyor birde övüyor çocuğu sırf bu yüzden akrabalara özellikle çocuk olanlara kin besledim ya

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Benim annemde öyle başkalarının keyfini bizden çok düşünür. Benim annemde geçen gün arkadaş grubuyla tatile gitti ben jest olsun diye businnes class aldım bileti gitmiş arkadaşına vermiş kendisi ekonmide gitmiş yanında kadınında bebeği varmış suluğu açtığı gibi annemi ıslatmış 😭 çok sinirlendim ben senin için mi alıyorum millet için mi kadın yeto. Ve asla şikayet etmiyor bileti verdiği kadınında herhangi bir rahatsızlığı yok hatta annem zorla vermiş bileti. Millete iyilik perisi bize deccal

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Ya dışarıdan okuyan biri için normal bir şey gibi gelebilir ama seni anlıyorum biraz sinir bozucu bir durum.Annenle vakit gecirmek istiyorsun ve bir sekilde ugras veriyorsun bunun icin ben de sinir olurdum senin gibi.Yazını okuyunca aklıma geldi benim de annem çocukluğumdan beri sakladığım tüm oyuncaklarımı kuzenime verdi 🥹 oynayacak değilim tabii ama benimdi sonuçta.
Ya birde ben böyle sosyal alanlarda bulunabilen bir insan değilim ama annemin morali bozuk biraz moral olsun diye o kalabalığa girdim ne kadar kotu hissettiğimi yaşayanlar bilir zaten bunların üstüne başkasına vermek isteyince çok sinirim bozuldu

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Ya dışarıdan okuyan biri için normal bir şey gibi gelebilir ama seni anlıyorum biraz sinir bozucu bir durum.Annenle vakit gecirmek istiyorsun ve bir sekilde ugras veriyorsun bunun icin ben de sinir olurdum senin gibi.Yazını okuyunca aklıma geldi benim de annem çocukluğumdan beri sakladığım tüm oyuncaklarımı kuzenime verdi 🥹 oynayacak değilim tabii ama benimdi sonuçta.
Aynen buradaki olay da o oyuncak değil aslında mesele hangi obje değil. Mesele izin ve senin düşünceni önemseme meselesi.
Hani sana sorsa belki direk verecektin ve hiç sorun etmeyecektin. Ama izin istmeden yapmış ve uzun bir zamandır hala aklında

haneull

Rookie Idol
Tepki
621

Kendime Allah başka dert vermesin diyorum ama gerçekten başta elim ayağım titredi bencil bir insan oluyorum haliba
Bu aslında olaya sinirlenme değilde sana hissettirdiğine sinirlenmek şeklinde yorumladım. Insanlar duygularını yerinde yaşamadıkları zaman farklı olaylarda eğer hissettirdigi duygu aynı ise patlama yaşıyormuş yani. Konu sinirlenme noktasında sana da saçma geliyorsa içinde ki başka bir duyguyu uyandırmış olabilir

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Benim annemde öyle başkalarının keyfini bizden çok düşünür. Benim annemde geçen gün arkadaş grubuyla tatile gitti ben jest olsun diye businnes class aldım bileti gitmiş arkadaşına vermiş kendisi ekonmide gitmiş yanında kadınında bebeği varmış suluğu açtığı gibi annemi ıslatmış 😭 çok sinirlendim ben senin için mi alıyorum millet için mi kadın yeto. Ve asla şikayet etmiyor bileti verdiği kadınında herhangi bir rahatsızlığı yok hatta annem zorla vermiş bileti. Millete iyilik perisi bize deccal
Ya gerçekten geçen gün yengem malca bir sebepten kardeşimi azarladı ama annem ağzını açmadı gitti kardeşime bağırdı böyle yapınca çok sinirim bozuluyor tamam yakının seviyorsjn ama bari kendi çocuklarına yapma

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Yani farazi konuşuyorum annenin sana gerçekten değer vermesine ihtiyacın olduğu bir an oldu ama o an o duyguyu yaşamak için izin vermediğin için aburcubur ile tekrar etmiş olabilir😔

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Annen baya düşünceli davranmış ama senin düşünceliliğinin de biraz görünmez olmuş ona

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
eğer beni pataklamayacaksan ben annenin söylediğinde bir problem göremedim 👉🏻👈🏻 evde ikram edeceği başka şey yoksa belki o yüzden söylemiştir.. annenle baş başa yine bir şeyler yaparsınız sakin ol
Evde vardı bir sejler sırf çocuğa gusellik olsun diye vermek istiyor ki zaten asıl konu bu değil annem sürekli baskalarinin çocuklarına karşı bir şeyler yapma eğiliminde bu yüzden de bizi çok aksatiyor benim sinirimi bozan bu

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Annen baya düşünceli davranmış ama senin düşünceliliğinin de biraz görünmez olmuş ona
Yani düşünceli olmak böyle bir şey değil bence. Kadının her hangi bir sağlık sorunu yokmuşki istese 5 tane businnes bilet alıcak parası da vardır sadece annem bayılıyor millete ihtiyacları dahi olmasada bir şeylerini vermeye

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Evde vardı bir sejler sırf çocuğa gusellik olsun diye vermek istiyor ki zaten asıl konu bu değil annem sürekli baskalarinin çocuklarına karşı bir şeyler yapma eğiliminde bu yüzden de bizi çok aksatiyor benim sinirimi bozan bu
sinirin geçince neden kırıldığını annene güzel bir şekilde söyle bence. annelerde biraz öyle bi eğilim oluyo gerçekten belki farkında bile değil senin ihmal edilmiş hissettiğinin umarım çözersin bu konuyuuu

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Utanmasa evini arabasını verecek 😭 Mesela asla çekirdek aile olarak bir yere gidemiyoruz illa teyzemleri dahil ediyor. Babamla balayında bile teyzemleri çağırmış manyak
Balayında kız kardeşini almak mı?kskkslslkkxkxkkx cidden çok değişik
.İyi anlaşıyor musun peki annen ile?Birde teyzen ile lslldlc

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Balayında kız kardeşini almak mı?kskkslslkkxkxkkx cidden çok değişik
.İyi anlaşıyor musun peki annen ile?Birde teyzen ile lslldlc
Genellikle pek iyi anlaşamıyoruz dkdjdj Teyzemlerlede aram iyi ama her aktivitemizin içerisinde olmalarından pek hazetmiyorum cbnvv

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Annem geçen para verdi git bisküvi falan al diye, direk dedim misafir geliyo dimi ☹️misafir gelmediği sürece bizim eve ayda yılda bir abur cubur girer
Benim annem de öyle . Kolay kolay almaz . Ama bu aralar sürekli alıyoruz. Abur cuburu da hep kendi paramla alıyorum. Bazen de erkek kardeşim alıyor.
Bir ara erkek kardeşlerime Bim'e gittik. Erkek kardeşim iki bidon yağ aldı . Ben de tatlı, bisküvi,çekirdek, çikolata aldım. İki tane kasa var kardeşimle karşılıklı eşyaları kasadan geçiriyoruz. Ben o sıra benimkiler 200 lirayı bulur mu diye sordum erkek kardeşime. O da geçmez dedi. Ben de inşallah geçmez ya bu eşyalara o kadar para veremem dedim. Sonra bana sordu benimkiler geçer mi diye şakasına. Ben de geçer dedim. Her şey çok pahalı ya diye isyan etti. Ben de Burası Türkiye her gün zam yapılıyor dedim. Kasiyerler bana gülmüştü. Aldıklarım da 200 liraya yakın tuttu😭

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686

Benim annem de gelenlere verme eğiliminde o yüzden aldıklarımın yarısını mutfağa yarısını baza altına koyuyorum, hepsini görünce misafir çocuğuna veriyor✍️✍️