lisamiro🦋
Trainee
- Tepki
- 278
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlYaaa ben ilk kpopa başladığımda bu videoların BTS reaction twice videosunu izlemiştim gerçek sanıyorduk ve mesela üyeler normalde kendilerine orada tepki veriyorlar gülüyorlar ben de kızlar o kadar emek vermiş şarkı için mv için dans için bunlar neye gülüyorlar diye çok sinirim bozuluyordu sonra aynı tepkiler başka idol mvlerinde de olunca kendimi kandırılmış ihanete uğramış gibi hissediyordum ne zaman böyle reaction videoları görsem aklıma anılarım geliyor dhdbdushavagjskfkcjsbavCringe krizi geçirmek istiyorsanız bu videonun yorumlarını okuyun
Ekli dosyayı görüntüle 1330
Daha nice böyle kanıt var inanmıyorsanız cehenneme kadar heheheh şaka şaka
ahkjhs hala inananlar var. ben de cheer up versiyonunu izlemiştim altyazı falan vardı şok olmuştum hghgcfeYaaa ben ilk kpopa başladığımda bu videoların BTS reaction twice videosunu izlemiştim gerçek sanıyorduk ve mesela üyeler normalde kendilerine orada tepki veriyorlar gülüyorlar ben de kızlar o kadar emek vermiş şarkı için mv için dans için bunlar neye gülüyorlar diye çok sinirim bozuluyordu sonra aynı tepkiler başka idol mvlerinde de olunca kendimi kandırılmış ihanete uğramış gibi hissediyordum ne zaman böyle reaction videoları görsem aklıma anılarım geliyor dhdbdushavagjskfkcjsbav