Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Biktiran Shipperler

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Kpopı ilk öğrendiğim zamanlar insta keşfetime bir post düşmüştü btsin bp den biasları (popi shipler) bir tane jk fan hesabı bu çok saçma kim inanıyor demişti başkası da ona jk roseyi değil lisayı seviyor ağla yazmıştı 😭😭

Son düzenleme:
  • Kalp
Reactions: ask

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Cringe krizi geçirmek istiyorsanız bu videonun yorumlarını okuyun😇
IMG_20230610_143510_593.jpg
Daha nice böyle kanıt var inanmıyorsanız cehenneme kadar heheheh şaka şaka

Ekli dosyalar

• IMG_20230610_143510_593.jpg
    IMG_20230610_143510_593.jpg
    169.4 KB · Görüntüleme: 4

Only Once🍭

Trainee
Tepki
464
Cringe krizi geçirmek istiyorsanız bu videonun yorumlarını okuyun😇
Ekli dosyayı görüntüle 1330
Daha nice böyle kanıt var inanmıyorsanız cehenneme kadar heheheh şaka şaka
Yaaa ben ilk kpopa başladığımda bu videoların BTS reaction twice videosunu izlemiştim gerçek sanıyorduk ve mesela üyeler normalde kendilerine orada tepki veriyorlar gülüyorlar ben de kızlar o kadar emek vermiş şarkı için mv için dans için bunlar neye gülüyorlar diye çok sinirim bozuluyordu sonra aynı tepkiler başka idol mvlerinde de olunca kendimi kandırılmış ihanete uğramış gibi hissediyordum ne zaman böyle reaction videoları görsem aklıma anılarım geliyor dhdbdushavagjskfkcjsbav

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Yaaa ben ilk kpopa başladığımda bu videoların BTS reaction twice videosunu izlemiştim gerçek sanıyorduk ve mesela üyeler normalde kendilerine orada tepki veriyorlar gülüyorlar ben de kızlar o kadar emek vermiş şarkı için mv için dans için bunlar neye gülüyorlar diye çok sinirim bozuluyordu sonra aynı tepkiler başka idol mvlerinde de olunca kendimi kandırılmış ihanete uğramış gibi hissediyordum ne zaman böyle reaction videoları görsem aklıma anılarım geliyor dhdbdushavagjskfkcjsbav
ahkjhs hala inananlar var. ben de cheer up versiyonunu izlemiştim altyazı falan vardı şok olmuştum hghgcfe

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Yaşları küçük bunların hadi yine büyüynce düzelirler belki de kazık kadar shipleyenler var o fena fic okuyup yükseliyorlar falan

• Kalp
Reactions: ask