Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bildiğiniz Kpop Dedikoduları

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Ben Kpop'a 2013-2014 arası girmeme rağmen hiç magazin konularına girmemiştim sadece çıkan şarkıları dinleyip geçiyordum.Karantinada anca işin magazinsel olarakta takip etmeye başladım ve bu siteyi keşfettim bazı haberlerin altındaki yorumlarda zamanında yaşanmış skandalları ve dedikoduları duyunca şok geçirmiştim çünkü Kpop çok kapalı bir sektör saseng sayfalarında dolaşan ve şirketin bilgi aktardığı büyük hayran sitelerinde dolaşıp dedikodu aktaran bile vardı yorumların arasında. clc ve ikon üyeleri gibi sektörün kamera arkasını ifşalayan idollerin ne söylediklerini ve bildiğiniz dedikodular var mı?

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Bir zamanlar 'R Word' dedi ki Sehun'un bir erkek sponsoru varmış, bir yatta neredeyse öpüşecek kadar yakınlarmış, R word fotoğraf istemiş ama sasaeng onu geçiştirmiş.
Ama ben o fotoğrafı bulmuştum, tekrardan atayım.

a1-jpg.3245
R word geçenki tartışılan 97 line krizini çıkaran değil mi jcbdbxhdbdjdjdbbx

Damla

Trainee
Tepki
81
Şaka bir yana hani böyle bir başlık açacaktın @Bloom ağalık propagandası olarak demiştin 🧐