Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Biraz Da Beni Eleştirin 🤭🤭🤭

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Forumda çok aktif olmadigimi biliyorum gerek kpss calismaktan gerekse sanirim eskisi kadar duzenli bir sekilde bir grubu takip etmedigimden basliklarim az biraz bu forum 2019 da falan acilsaydi en aktifi ben olurdum heralde Corona donemi falan olsaydi neler olurdu onu da merak etmiyor degilim 🤣🤣
Yinede benim hakkimda neler dusunuyorsunuz merak ettim anonim de yazabilirsiniz sanirim o ozellik bende yok su an herkes boyle baslik actigindan bana da bir merak geldi 🤣🤣🤣
Bir de katilsam da katilmasam da cok absurt olmadikca herkesin dusuncelerini begeniyorum troll de olsa belki benden surekli bildirim almak istemeyenler vardir 🤣🤣 bir de onu sorayim dedim yinede kiyamiyorum altinda begeni olmayinca yani yine begenebilirim o yuzden haberiniz olsun girdigim okudugum basliklarda 🤣🤣

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Beni yanlış anlamanı asla istemiyorum onu söyleyerek başlamak istiyorum sözüme,mesajları sadece 'beğenme' ifadesini bırakman nedense bana en başından beri soğuk gelmişti seni soğuk biri olarak aklıma yazmıştım yani.Bence beğen ifadesinden başka ifadeler de kullanmalısın daha cana yakın gelebilir.Umarım beni yanlış anlamazsın 😭 💗
Ay yok asla aramizda kalsin ben o ifadeleri nasil yapacagimi bir sohbette baska bir userin sormasiyla ogrendim foruma katildiktan birkac ay sonra sormaya utanmistim basta oyle alisinca da elim oyle gidiyor olabilir daha dikkatli olurum 😂😂💖
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Üst üste beğeni atmalarınla aklıma kazındın. Ama rahatsız edici bir şekilde değil tabii ki. "bu kızında yorum atacağı zamanlar gelir mi" diye düşünüyordum bir aralar. İlk defa yorumuna denk gelince çok mutlu oldum hatta. Umarım daha çok aktif olursun.
Yaa çok mutlu ettin beni şu an 💕

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Ahh be aşkım biliyordum böyle bişey olduğunu bende sonradan keşfettim diğer ifadeleri atmayı 🙈 arka arkaya beğeni atsan da bana çok tatlı biri gibi gelmiştin meğer bunun altındaki sebep buymuş ahsjsjsj niyeyse bana ilk başta da şimdi de tatlı geliyorsun umarım daha çok aktif olursun 😍
Çok teşekkur ederim guzel duşuncelerin için olmaya çalışacağım inş 🥺💗

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Çok sevimlisin ben genelde fazla etkileşimde bulunmadığım kişileri unutuyorum ama sen beğenilerinle aklıma kazındın dnkskkf başlarda bu kız sadece beğini atmaya mı gelmiş neden yorum yazmıyor demiştim dmkekesm ama şimdilerde daha aktifsin umarım aktif olmaya devam edersin❤️

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Domates emojisi ile özdeşleştirdim seni 🍅 Gerçekten arka arkaya beğeni atınca bildirimlerde bayağı dikkat çekiyorsun çok mesaj atmasan da haksşgög Ben de hep görüyorum ama mesajlarına çok denk gelmedim. Arada KPSS için motivasyon filan bir şeyler fırlat da nasiplenelim benim gazım bitiyo 😩😩
Benimki de bitmek uzere 🥲 daha simdiden birakirsak olmaz ama kpss hergun masaya oturunca malesef ki oluyor çok zaman var diyerek rahat da olmamak lazim asiri stresli de ben genelde 1 sene sonrasini hayal ediyorum hep olmak istedigim yeri basariya ulasmis hesaplarin videosuna da bakiyorum o da motive ediyor ya da sey yap icten ice basarmani istemeyen biriyle sohbet et cok motive ediyor o da hirs geri geliyor 😂😂

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Çok sevimlisin ben genelde fazla etkileşimde bulunmadığım kişileri unutuyorum ama sen beğenilerinle aklıma kazındın dnkskkf başlarda bu kız sadece beğini atmaya mı gelmiş neden yorum yazmıyor demiştim dmkekesm ama şimdilerde daha aktifsin umarım aktif olmaya devam edersin❤️
Ben seni siteden de taniyorum aslinda foruma ilk uye oldugumda da burada olman guven vermisti senle birkac kisinin yorumlarini begeniyordum genel olarak sitede de daha aktif olup yakin olmak istediklerimdensin benimde 💖

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
Hiç yorum yapmıyorsun neredeyse ve her yoruma beğeni atıyorsun bu yüzden ne düşündüğünü anlamak çok zor ama senin iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum, ay iyi ki düzeltme seçeneği var. Bence gerçekten iyi niyetli bir insansın bana öyle geliyor yani laf olsun diye iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum demiyorum.

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Bildirim kısımda birden domates gördüğümden beri adın havalı domates yani ben seni görünce direk aklıma o geliyo
Sende beni çok gulduruyorsun bazen sadece begensemde 😂 bence bu çok guzel bir ozellik insanlari gulumsetebilmek ki tepkilerden anlasiliyor cogu kisinin de ayni hissettigi umarim seninlede yakin oluruz bunu cok isterim 🌸🌸 havali domates ve vankedisi iyi bir ikili olur bence 😎🤭🤭

Uzunca yazmışsın teşekkür ederim bu bile motive etti 🤧😍 İnşallah atanırsınn 😘
İnsallah atandik yazabiliriz ikimizde birgun buraya o gunu iple cekiyorum motivasyon kaynak vs eksikliginde bile bana yazabilirsin ben ogretmenlikten giriyorum yardimci olmayi cok isterim derslerim basladiginda atilan notlari buraya atmayi dusunuyorum zaten vaktim olursa

Aaaa keşke daha erken etkileşim verseydik🥺
Keske 🥺🥺🥺

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Bence çok tatlısın beğeni atmanı çok seviyorum 😍😟
İlk başta sadece bana özel beğeni atıyorsun sanıp sana aşık olmuştum sonra baktım herkese atıyor aldatılmış gibi hissettim 😠😞
Bu arada umarım sınavın iyi geçer bebiş 😏😟
Umarım iyi geçer sana özel olarak artık tepkilerim hep bu olacak 😍 🤭🤭

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,754
ay cok gec olacak ama yine de yazayım... senden 70ler california yazı enerjisi aliyorum dwcknpkandksndcknkdc karnival gibi çok pozitif geliyosun bana 😭😭😭😭😭🥰

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Yazacağız inanıyorumm 😍 Hatta yeni gireceklere tavsiye vereceğiz birlikte 😌
Hadi inşallah 💕💕

E ben en çok bana beğeni atıyorsun sanıp seni seviyordum ama herkese atıyormuşsun 😠 olmaz böyle ama en çok ben olmam lazım 😠
Herkes öyle zannediyormuş sanırım ama içini rahatlatacaksa ilk beğeni attıklarımdandın 💗 seni de siteden tanıyordum Corona zamanlarında baya bts antisi vardi sitede tek başına mücadele edenlerdindin seni de forumda görmek beni mutlu etmişti 🌸🌸

bildirimlerimde sürekli seni görüyorum. yorumları beğenmen çok hoş 🥺 ama senin de yorumlarını görmek isterizzz
🥺🥺💗💗💗💗💕💕💕💕

seni gorunce aklima ningning geliyo nedense... begeni atmalarin cok tatlis ayrica hic rahatsiz olmadim seviyorum seniii
sinavindan basarilar diledigin gibi olur umarim 💗
Yaaa ❤ sende benim favorilerimdensin 😘 öğrencilerim de beni çekik gözlü olduğum için koreli zannediyorlardı flower dansı yapıyorlardı onu hatırlattın bana 🥺 böyle nazik eski dönem kadınları hissi alıyorum senden umarım zamanla daha yakın oluruz 🌹Rose :rose:" src="https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f339.png" data-shortname=":rose:" />

ay cok gec olacak ama yine de yazayım... senden 70ler california yazı enerjisi aliyorum dwcknpkandksndcknkdc karnival gibi çok pozitif geliyosun bana 😭😭😭😭😭🥰
🥺🥺🥺🏵🏵🏵🏵 çok teşekkür ederim güzel düşüncen için

Son düzenleme: