Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Blackpink’e Aniden Bakış Açım Değişti

M

mevsim

Bp’yi normalde şarkılarını dinlesem bile kliplerini ya öylesine izler ya izlemezdim. Youtube’un önerisiyle daha demin atlamadan en popüler şarkılarını klipleriyle izledim. İlk şarkılarından itibaren ne kadar özgüvenli ve kendilerinden emin gözüküyorlar… Hoşuma gitti.
Bazıları boşuna mağduriyet uyduruyormuş Jisoo üstünden özellikle. Ki normalde benim için de Jisoo hep daha başarısızdır ama izleyince hiç öyle gelmedi. Daha az da parlamıyordu ama hepsi birbirinden farklı karakterler olduğu için farklı şekillerde ilgi çekiyorlar.
Kliplerde hepsi oldukları kişiyi o kadar emin ve net sunuyorlar ki, cidden kendimdeki bir eksikliği gördüm izlerken. Son kliplerde de bu özelliklere devam ediyorlar ama beğenilecek ve konsepte uyacak şeyler yapmak için biraz daha çabaları var, bu da kötü bir şey değil kitlelerin beklentilerini karşılıyorlar sonuç olarak.
Diyeceklerim bu kadardı, bunu söylemek için forum hesabı açtım :D Finalim yani sınavım olduğu için gitmem gerekiyor hoşçakalın
 
Konu Sahibi
M

mevsim

Geçen gün bazı grupların debutlarını izledim. Yg iğrenç bir şirket ama en yetenekli şirket. O yılları çok iyi yönlendirmiş. Yeni çıkan gruplarda asla o hava yok. Debutlarında bile uzun süreli bir grup gibilerdi. Bence BP debut dönemi şimdikinden çok daha heyecanlı ve başarılıydı. Daha kesin bir şey olmadığı için başarmalıyız hissi ve bilinmezliğin heyecanıyla sahnede daha çok eğleniyor ve eğlendiriyorlardı. Şimdi daha rahatlar ama bazen fazla bırakıyorlar serbest sahnelerde.
Ama o çıkışı yapan grup sayısı azdır. İzlemek eğlenceli geliyor ve çaylak durmuyorlar. Şimdikiler fazla programlı. O da heyecanı götürüyor. Mimiklerini kadar çalışılmış. İyi gruplar var ama ben 3. jenerasyondan devam.
katılıyorum dediklerine, artı olarak bpnin şarkıları da zorlama değil şimdi farklı olmak için garip şarkılar yapıyorlar ve de kendileri olmak yerine taklit etmeleri biraz garip duruyor. Bp’nin üye sayısı da çok ideal, şarkıda kim ne söylüyor ayırt ediliyor açıkça.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

blackpink'in en güzel tarafı zaten 4 üyenin de bambaşka kişilikleri olması ve bunu güçlü şekilde yansıtabilmeleri. hepsi birbirini tamamlıyor bence takip etmesi keyifli kızların hepsini ayrı ayrı çok seviyorum
Bir arada da uyumlular, farklı olmalarını normalleştirmeleri çok iyi
 
Üst