Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Blackpink'in Güzellik Sıralaması Sizce Nasıl?

Prenses Ciklet

Aktif Üye
Üye
Tepki
153
Başta belirtmek istiyorum güzellik subjektiftir ve baskı oluşturmasını istemem.
Grubu ilk gördüğümde en çok Jennie'yi beğenmiştim.
Sonraları dönem dönem sıralamam değişti.
KTL zamanı Lisa çok güzeldi örneğin.
Şu sıralar için konuşacağım.
Makyajlı:
Jennie-Lisa-Rose-Jisoo
Makyajsız:
Jisoo-Jennie-Rose-Lisa

mirai

Üye
Üye
Tepki
67
Ben en az Jisoo'yu beğeniyorum bu visual üyeler rowoon ve Nancy hariç bana hiç hitap etmiyor ama jisoo yu küllü sarı saçlarıyla çok beğenmiştim
En beğendiğim ise Jennie bana hep egzotik bir güzelliği var gibi geliyor kahkül çok yakıştırıyor
Lisa ve Rose bazen birini bazen diğeri beğeniyorum Lisa en çok Ktl zamanları güzeldi Roseye de ilk coachella zamanı aşık olmuştum ve aiily klibinde saçlarını ortadan ikiye ayırıp topladığı şekli çok güzeldi

2307

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
393
Jennie-Rosé-Jisoo-Lisa(Makyajsız)
Jennie-Rosé-Jisoo-Lisa(Orta halli makyaj)
Jennie-Lisa-Rosé-Jisoo(Makyajlı - farklı tarzda denenmiş olması ile orantılı sıraladım-)
Lisa ve Jennie'ye makyaj konusunda fazla özeniyorlar ama her makyaj yakışmıyor ozellikle Lisa'ya yaşını büyük gösterdiklerini düşünüyorum ama tarz olarak güzel makyajlar

Konu Sahibi
Prenses Ciklet

Prenses Ciklet

Aktif Üye
Üye
Tepki
153
Ben en az Jisoo'yu beğeniyorum bu visual üyeler rowoon ve Nancy hariç bana hiç hitap etmiyor ama jisoo yu küllü sarı saçlarıyla çok beğenmiştim
En beğendiğim ise Jennie bana hep egzotik bir güzelliği var gibi geliyor kahkül çok yakıştırıyor
Lisa ve Rose bazen birini bazen diğeri beğeniyorum Lisa en çok Ktl zamanları güzeldi Roseye de ilk coachella zamanı aşık olmuştum ve aiily klibinde saçlarını ortadan ikiye ayırıp topladığı şekli çok güzeldi
Jisoo güzel ama bana da çok aşırı gelmiyor. Aralarında sıraladığım için böyle sıraladım. Visual üyeleri kendi güzellik algılarına göre seçtikleri için bizlerin beğendiği kişiler farklı oluyor. Güzellik tavırlarla da alakalı olduğu için dünyada tavırlı üyeler daha çok ilgi çekiyor bir de.

mirai

Üye
Üye
Tepki
67
Jisoo güzel ama bana da çok aşırı gelmiyor. Aralarında sıraladığım için böyle sıraladım. Visual üyeleri kendi güzellik algılarına göre seçtikleri için bizlerin beğendiği kişiler farklı oluyor. Güzellik tavırlarla da alakalı olduğu için dünyada tavırlı üyeler daha çok ilgi çekiyor bir de.
Tavır çok etkili kesinlikle

2307

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
393
Haklısın, tavır ve duruşta önemli Jennie bunu karşılıyor bence 😅
Jisoo'ya Flower'da ki makyaj yakışmıştı kırmızı eyeliner ile yapılan... Ama benim anlayışımın biraz dışında 😅

haneull

Üye
Üye
Tepki
36
İşin içine aurayı jest mimikleri eklersek sıralamana kesinlikle katılıyorum👍
Jennie-lisa-rose-jisoo
Ama sadece gülümsemeli düz bir ifade ilegüzelliğe bakarsak
Jisoo-jennie-rose-lisa

Valin

Yeni Üye
Üye
Tepki
18
Diğerlerini bir sıralamaya koyamam çok değişken ama bence en güzeli Jennie

kelebek

Aktif Üye
Üye
Tepki
125
tum uyeler de cok guzel benim icin. siralama yapacak olursam,

makyajli : jennie > rosé > lisa > jisoo
makyajsiz : jennie > jisoo > rosé > lisa

seklinde begeniyorum.

minnybby💌

Üye
Üye
Tepki
29
Jennie bana çok guzel geliyor. Aurasi bambaşka cidden neden bu kadar popüler olduğunu ve markalar tarafından tercih edildiğini anlamak hiç zor değil. Sıralamak gerekirse Jennie>>>jisoo>Rose>Lisa şeklinde olurdu benim için.

angel

Üye
Üye
Tepki
61
Jennie-jisoo-rosé-lisa(makyajlı)
Jennie-lisa-jisoo-rosé(makyajsız)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar