Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Blog/Forum Kullanmayanlar Burası Hakkında Ne Düşünüyor

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Burası dedim ama blogda olur.
Aslında benim bu konuyu açma sebebim daha çok sosyal medyadakiler ne düşünüyor.Bir ara blogtaki yazılanların ekran görüntüsünü alıp Twitter da lincleyen bir kesim vardı.Onlar hala var mı merak ediyorum.Gerçek hayatta ise ben arkadaşlarla oluşturduğumuz bir gruba forumdaki gönderileri atıyordum. @Jisungie00 şerrosu forumu ordan keşfetmiş.Sonra burayı çok sevmiş ve gidip hesap açmış ama şerro bana söylememiş.
Bence forumu birinin sevmemesinin imkanı yok.Ne güzel ortam kaoslu kaoslu.Blogta ise çok fazla değişik tip var(anladınız siz onları) o yüzden blog a biraz mesafeyle yaklaşılmasını anlarım ama bence blog ta çoğu kpop konuşulan yere göre daha güzel.

Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Ben oraya kayıt olmadım hiç direk forumdan hesap açtım, orası çok kaotik bir ortam küfür edenler çok, aşağılayarak konuşan çok kişi var orda, bi kaç kişi var onlar foruma gelse de asla konuşmam açıkçası, kendilerini belli ederler zaten burda da
Bende forumdan açtım ilk ve blogtan açmayı düşünmüyordum.Sonra biri kasıtlı veya bilmeyerek benimle aynı adla blog da hesap açar diye ben blog da da açtım.Zaten tüm günüm forumda geçiyor burda hesap açtığımdan beri.Blog da en son 5 gün önceki haberleri okuyordum o kadar geri kaldım ki blogtan.

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
İnsanlar çok tahammülsüz olmuş, alta kalmamak için sözlerini ne derece kötü olduğunu düşünmeden konuşuyorlar
orda küfürü, hakareti normalleştirdiler artık çok çirkin imalar yapıyorlar çoğu da belli zihniyette. blog artık sadece insanlarla dalga geçmek isteyince girdiğim bi yer😔

Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
oyle gozukmuyor ama benim icimde kucuk bi stan twitter yatiyor. o yuzden siteye girmiyorum ki sinir krizi gecirip milleti zorbalamiyim. forum be guzel bi kere bile sinirleneigimi hatirlamiyorum harika ortam xnznzbnxnxbc
Ş-şey benimde lzlzlxksoxkc.Bloga girdigimde bir anda toxic birine dönüşüyorum

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
oyle gozukmuyor ama benim icimde kucuk bi stan twitter yatiyor. o yuzden siteye girmiyorum ki sinir krizi gecirip milleti zorbalamiyim. forum be guzel bi kere bile sinirlendigimi hatirlamiyorum harika ortam xnznzbnxnxbc
Stan twda kpop fanlariyla kavga etmek is my passion ya

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
O küfür edenlerin burda hesabı var mı merak ediyorum açıkçası, küfürlü kaostan beslendikeleri için burası onların bekletinlerini karşılamadı belki de
ben gördüm bazılarının hesabını ama aktif olmuyorlar yiyosa olsunlar bir günde paket yapar yollarız 🥱

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Allah'ım blog evlerden ırak gerçekten.Herkes birbirine çatmaya yer arıyor.X idolünün tırnağı kırıldı diye haber gelse ona bile negatif yorumlar gelir
Bir de son gunlerde gordugum bir user var her habere diyor ki "simdi bunun neyi haber oldu cok sacma" kpop magazini bundan ibaret zaten istemiyorsan elde baska bir sey yok zaten💀

Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Blog en başlarda çok iyiydi. En skandallı haberin altında maks 30 kişi oluyordu. Bazen fb’taki yorumlara da bakıyordum. Hiç değişik birisi görmüyordum. Çok kaotik değildi ve yorum yazmak zevkliydi. Şimdi olay ne yazıyorum yarın baktığımda 20 eksi oluyor. Drama kaçırdığım için linç yiyorum sitede. Ben artık herhangi bir düşük ıq belirtisi gösterenle tartışmaktan zevk almıyorum. Genelde zaten burada da kaotik başlıklara yorum yazmam ahldlfög beynim ağrıyor. Şu amcayla aynı moda giriyorum:
Bencede ilk başlarda idolü elestirdigimizde anti ilan edilmeyen,idollere tapilmayan bir yerdi.Ben bu olayını çok seviyordum.Sonra bir anda toxiclesti.Elestiri adı altında hakaretler başladı

Konu Sahibi
Sweet Mimosa

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Çok sevindim ya 🥰 fandomların güzel olan insanları ile burda konuşmak çok güzel oluyo, gruba ön yargın da kalkmış oluyo 😻
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gidip yorumlarına bakıcam 😂😂aynı ismi kulanıyorsun dimi orda da
Evet ama çok fazla yorum yapmıyorum.Yaptığım yorumlarda ortalama bir blog kullanıcısı gibi değil onlardan öğrenmem gereken çok şey var daha😭😭

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Nişanlıma foruma katıldığımı ilk söylediğimde "Forum mu kaldı? Nerden buldun sen onu?" gibi bir tepki vermişti. kldgfjldgfk Blogu falan biliyordu, haber takip ettiğimi zaten, anlattım ben de. Epey güldü ama burada mutlu olduğum için seviniyor. Arada burada yaşanan bazı şeyleri anlatıyorum birlikte forum dedikodusu yapıyoruz. HSDFKLDJFLKDGKL Çok sık kullandığı bir cümle vardır, onu söyleyip uğraşıyor genelde benimle "Bu bir delilik hali..." diye (Arabada K-pop açtığımda falan diyor genelde ama artık alıştı klsgjfg), ben de ceza olarak K-pop klipleri/performansları izletiyorum sonra. Neyse ki sonrasında oturup kritiğini yapabilecek seviyeye ulaştık. O yüzden bu kadar çok K-pop hayranının bir noktada (yani forumda) buluşmasına da az çok anlam verebiliyor gibi artık. Bizim gibi düşünebilmeye başladı. klfjgdfkgp Sinan Engin olayını anlattığımda da baya gülüp "Kral aşırı haklı," demişti. Ama az kaldı, "Kayısı'nın Kocası" mahlasıyla kendisini de aramıza katacağım... Yani kıssadan hisse odur ki, K-pop hayranı olmayan forum-dışı insanlar da genelde "Forum mu kaldı?" diye düşünüyor bence.

Merak edenler için malum konu başlığı: