Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bona Bona Objektif Eleştirim

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
öncelikle APTAL YG diye bağırmak istedim i want your love gibi bir şarkı varken elinizde neden bona bona başlık olsun dediniz? ilk kez bir başlık şarkılarını sevmedim -nakarat yüzünden- sonradan alışır mıyım emin değilim 03:00 dan sonra gelen patlama hoşuma gitti sadece bir de baştaki beati duyunca güzel olacak diye düşünmüştüm ona uygun bir nakarat olsaymış keşke.

(şarkıya bu kadar sinir olmamın asıl nedeni i want your love gibi bir şarkı varken bona bona için mv çekilmiş olması da olabilir)

visual olarak asahi'yi beğendim saç rengini güzel tutturmuşlar. yoshi'nin pembe saçları da çok tatlı olmuş

yeni göz bebeğimi de şuraya koyayım

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Treasure'yi ilk çıktığı zamanlar dinliyordum. Dinlemeyeli baya olmuş. Ama ben iki şarkıyı da beğendim. YG'nin politikasına ve Treasura'nin genel olarak konseptlerine bakacak olursak bana göre Bona Bona başlık şarkısına daha çok uyuyor .
Üyelerin isimleri aklımda kalmış da yüzlerini unutmuşum şu an kim kimdir bilmiyorum. Ama uzun saçlı çocuk dikkatimi çekti. Uzun saç baya yakışmış

Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
İkinci daha güzel bencede şu bi kaç senedir şirketler başlık parçası seçemiyor ya
ben ikinciyle aşk yaşıyorum şu an insafsızlık yapmayıp bir mv çekerler umarım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bona Bona şarkısında ben rap partı hariç diğer yerlerini çok beğendim. 😢
(Bu arada Jeong-woo çok beğeniyorum.) 😌
I want your love da güzelmiş. 😌
jeongwoo övmeyi unutmuşum onun partları çekildiği set falan çok güzeldi😭😭 rap partına ben de alışamadım

Treasure'yi ilk çıktığı zamanlar dinliyordum. Dinlemeyeli baya olmuş. Ama ben iki şarkıyı da beğendim. YG'nin politikasına ve Treasura'nin genel olarak konseptlerine bakacak olursak bana göre Bona Bona başlık şarkısına daha çok uyuyor .
Üyelerin isimleri aklımda kalmış da yüzlerini unutmuşum şu an kim kimdir bilmiyorum. Ama uzun saçlı çocuk dikkatimi çekti. Uzun saç baya yakışmış
yg politikasını bilmem de treasure'ın konseptine uyumlu bulmadım ben benim için bu şarkıdaki tek ve en büyük sorun nakarat :(
uzun saçlı olan junghwan ben de çok seviyorum saçlarını kestirmez umarım

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
SARI SAÇLI ÇOCUĞUN İSMİ NEDİR RAP PARTINDAKİ 2. SÖYLEYEN KİŞİİ

• Alev
Reactions: inx
Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
SARI SAÇLI ÇOCUĞUN İSMİ NEDİR RAP PARTINDAKİ 2. SÖYLEYEN KİŞİİ
HARUTO

Aa ben çok sevdim şarkıyı bgalsosjshs Nakaratı da dansı da baya beğendim. Klibin verdiği hava da güzeldi. Güzel bir şarkıyla gelmişler yine bence 🫶

I want your love da güzelmiş
herkes sevdiğine göre sorun bende sanırım fdksklckd
want your love yüzünden biraz kinlenmiş olabilirim title a

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,065
İkincisi daha güzel cidden ama Bona Bona'yı da sevdim. Bazı grupların tarzı olur ya hani bu bunun şarkısıdır kesin dersin bence tam bir Treasure şarkısı

HYS

Trainee
Tepki
184
Teume olmamama rağmen treasure şarkılarını çok seviyorum ancak bu şarkı olmamış bence pek tarzım değil bside şarkılarına daha bakmadım onlara bakacağım

• Kalp
Reactions: inx
Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Teume olmamama rağmen treasure şarkılarını çok seviyorum ancak bu şarkı olmamış bence pek tarzım değil bside şarkılarına daha bakmadım onlara bakacağım
i want your love dinle direkt sevecek misin merak ettim

• Beğen
Reactions: HYS