Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Boynextdoor Leehan Gruba Ara Verdi

JeyKey

Rookie Idol
Katılım
16 Mar 2024
Mesajlar
407
Tepki
753
Puan
16
Cümleten annyeonghaseyo yorobun bugün istekli giriş yapmadım çünkü fanı olduğum grup olan boynextdoor'un ajansı birkaç gün önce açıklama yaptı. Açıklamada grubumuzun balık prensi Leehan'ın cilt iltihabı nedeniyle kısa ara verdiği söylendi.
KOZ'un açıklaması:
'
Aşağıda KOZ Entertainment'ın açıklamasını okuyun.

"Merhaba

Burası KOZ Ent.
Size BOYNEXTDOOR üyesi Leehan'ın sağlığı ve yaklaşan programı hakkında bazı bilgiler vermek istiyoruz.
Leehan geçtiğimiz günlerde cilt iltihabı nedeniyle kliniği ziyaret etti ve sağlık personelinin tedavisinin yanı sıra bol bol dinlenmesi de önerildi.
Bu nedenle Leehan, bu hafta yapılması planlanan 5. TMEA 2024, Venue101 ve The MusiQuest 2024 performanslarına katılamayacak. Bu karar sanatçının tedavisi ve iyileşmesi için alınmış olduğundan cömert anlayışınızı rica ediyoruz.
Sanatçı, grubun tüm etkinliklerine katılma konusunda oldukça kararlı; ancak katılımı koşullara göre ayarlanacak ve sağlık personelinin önerdiği şekilde sağlığı en önemli öncelik olacaktır.
Leehan'ın mümkün olan en kısa sürede hayranlarına tam sağlıkla dönebilmesi için yardım etmek için elimizden geleni yapacağız.

Teşekkür ederim."
d47a499c0da7454343884848e03ca0b5.jpg
 

Benzer konular

Üst