Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bts-Jimin

liikyaliikya

Trainee
Katılım
14 Kas 2023
Mesajlar
156
Tepki
384
Puan
8
Yaptığı albümde katkısı oldu, Promise ya da Filter gibi dinleyicinin zaten sevdiği türde şarkıları varken albümünde ters köşe yapıp ne yapmak isterse o tarza yöneldi, senelerce çok çalıştı. Albümü de gayet başarılıydı, Jungkook sonrası en başarılı solo Jimin'di veri olarak sanırım (şahsım J-Hope diyor.). Ben sektörde bu kadar sevimli çok az insan gördüm. Canlı performanslarındaki ses kaymaları ya da detoneleri de eleştirdim ve bu kadar yıl sektörde olan birisinin daha iyi canlı performans çıkartmasını da bekledim lakin çıkıp bir live'da kendisini eleştirip çalışacağını söylemek de ayrı bir şeydir. BTS ile çalışan çoğu kişinin Jimin'in nezaketini övmesi, geldiği yeri unutmayıp babası aracılığıyla yardımlar yapması, hakkında senelerce olumsuz bir haber çıkmaması filan bana çok sevimli geliyor. Bu adamın en çok antisi olan erkek idol olması haksızlık. Boş yere nefret aldığı durumlar bi' hayli fazla. Taekook stanler, solo stanler, başka grup stanleri derken sırf JK ile Taehyung arasında durdu diye birisini linçleyeni ilk defa gördüm. BP'nin solo stani varsa BTS'in de ship stani var. BTS'i seviyorum ama Armyler ve ship stanler yüzünden çok soğuk hissediyorum. Neyse, sonuç olarak Jimin iyi birisine benziyor demek istedi şair.

Promise ile kalın, mükemmel şarkı.

 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
liikyaliikya

liikyaliikya

Trainee
Katılım
14 Kas 2023
Mesajlar
156
Tepki
384
Puan
8
Sitede detone olmadığı performansı yok demişti biri sanki 10 yıldır devamlı takip ediyormuş gibi bir insana bu kadar haksızlık yapılmaz

Eleştirmek adı altında sevmedikleri idolleri tamamen küçümseyen bir topluluk maalesef her daim var olacak. Kaç yıllık idol ve birçok canlı performansı olan birisinin tabii ki detoneleri de olur, pek çok idolün var ve bunu sadece Jimin yapmış gibi ona yıkanları anlamıyorum. Genel olarak bu şekilde boşa linç yedi işte.
 

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Katılım
13 Haz 2023
Mesajlar
246
Tepki
953
Puan
103
Jiminin müzik tarzını ben çok seviyorum ses tonunuda öyle sahnede adeta devleşiyor ve dansı baya iyi tam bir idol benim gözümde nazik iyi huylu ve eğlenceli geçen yaptıkları son yayında aslında veda gibi bir şeydi ama jimin gülüyor diye üzülmedim bile ki o kadar eleştiriye hiç bozulduğunu belli etmiyor nefreti hak eden biri olduğunu düşünmüyorum ama alıyor 🥲 sesinin yer yer çatladığı yerler elbette ki oldu ama iyi olduğu canlı performanslarıda var yeteneksiz biri değil kötü biri hiç değil
 
Üst