- Tepki
- 16
k-medya'nın yaptığı habere göre, ocak ayında, 28. bölümden tıbbi bir yönetici jin'e yapmaması gereken bir aşıyı yapmak için mesai saatlerinde iş yerinden izinsiz bir şekilde ayrılmış. teğmen a'nın, ziyaret biriminin hemşire memuru d ile kişisel bir ilişkisi vardı ve önceden komplo kurduktan sonra bts'den jin'e yaklaştı.[...] aynı gün saat 13:30 ile 15:30 arasında, teğmen eğitim merkezi tıbbi odasında jin'e salgın hemorajik ateşe karşı ikinci tur aşıyı uyguladı. teğmen a'nın ayrıca 5. tümen acemi eğitim merkezine büyük miktarda tylenol sızdırdığından ve mesai saatleri içinde işyerini izinsiz terk ettiğinden şüpheleniliyor. bunun hakkında soruşturma yürütülüyormuş.
KISACA: bir tıbbi personal jin'e aşı yapmak amacı ile kendi bölüğünden izinsiz bir şekilde ayrılıyor ve jin'e YAPMAMASI GEREKEN aşıyı yapıyor. bildiğiniz kaçarak jin'e aşı yapmış. bu olay ocak ayında oluyor. jin şu anda iyi. soruşturma yürütülüyormuş(?) bazı şeyler araştırılıp onaylanmış.
Cr: twitter / btsoncesaidtr
Gerçekten bu konu hakkında ne desem bilemiyorum. Nasıl böyle bir şey olabilir ya? Askeriye hani en güvenli yerdi? Şu an seokjin iyi ama ya kötü bir şey olsaydı. Umarım bu durumda kimler suçluysa hepsi cezasını çeker. Şu çocukları askerdeyken bile rahat bırakmadılar ya yazıklar olsun.
KISACA: bir tıbbi personal jin'e aşı yapmak amacı ile kendi bölüğünden izinsiz bir şekilde ayrılıyor ve jin'e YAPMAMASI GEREKEN aşıyı yapıyor. bildiğiniz kaçarak jin'e aşı yapmış. bu olay ocak ayında oluyor. jin şu anda iyi. soruşturma yürütülüyormuş(?) bazı şeyler araştırılıp onaylanmış.
Cr: twitter / btsoncesaidtr
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten bu konu hakkında ne desem bilemiyorum. Nasıl böyle bir şey olabilir ya? Askeriye hani en güvenli yerdi? Şu an seokjin iyi ama ya kötü bir şey olsaydı. Umarım bu durumda kimler suçluysa hepsi cezasını çeker. Şu çocukları askerdeyken bile rahat bırakmadılar ya yazıklar olsun.