Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bts, Yeni Ost Şarkısı "The Planet" Ile Dünya Genelindeki Itunes Listelerini Fethetti.

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
65
Tepki
37
Puan
43
20230513011938_BTS-Bastions.jpg


BTS, "BASTIONS" için yaptıkları yeni şarkılarıyla tüm dünyadaki iTunes listelerini domine ediyor!

12 Mayıs'ta 13:00 KST'de BTS, "BASTIONS" için yaptıkları şarkıları "THE PLANET"i yayınladılar.

Yayınlanmasıyla birlikte "THE PLANET", dünya genelinde birçok ülkede iTunes listelerinde bir numaraya yükseldi. 13 Mayıs 09:00 KST itibarıyla, ABD, Fransa ve Avustralya gibi en az 67 farklı bölgede iTunes En İyi Şarkılar listelerinde bir numara oldu.

Çevre kirliliğiyle savaşan süper kahramanların hikayesini anlatacak olan "BASTIONS", 14 Mayıs'ta 07:30 KST'de SBS'de prömiyerini yapacak.

BTS'ye tebrikler!

Kaynak ( )
 

aycik

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
1,378
Tepki
5,173
Puan
169
Ay ben sevdim şarkıyı 🥺 havaya sokan bir yanı var. Pop bir şey olacağı için rapline önde olmaz diye düşünmüştüm tahmin ettiğim gibi oldu. Ayrıca teee its2 zamanı kaydetmişler şarkıyı. Namu orada bir parçasını mırıldanmış 🥲 bu şekilde yaptıkları birrr sürü şarkı vardır kesin. Yıl içinde bu şekilde bir sürü içerik alacakmışız gibi geliyor. En azından seokjin askerden gelene kadar fanları dinç tutmak için. Ay birde haberi oldu mu görmedim ama bahsetmek istedim. Jimin hızlı ve öfkelinin son filmininde ost seslendirdi 🥺🥺 büyük bir hızlı ve öfkeli hayranıydı. Şimdi ostsinde yer alması çok güzel. Şarkının belli bir kısmını yayınladılar. Collab içindeki isimleri tanımıyorum çok ama kadınla olan ses uyumu çok güzeldi.
 

Annasavedyou

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
9
Tepki
10
Puan
6
Şarkı çok güzel. BTS'in çıkardığı tema müziklerini çok seviyorum. Sadece biraz kısa geldi keşke daha uzun olsaydı. OT7 hasretimden deliriyorum mlsf. Şarkının müziğini ve sözlerini çok sevdim. Çok güzel editler yapılmış onları izlerken de duygulandım. Uzun süre sonra yeni bir OT7 şarkısı dinlemek çok duygulandırdı beni.
 
Üst