- Tepki
- 1,302
Az önce instagramda koreyle ilgili bir gönderinin altında bir yorum gördüm: "Arkadaşlar stray kids grubu kuruyorum +15 yaş. Minho, bangchan dolu. Diğerleri için gelebilirsiniz" Şeklinde. (Bu arada yorumu biraz değiştirdim hem tam cümleyi hem de üye isimlerini hatırlayamadım. Hatırladığım kadarıyla yazdım ). Altına da başkaları yorum yapmış işte "felix dolu mu?" Diye falan. Cevap vermişler "o dolu şu üye boş istersen" diye. Ben anlamadım. Yani anladım gibi de ama olduramadım da. O yüzden burada sormak istedim.
Bu tarz instagram mesaj gruplarında ne konuşuluyor bileniniz var mı? Hayrına anlatabilir misiniz çok merak ettim.
Not: Amacım stray kids fanlarını ya da grubu hedef göstermek değildir. Gördüğüm yorumda stray kids vardı ondan onu yazdım. Yani sorumun ana fikri: stray kids değil herhangi bir kpop grubu için açılan bu tarz bir mesaj grubunda ne yapıldığını öğrenmek.
Bu tarz instagram mesaj gruplarında ne konuşuluyor bileniniz var mı? Hayrına anlatabilir misiniz çok merak ettim.
Not: Amacım stray kids fanlarını ya da grubu hedef göstermek değildir. Gördüğüm yorumda stray kids vardı ondan onu yazdım. Yani sorumun ana fikri: stray kids değil herhangi bir kpop grubu için açılan bu tarz bir mesaj grubunda ne yapıldığını öğrenmek.