Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Bu Gruplarda Ne Yapılıyor?

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Az önce instagramda koreyle ilgili bir gönderinin altında bir yorum gördüm: "Arkadaşlar stray kids grubu kuruyorum +15 yaş. Minho, bangchan dolu. Diğerleri için gelebilirsiniz" Şeklinde. (Bu arada yorumu biraz değiştirdim hem tam cümleyi hem de üye isimlerini hatırlayamadım. Hatırladığım kadarıyla yazdım 😅). Altına da başkaları yorum yapmış işte "felix dolu mu?" Diye falan. Cevap vermişler "o dolu şu üye boş istersen" diye. Ben anlamadım. Yani anladım gibi de ama olduramadım da. O yüzden burada sormak istedim.
Bu tarz instagram mesaj gruplarında ne konuşuluyor bileniniz var mı? Hayrına anlatabilir misiniz çok merak ettim.

Not: Amacım stray kids fanlarını ya da grubu hedef göstermek değildir. Gördüğüm yorumda stray kids vardı ondan onu yazdım. Yani sorumun ana fikri: stray kids değil herhangi bir kpop grubu için açılan bu tarz bir mesaj grubunda ne yapıldığını öğrenmek.

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,306
role playdir. o karaktermiş gibi davranıyorlar. içeriği ne oluyor tam bilmiyorum.
Evet role play oluyor genelde. Bir ara role play hesabı açmıştım Harry Potter için (😭)
Orada işte o karakter gibi davranıyorsun, gerçekten yaşıyormuşsun gibi eylemlerini falan da yazıyorsun
Herhangi bir konu hakkında olabiliyor
Örn: *Bardağı alırım*
Al su iç

Benim role play hakkında bildiklerim bu kadar

Konu Sahibi
Müstesna

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
role playdir. o karaktermiş gibi davranıyorlar. içeriği ne oluyor tam bilmiyorum.
Evet role play oluyor genelde. Bir ara role play hesabı açmıştım Harry Potter için (😭)
Orada işte o karakter gibi davranıyorsun, gerçekten yaşıyormuşsun gibi eylemlerini falan da yazıyorsun
Herhangi bir konu hakkında olabiliyor
Örn: *Bardağı alırım*
Al su iç

Benim role play hakkında bildiklerim bu kadar
Tahmin ettiğim gibiymiş. Tamamdır teşekkür ederim. 🥰
Yorumlarda alamadığı üye için üzülenleri görünce bir ufak şok yaşadım buraya geldim sordum hemen. 😅
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben böyle şeyler için biraz yaşlı kalıyorum sanırım aklım almıyor hemen 😂

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Kpopla sınırlı değil gördüklerin. Link bırakacaktım ama uygun olmayacak gibi, instadan rpitiraf diye aratıp çıkan sayfalara bi göz gezdirirsen anlarsın. Çoğumuz tuhaf bulsa da bundan ciddi keyif alanlar var.

layley

Trainee
Tepki
441
Küçük kuzeniminde Blackpink'li bir grubu var. Mesajlar falan komik ama bir şeyde diyemiyorum. Benim zamanımda böyle bir şey popüler olsaydı eminim bende yapardım. Özellikle one direction için kwkdkwkxkqkkxak

Konu Sahibi
Müstesna

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
eğer böyleyse çok komik yaa. evcilik oynuyorlar resmen 😂 bizim ilkokulda grup hepsi'den cemre, eren falan olmamız gibi. 😂
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kpopla sınırlı değil gördüklerin. Link bırakacaktım ama uygun olmayacak gibi, instadan rpitiraf diye aratıp çıkan sayfalara bi göz gezdirirsen anlarsın. Çoğumuz tuhaf bulsa da bundan ciddi keyif alanlar var.
Açıkçası bu konuyu açarken (daha doğrusu yorumları ilk okuduğumda) aklımda bu itiraf sayfalarında yazan tarz pek de hoş olmayan şeyler canlanmıştı ama ben fesat düşünüyorumdur belki diye şeyapmamıştım. Her grupta burada yaptığımız gibi temiz bir goygoy geçtiğini ben sanmıyorum. Grup içerisinde arkadaşlar arasında belki bu tarz konuşmaların zararı yok gibi düşünebiliriz ama o gruplara kimin ne niyetle girdiği bile belli olmayabilir ya. Bilmiyorum. ben 15 yaşında çocukların bu gibi gruplara girip, hayal et gibi yazılar okumasını doğru bulmuyorum. Sosyal medya çok tehlikeli bir yer. Keşke herkes masum olsa da şu konsepti sadece eğlenmek için kullansalar.

Son düzenleme: