Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bu Ne A** Diyeceğiniz Fan Yorumları Pt3

Only Once🍭

Trainee
Tepki
464
Karşıma yorumlar çıktıkça açtığım bu başlıkta beyinlerini yumuş yumuş yapan çoook güzel iki fan yorumu ile geldim bugün bu yorumlar forum halkının en sevdiği, görünce gözlerinden kalpler fışkıran best grubumuzun fanlarının yorumları evveeettt doğru bildiniz bu grup Stray Kids 👏👏👏👏 fazla uzatmadan o güzel yorumlara geçelim

IMG_20230820_204000.jpg
Hadi diğer her şeyi sütü çileği fln geçtim ama hyunjin olayı ile Ive'ın ne alakası var ayrıca bildiğim kadarıyla ırkçılık ile ilgili bir sorun da çıkmadı grubun neyseee bu sizi alıştırmak içindi sırada başlığın açılmasının asıl sebebi beynimizi hissetmeyeceğimiz bir yorum geliyorrr

IMG_20230820_203925.jpg
Aynen canım o debut zamanı aldıkları ödülleri de skz onlar hiç ödül alamadığı için onlara acıdığı için kendi ödüllerini verdi acıdı bizim iyilik meleği Chan, zaten ıve flopluğun dibindeyken Chan sayesinde bu durumdan kurtuldular chan sayesinde Ive artık popüler oldu THANS CHAAANNN THANKSSS WE LOVE YOUUUU ❤️❤️❤️❤️❤️

Konu Sahibi
Only Once🍭

Only Once🍭

Trainee
Tepki
464
Ü

Üye silindi 192

Çok uçuk, nefret ile yapılmış yorumlar. Kpop'u takip eden herkes kabul etmeli ki Newjeans ile Ive şu an Kore'nin gözbebeği. Newjeans belki de zamanla geçip gider ama Ive kalıcı gibi duruyor çünkü yurtdışında üyelerinin kendine ait trendleri bile var. Asya pazarında Skz'den daha başarılılar, fandom bu gruptan nefret ediyorlarsa bile bunu kabul etmeliler ki bence onlar da bu gerçeği biliyorlar.

feride

Trainee
Tepki
15
Karşıma yorumlar çıktıkça açtığım bu başlıkta beyinlerini yumuş yumuş yapan çoook güzel iki fan yorumu ile geldim bugün bu yorumlar forum halkının en sevdiği, görünce gözlerinden kalpler fışkıran best grubumuzun fanlarının yorumları evveeettt doğru bildiniz bu grup Stray Kids 👏👏👏👏 fazla uzatmadan o güzel yorumlara geçelim

Ekli dosyayı görüntüle 8633
Hadi diğer her şeyi sütü çileği fln geçtim ama hyunjin olayı ile Ive'ın ne alakası var ayrıca bildiğim kadarıyla ırkçılık ile ilgili bir sorun da çıkmadı grubun neyseee bu sizi alıştırmak içindi sırada başlığın açılmasının asıl sebebi beynimizi hissetmeyeceğimiz bir yorum geliyorrr

Ekli dosyayı görüntüle 8635
Aynen canım o debut zamanı aldıkları ödülleri de skz onlar hiç ödül alamadığı için onlara acıdığı için kendi ödüllerini verdi acıdı bizim iyilik meleği Chan, zaten ıve flopluğun dibindeyken Chan sayesinde bu durumdan kurtuldular chan sayesinde Ive artık popüler oldu THANS CHAAANNN THANKSSS WE LOVE YOUUUU ❤️❤️❤️❤️❤️
yt shortstakiler bebek ilkokula giden tipler baya salaklar arkaya başkasının editini koyup fancam veriyorum diyorlar idollerin yemek yedikleri videolara saçma sapan ses koyup atıyorlar bir de şey var "yüzümü gösteriyorum biliyorum çirkinim" diyenler üzülüyorum onlara, sinir krizi geçirmelik ortam