Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Bu Yıl Dizisi Yayınlanacak İdoller

betul

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
846
Tepki
2,511
Puan
75
1-) D.O - Sculpture City (başrol)

Sculptured City dizisi, bir zamanlar normal bir hayat yaşayan bir adamın cehennem gibi olayları deneyimledikten sonra yaşadıklarını konu alıyor. Hayatı tamamen değişen adam, kanlı bir intikam almak için geri döner.

1do.jpg


2-) Suzy - It Will Come True (başrol)

"It Will Come True", bir lambanın içine hapsolmuş duygusal bir cin ile onun hapishanesinden kaçmasına yardım edecek olan bir kadının romantik hikayesini konu alıyor.



3suzy.jpg


3-) Jinyoung - The Witch (başrol)

Dizi, herkes tarafından "cadı" olarak adlandırılan bir kadına aşık olan adamın hikayesini anlatmaktadır.

2jinyoung.png

4-) Jisoo - Influenza (başrol)

Dizi, askere yeni alınan Jae Yoon ile kısa süre önce ayrıldığı kız arkadaşının birbirine kavuşmak için zombilerle verdikleri mücadeleyi konu alıyor.

4jisoo.jpg


5-) Minhyun - Study Group (başrol)

Aynı isimli webtoon'a dayanan "Study Group", ders çalışma konusunda iyi olmak istemesine rağmen yalnızca dövüşme konusunda iyi olan Yoon Ga Min'in etrafında dönüyor. Ani bir kararla dünyanın en kötü okulu olarak sayılabilecek bir lisede üniversite giriş sınavı için çalışma grubu oluşturur.

5minh.jpg


6-) Eunji - Genie,Earth (başrol)

Dizi, eski bir savcının kazandığı doğaüstü güçler sonrasında dünyayı yönetmeye çalışan kötü güçlere karşı savaşmasını konu almaktadır. Liseye kadar amatör bir boksör olan Oh Gyu Tae abisinin intiharının ardından spor kariyerinden vazgeçer ve sonrasında beklenmedik olaylar yaşar. Ağabeyinin esrarengiz ölümü onda kalıcı izler bırakır. Bu olayın onda bıraktığı etki ile Araştırma ve Eğitim Enstitüsü'nü birincilikle bitirir. Hatta soruşturma departmanında gelecek vaat eden bir savcı olma konumuna kadar yükselir. Ancak sorunlu bir varisin duruşması sırasında öfkesini kontrol edemez ve varisin başına bir hukuk kitabı indirir. Bu olay sonrasında açığa alınarak emekli olmaya zorlanır. Ehliyetine on yıl süreyle el konulur ve böylece hukuk mesleğindeki kariyerine tamamen son verilir. Başına gelen olaylar bu kadarla kalmaz. Dünya dışı varlıklardan kazandığı doğaüstü güçler sayesinde kötülerle savaşmaya başlar.

6eunji.png


7-) IU - You Have Done Well (başrol)

Dizi, 1950'lerde Jeju Adası'nda doğan Ae Soon ve Gwan Shik'in hayat hikayelerini anlatmaktadır

7iu.jpg

:cool: Jihoon - Bastard (başrol)

Dizi, hayatı boyunca cinayet işleyen psikopat bir babayla yalnız yaşayan lise öğrencisi Seon Woo Jin'in ( ) etrafında dönmektedir. Babasının bir sonraki cinayetinin hedefi haline gelen transfer öğrenci Yoon Gyeon'u korumaya karar veren Seon Woo Jin kendini korkuç bir durumun ortasında bulur.

8jihoon.png


9-) Yuri - Police Officer Lee Han Shin (başrol)

Dizi, muazzam bir yeteneğe sahip olan Lee Han Shin'in (Go Soo) hikayesini anlatmaktadır. Adaleti kendi yöntemleriyle yerine getirdiği için mahkumların şartlı tahliyeyle serbest bırakılıp bırakılmayacağını da belirleme yetkisine sahip birisidir

Ekran görüntüsü 2024-01-26 223319.png

10-) Junho - Cashero (başrol)

Cashero, sıradan insanların gündelik yaşamlarını normal bir şekilde geçirebilmeleri için onları koruyan süper kahramanların hikayesini anlatıyor.

10-ljh.jpg


11-) Bona - Pyramid Game (başrol)

Dizi, öğrencilerin popülerlik oyu ile derecelendirildiği bir okulda yaşanan olayların etrafında dönmektedir. Ayda bir kere her perşembe öğleden sonra, Sarang Lisesi'ndeki öğrenciler bir popülerlik anketinde oylarını kullanırlar. Bu okulun tüm sosyal hiyerarşisini belirleyen acımasız bir sıralama sistemidir. F alan öğrenci sıradaki okul şiddetinin kurbanı olur. Peki ya listeye en sondan giren yeni transfer öğrenci Su Ji piramidin tepesine çıkabilecek midir?

11pyramid-game-wjsn-bona.png


12-) Suho - The Crown Prince Has Disappeared (başrol)

Dizi, Joseon döneminde evlenmek üzere olduğu kadın tarafından kaçırılan veliaht prensin eğlenceli hikayesini konu alıyor. Canlarını kurtarmak için kaçtıkları sırada aralarında romantik duygular yeşerir.

12suho.jpeg




13-) Kwon Nara - Midnight Photo Studio (başrol)

Dizi, ölmüş insanların fotoğraflarını çeken bir fotoğrafçının kendisini ölümden koruyan bir kadınla tanıştıktan sonra hayatın önemini fark etmesinin hikayesini anlatmaktadır.

14nara.jpg








 

Ekli dosyalar

  • Ekran görüntüsü 2024-01-26 223319.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-26 223319.png
    413.3 KB · Görüntüleme: 0
Üst