Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bu Yıl Isac (Idol Star Athletics Championships) Olmayacak Mı?

chewy

Rookie Idol
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
418
Tepki
2,204
Puan
59
Biliyorsunuz ki her yıl 2010'dan beri Isac yayınlanıyor. İdollerin bir gün boyunca sabahın köründen gecenin bitimine kadar yaptığı çekime bir çok hayran ilgi gösteriyor. Öncelerde popüler olan bu program sanırım son yıllarda düşüşe geçti ama yine de bir haber görmeyi düşünüyordum. Çünkü bu yıl bir çok grup çıkış yaptı. Ama hiç bir bildiri gelmedi ve senenin sonundayız. Sizce Isac 'a yeteri kadar grup basvurmadigi için mi başlamadı yoksa düşüşe mi geçti diye??
 
Konu Sahibi
chewy

chewy

Rookie Idol
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
418
Tepki
2,204
Puan
59
Ben 2019 daki momentları izlemeyi çok severdim birçok Kpop idolü birbirine tepki gösterir moment ve etkileşim verirdi ama sağlık açısında onları yoracak aktivitelere katılmalarını istemem tabi
Evet etkinliklerde bir anlamda güzeldi .
Okçuluk olsun bale yada farklı türlerin dansları olsun güzel etkinlikleri vardı ama idoller çok yoruluyordu. Bir anlamda da fanlar içinde iyi oluyordu tabi ama 😕
 
Konu Sahibi
chewy

chewy

Rookie Idol
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
418
Tepki
2,204
Puan
59
İdollerden bol bol etkileşim alıyorduk ama arka planda işler kötüymüş sanırım. Yani sakatlıklar vs. olabiliyormuş. Öyle olunca da katılmak istemezler tabii. Yani o riskli uygulamaları yapmak yerine farklı şeyler getirseler keşke.
Aklıma Scoups'un Jeonghan için Isac'tan banlanmasi geldi
Jeonghan 2018'de 400 metre yarışında koşu yerinin kötü olmasından dolayı düşüp elini yaralıyor ama hakem oyunu durdurmuyor. Sonra Scoups hakem ile kavga ediyor ve Isac tarafından banlaniyor .
 
Üst