Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Bu Yıl Netflix’te Yayınlanacak Diziler

betul

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
846
Tepki
2,511
Puan
75
1-) Mr Plankton
(4.çeyrekte)


IMG_2358.jpeg
Mr. Plankton, tıpkı plankton gibi kimseyle bağdaşamayan ve bağ kuramayan insanların hikayesini konu alıyor. Hae Jo, kimse ona kalmasını söylemediği için bir planktonun akıntıya sürüklenmesi gibi oradan oraya sürüklenerek gezgin hayatı sürmektedir.


2-) The Trunk

(4.çeyrekte)

IMG_2359.jpeg

Dizi, müşterilerini arzuladıkları bir eşle evlendirerek yeni bir hayat kurmada aracılık eden bir evlilik hizmeti ajansının etrafında dönmektedir.


3-) Chicken Nugget

(1.çeyrek)

IMG_2350.jpeg

Aynı adlı bir webtoon'dan uyarlanan " ", insanları kızarmış tavuğa dönüştüren gizemli bir makine hakkında olan ilginç bir komedi dizisidir. Güzel bir genç kız olan Choi Min Ah, bu gizemli bir makineye girerek kızarmış bir tavuğa dönüştüğünde babası Choi Sun Man ve bir stajyer olan Go Baek Jung onu tekrardan insan haline dönüştürmek için çaba sarf eder. Bu sırada derin ve karanlık sırları keşfederler.


4-) The8Show

(2.çeyrek)

IMG_2351.jpeg

5-) Hierarchy

(2.çeyrek)

IMG_2352.jpeg


Dizi, aşk ve kıskançlıkla dolu öğrencilerin yer aldığı ve sadece en iyi yüzde 0.01'inin bir araya geldiği bir lisede geçmektedir.


6-) Parasyte The Grey

(2.çeyrek)

IMG_2354.jpeg

Dizi, uzaydan düşen parazitlerin insan vücudunun kontrolünü ele geçirmesi sonrasında yaşananları konu alıyor. Parazitlerden biri Jung Soo In'in bedenine girer ancak beynini ele geçiremez. Böylece Jung Soo In, ilginç bir şekilde parazit ile birlikte yaşamaya başlar.


7-) In The Woods With No One

(3.çeyrek)

IMG_2355.jpeg

Dizi, 2000 yazında kırsal bir bölgede tek başına bir motel işleten Sang Joon ve 2021 yazında ormanda tek başına pansiyon işleten Young Ha'nın etrafında dönmektedir. İki adam farklı zamanlarda yaşamalarına ve farklı seçimler yapmalarına rağmen bir şekilde karşılaşır.

:cool: The Whirl Wind

(3.çeyrek)

IMG_2357.jpeg

Mavi Saray'da ve Ulusal Meclis'te geçen drama, başkan vekili olarak çalışacak bir başbakanın siyasi yolculuğunu göstermektedir.
 
Ü

Üye silindi 189

ya niye hic aptalca hazirlanmis, izlerken beynini kullanmana gerek olmayan romcom yok? ben ne izliycem 😭😭😭

(bu arada ben senin basliklarina bayiliyorum 😭😭😭🩷🩷🩷🩷)
 
Üst