Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende şimdi internette gördüm build diye biri kim olduğunu bilmiyorum sanırım bl oyuncusu emin değilim winter için şöyle bir ifade kullanmış gerçek mi merak ettim öyleyse iğrenç
Valla ara filan vermiş, aktiviteleri durdurulmuş vs gibi şeyler gördüm. Bilemiyorum ne olur ama bl dizi sektörü almış başını yürümüş, saplantılı büyük fan(!) kitleleri var hâlâ savunuyorlarmış orda burda. Kuscam galiba.
Bu adamı tanımıyorum ama tay oyuncu Nunew'i takip ettiğim için geçen seneden beri tl'ıma düşüyor her hafta bir olayı çıkıyor ve hala deli gibi destekleyenler var turlara falan çıkıyor şok oluyorum
Bende şimdi internette gördüm build diye biri kim olduğunu bilmiyorum sanırım bl oyuncusu emin değilim winter için şöyle bir ifade kullanmış gerçek mi merak ettim öyleyse iğrenç
Ekli dosyayı görüntüle 5044
Ekli dosyayı görüntüle 5044