Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Cumhuriyetin 100. Yılı

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Arkadaşlar biliyorsunuz ki çok kısa bir zaman sonra Cumhuriyetin 100. Yılını kutlayacağız yani ülkede kutlamaların sönük geçeceğini düşünüyorum sebebi malum 🙄 işgal altında olsak bile bundan daha fazla hazırlık olurdu ülkenin 80'lerdeki 90'lardaki haline bir bakıyorum bir de şimdiki haline bu durum beni çok üzüyor açıkçası o yüzden o gün geldiğinde forumda birşeyler yapalim diyorum aktifliği çok olan kullanıcılara yada katılmak isteyenlere bir günlüğüne de olsa 100. Yıl, Atatürk, Türk bayrağı rozeti verilebilir başlık açıp düşüncelerimizi paylaşabiliriz içerikler üretebiliriz günün anlam ve önemine yönelik yani şimdilik benim aklıma gelenler bunlar benden daha yaratıcı fikirler illaki ortaya çıkacaktır o yüzden böyle bir başlık açıp konuşalım istedim. Ne dersiniz?
Screenshot_20231012-171446_Chrome.jpg

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Harika bir fikir bence, Cumhuriyet'in 100. yılı deyince, bunu düşününce çok seviniyorum cidden. Bence de düşüncelerimizi ve hislerimizi paylaştığımız bir başlık güzel olabilir

Ü

Üye silindi 187

Ben istiklal marşı okurken bile gözleri dolan biriyim gerçekten 100.yılımız çok daha güzel geçebilirdi.