Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dansımızı nasıl gelistiririz ya? Sclass yapmaya calisiyorum o kol hareketlerini az cok yapiyorum da bacak hareketlerini yapamiyorum mesela. Ya da antifragiledaki antititideki bacak hareketini. Siz nasil gelistiriyorsunuz?
Ben bir tek tell me dansini yapabiliyorum onda da bir kere sola dogru koreografiyi bir kere de saga dogru yapiyorsun OF SAGİMİ SOLUMU KARİSTİRİYORDUM HER SEFERİNDE DGKAHEKQHE biraz beceriksizim
Arkadaşlar dansımızı nasıl gelistiririz ya? Sclass yapmaya calisiyorum o kol hareketlerini az cok yapiyorum da bacak hareketlerini yapamiyorum mesela. Ya da antifragiledaki antititideki bacak hareketini. Siz nasil gelistiriyorsunuz?
Önce en yavaş versiyonunu izleyip hareketleri öğreniyorum. sonra biraz hızlandırıp emin oluyor sonra normal hızda yapıyor en son birazcık hızlandırıp normaline şükür ediyorum djkdjdjjr
Bu arada normal bir şekilde antifragle dinleyebilen varmı? Ben hep dans ediyorum dkkejdjdjkf dinlemesemde yapıyorum da yanlış bir yerde yanlış bir zamanda yapmaktan korkuyorum mrkfkdkjr
Hangi dans olursa olsun önce gerçekten izlemen gerekiyor. Hemen bakayım ve yapayıma girişme. Sonra istediğin dansın eğer varsa dans coverlarını izle. Tekniklerine bak. Sonra videoyu yavaşlatıp geçişlerini kontrol et. Ardından yavaş yavaş sen de harekete geç. Bir hareketi tamamen kavramadan (eğer zorsa hareket tabi) diğerine geçme. Çünkü zihnin melodiye göre sıralayacak. İstediğin şekilde ritmi arttırırsın ve sonra zaten oturur. Olmuyor diye pes etme. Vücudun alıştıkça o kadar esneyecek ki sen bile inanamayacaksın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Şunu da unutmuşum, ekleyeyim; ısınma egzersizi yapmadan asla dans etme.
ben toplam 6 sene dans ettim kpopta dansçı olarak çıkış yapsam beni 1 numaraya koyarlardı 5 senedir etmiyorum biraz hantallaştım taktiklerim varbunun için önce esneklik üzerine sonra denge üzerine çalışmalısın yoga yapmalısın kendini aynada izle kollarını ve bacaklarını nasıl kontrol ediyorsun aynasız bir şekilde de dans et eğer elini kolunu takip etmekte zorlanıyorsan beyaz giyin siyah eldiven giy
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
daha çok taktik varda aklıma geldikçe ve problemlerine göre ben güncellerim