Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dans

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Arkadaşlar dansımızı nasıl gelistiririz ya? Sclass yapmaya calisiyorum o kol hareketlerini az cok yapiyorum da bacak hareketlerini yapamiyorum mesela. Ya da antifragiledaki antititideki bacak hareketini. Siz nasil gelistiriyorsunuz?

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Arkadaşlar dansımızı nasıl gelistiririz ya? Sclass yapmaya calisiyorum o kol hareketlerini az cok yapiyorum da bacak hareketlerini yapamiyorum mesela. Ya da antifragiledaki antititideki bacak hareketini. Siz nasil gelistiriyorsunuz?
Bir de stray kids dans etmek icin muthis sarki cikarmis ya dansı cok eglenceli

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Ben genelde tutorial izliyorum ve 0.25 e alıyorum videoları

• Kalp
Reactions: ask

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Önce en yavaş versiyonunu izleyip hareketleri öğreniyorum. sonra biraz hızlandırıp emin oluyor sonra normal hızda yapıyor en son birazcık hızlandırıp normaline şükür ediyorum djkdjdjjr
Bu arada normal bir şekilde antifragle dinleyebilen varmı? Ben hep dans ediyorum dkkejdjdjkf dinlemesemde yapıyorum da yanlış bir yerde yanlış bir zamanda yapmaktan korkuyorum mrkfkdkjr

• Kalp
Reactions: ask
Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Hangi dans olursa olsun önce gerçekten izlemen gerekiyor. Hemen bakayım ve yapayıma girişme. Sonra istediğin dansın eğer varsa dans coverlarını izle. Tekniklerine bak. Sonra videoyu yavaşlatıp geçişlerini kontrol et. Ardından yavaş yavaş sen de harekete geç. Bir hareketi tamamen kavramadan (eğer zorsa hareket tabi) diğerine geçme. Çünkü zihnin melodiye göre sıralayacak. İstediğin şekilde ritmi arttırırsın ve sonra zaten oturur. Olmuyor diye pes etme. Vücudun alıştıkça o kadar esneyecek ki sen bile inanamayacaksın❤️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da unutmuşum, ekleyeyim; ısınma egzersizi yapmadan asla dans etme.
ben toplam 6 sene dans ettim kpopta dansçı olarak çıkış yapsam beni 1 numaraya koyarlardı 5 senedir etmiyorum biraz hantallaştım taktiklerim varbunun için önce esneklik üzerine sonra denge üzerine çalışmalısın yoga yapmalısın kendini aynada izle kollarını ve bacaklarını nasıl kontrol ediyorsun aynasız bir şekilde de dans et eğer elini kolunu takip etmekte zorlanıyorsan beyaz giyin siyah eldiven giy
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

daha çok taktik varda aklıma geldikçe ve problemlerine göre ben güncellerim
Cok sag olsun hepinizzzz

G

<.<gattara<.<

mirror versiyonu izle öyle dene bir anda hareket etme yavaş yavaş x0.75 hızla dene sonra x1 yaparsın.