Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Değer Görmeyen Gruplar

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Ben Rocket Punch'ı çok beğeniyorum. Başlık şarkıları,bside şarkıları hep dinliyorum.

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
BEN BUNA KESİNLİKLE DREAMCATCHER DİYORUM.ABİ KIZLAR AŞIRI YETENEKLİ AMA DEĞER GÖRMÜYORLAR(düzgün yazıcam öhm öhm).Son şarkıları bonvoyage aşırı mükemmel gidin dinleyin derim.
Spotify'da yaklaşık 1.5 milyon aylık dinleyicileri var. Artık underrated kategorisine girmezler bence. Koreliler pek dinlemiyor o ayrı.

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Spotify'da yaklaşık 1.5 milyon aylık dinleyicileri var. Artık underrated kategorisine girmezler bence. Koreliler pek dinlemiyor o ayrı.
Daha çok bilindik şarkıları dinleniyor o yüzden söyledim

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Kep1er diyeyim bende.Şarkıları dinleniyor ama hep aynı ton veriyor şirket ve aşırı klasik hiç kendi bir tonu yok şarkılarının.Bu eleştirime rağmen yine de daha iyi bir konumda olmalarını isterdim.Programı ilk günden beri takip ettiğim için çocuklarım gibiler.Üzülüyorum ve gerçeği de biliyorum.Bu şirkette kendilerini asla gösteremeyecekler ve sözleşme bittiğinde kendilerini göstermeleri de tamamen kendi şirketlerine bagli olacak.

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
treasure diyorum ben multifanlara bile kabul ettiremediler kendilerini. yg stanler tarafından bile daha çıkış yapmamış baemon kadar değer görmüyorlar

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
treasure diyorum ben multifanlara bile kabul ettiremediler kendilerini. yg stanler tarafından bile daha çıkış yapmamış baemon kadar değer görmüyorlar
Aslında şarkıları çok iyi ama dönüş sıklıkları çok az ve çok üyeli gruplara ister istemez ön yargı oluşuyor.

• Beğen
Reactions: inx

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Lightsum harcandı ya Cube salağı yüzünden.1 yıldan fazla oldu dönüşlerinden beri.
Chowon,Sangah,Juhyeon,Nayoung gibi yetenekleri isimlerin harcanması üzücü.

Ü

Üye silindi 187

Kız gruplarında dreamcather,nmixx,stayc(bence global de daha ünlü olabilir)
erkek grupları CIX(bana aşırı exo vibeı veriyor) cinema şarkıları müko tam bir yaz şarkısı/PH1ARMONY(bence bu grubun şarkıları çok iyi özellikle ilk şarkıları baya skz dinleyen tayfanın seveceği türden siren,scared,do it like this şarkılarını baya beğeniyorum son çıkan şarkıları jump da çok enerjik ve güzel)/xdinary heroes(kpop fanları arasında çok tutacağını düşündüğüm tam bir Z kuşağı grubu tazları ve şarkıları çok iyi.Kpop da genelde band grupları sert rock yapmıyor ama bu grup bildiğin çıkkışından beri hard rock deniyor.Şarkıları baya eğlenceli ve üyeler çok yakışıklı neden hala patlayamadılar anlamıyorum.Herkes doğum gününde mutlaka happ death day dinlemeli)/son olarak The Boyz(vallahi tam bir SM grubu her üye visual en az 5 tane çok iyi vokalistleri var,dançıları ve merkezleri juyeon bana aşırı kai'yi anımsatıyor.Bildiğin bu grup yeni nesil exo.Baya korede ünlü bir gruptu ilk zamanları aslında sonradan ünleri globale kaydı.Şarkıları bir exo kalitesinde asla değil ama vokalistler çok iyi abi.Görsel zaten uçuyor juyeon,new(peri resmen çocuk hele pembe saçlı hali müko),jacob,yunghoon hepsi bomba çocuklar.Stealer çok iyi bir şarkı(zaten smin yıılardır çalıştığı yapımcı Kenzie yaptı),D.D.D. tam bir yaz şarkısı,No Air promo alsa hit olacak bir şarkıydı,Savior(tam bir club şarkısı),I'm your boy tam bir boyfriend material şarkısı ve vokaller burada uçuyor.Grup zaten sm cast direktörlüğünde önceden çalışmış biriyle oluşuturlmuş.EXO ve NCT özledim diyorsanız mutlaka bu gruba bakın

marin

Trainee
Tepki
637
Dreamcatcher ilk akla gelen oldu bende de 😢 Kore'de değilde Japonya'da çıkış yapmış bir grup olsalardı muhtemelen zirveye oynarlardı. Tam Japonların sevdiği rock temelli müzik yapıyorlar çünkü.
Bir başka isim olarak DAY6 diyebilirim ben bu soruya. O kadar güzel şarkıları var ki... Daha çok bilinseler ve dinlenseler keşke. Kaliteli iş yapmalarının yanında her biri ayrı ayrı çok yetenekli. Keza Xdinary Hereos da öyle. Band grupları çok geri planda kalıyor maalesef. Umarım daha fazla değer görürler 💫