Kız gruplarında dreamcather,nmixx,stayc(bence global de daha ünlü olabilir)
erkek grupları CIX(bana aşırı exo vibeı veriyor) cinema şarkıları müko tam bir yaz şarkısı/PH1ARMONY(bence bu grubun şarkıları çok iyi özellikle ilk şarkıları baya skz dinleyen tayfanın seveceği türden siren,scared,do it like this şarkılarını baya beğeniyorum son çıkan şarkıları jump da çok enerjik ve güzel)/xdinary heroes(kpop fanları arasında çok tutacağını düşündüğüm tam bir Z kuşağı grubu tazları ve şarkıları çok iyi.Kpop da genelde band grupları sert rock yapmıyor ama bu grup bildiğin çıkkışından beri hard rock deniyor.Şarkıları baya eğlenceli ve üyeler çok yakışıklı neden hala patlayamadılar anlamıyorum.Herkes doğum gününde mutlaka happ death day dinlemeli)/son olarak The Boyz(vallahi tam bir SM grubu her üye visual en az 5 tane çok iyi vokalistleri var,dançıları ve merkezleri juyeon bana aşırı
kai'yi anımsatıyor.Bildiğin bu grup yeni nesil exo.Baya korede ünlü bir gruptu ilk zamanları aslında sonradan ünleri globale kaydı.Şarkıları bir exo kalitesinde asla değil ama vokalistler çok iyi abi.Görsel zaten uçuyor juyeon,new(peri resmen çocuk hele pembe saçlı hali müko),jacob,yunghoon hepsi bomba çocuklar.Stealer çok iyi bir şarkı(zaten smin yıılardır çalıştığı yapımcı Kenzie yaptı),D.D.D. tam bir yaz şarkısı,No Air promo alsa hit olacak bir şarkıydı,Savior(tam bir club şarkısı),I'm your boy tam bir boyfriend material şarkısı ve vokaller burada uçuyor.Grup zaten sm cast direktörlüğünde önceden çalışmış biriyle oluşuturlmuş.EXO ve NCT özledim diyorsanız mutlaka bu gruba bakın