Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Dil Sınavı

A

Anonymous (77e2)

Merhaba.Daha önce ydt'ye girdim ve 40k sıralama yapmıştım.Bu sene sınava girip 10k civarında sıralama yapmak istiyorum fakat bölümü biraz daha ilgi alanı ve hobi amacıyla okuyacağım fakat sınava çalışma sürecine bu zamanda başlayacağım sıralamayı tutturabilir miyim bilmiyorum.Benim için çok olmazsa olmaz bir konu değil fakat şu sıralar kafamı dağıtmak da istediğimden belki bu sınava odaklanirim dedim.Sınav için gerçekçi tavsiye ve öneriler verirseniz çok sevinirim.
 
Konu Sahibi
A

Anonymous (038a)

İstediğim bölüm 17k ile kapatmış fakat one çeker diğe tahmin ediyorum.
 
Konu Sahibi
A

Anonymous (8bdb)

Kelime bilgisine onem vermen gerek. Grammer yine bir sekilde hallediliyor ama kelimen yoksa pek bi isine yaramaz. Ayrica ingilizce makale okumak cok yardimci oluyor hem kelime bakimindan hem paragraf sorularina asinalik kazardirdigindan. Aklima ilk bunlar geliyor benim. Kolay gelsin calismalarinda
Rahatsız ediyorum tekrar kusura bakma.Kelime bilgisi için önerebileceğin kaynak veya bir şeyler var mı? Sınavda sık çıkan keliemelere mi öncelik vermem daha sağlıklı olur sence? Ydt sınavına çok fazla aşina değilim açıkçası.
 
Üst