denny0811
Trainee
- Tepki
- 2
Acilen tavsiye almam gereken bir konu var. Ben bu sene yksye girdim ve 250 puan aldım. Dershaneye falan gitmedim evde kendi kendime yarım yamalak çalıştım ve ailem bu sene evde kendi kendime çalışmamı istemiyor özel ders ya da dershane fark etmez bi destek almamı istiyorlar tabi ben de istiyorum fakat hangisiyle çalışmalıyım bilmiyorum. Hedefim psikoloji yani eşit ağırlıktan gireceğim ve ilk yüz bine girmem gerek. Bütün derslerim kötü ve temelim iyi değil ama özellikle matematigim berbat basit lise konularını bile anlayamıyorum. Anlayacağınız seviyeme uygun bi ders almam gerek bu yüzden dershaneye gitmek istemiyorum eğer gidersem temelim iyi olmadığı için verim alamam bence. O yüzden elimde şu an iki seçenek var ya sadece matematikten özel ders alıp diğer dersleri kendim bir şekilde halledeceğim ya da doping hafizayla çalışacağım. Bu konuda çok kararsız kaldım ve sizden tavsiye almak istedim sizce doping hafıza benim gibi temeli iyi olmayan birisi için özellikle matematik konusunda iyi olur mu? Eğer daha önce kullandiysaniz ya da çevrenizde kullanan birisi varsa iyi olup olmadığına ilgili bilgi veririseniz sevinirim. Ve sizce sadece matematikten özel ders almak mi daha iyi yoksa doping hafizayla çalışmak mı daha iyi?