Müzik tarzları baya farklı ben çıktığı günden beri dinlerim. Nedense hala çok bilinen grup değil :'(
26 Kas 2023 #1 Reidia Mor Sümbül Rookie Idol Katılım 26 Kas 2023 Mesajlar 333 Tepki 546 Puan 36 Müzik tarzları baya farklı ben çıktığı günden beri dinlerim. Nedense hala çok bilinen grup değil :'(
26 Kas 2023 Konu Sahibi #2 Konu Sahibi Reidia Mor Sümbül Rookie Idol Katılım 26 Kas 2023 Mesajlar 333 Tepki 546 Puan 36 revelimderevelim' Alıntı: Bu grup nasıl ünlü olamadı anlayamıyorum ben. Sesleri şarkıları gayet iyi aslında. Genişletmek için tıkla ... Şu an popüler olan çoğu kız gruplarından kat ve kat iyi olmaları ama çıkış yaptıkları sirket iyi olmayınca pek tanınma olmuyor.
revelimderevelim' Alıntı: Bu grup nasıl ünlü olamadı anlayamıyorum ben. Sesleri şarkıları gayet iyi aslında. Genişletmek için tıkla ... Şu an popüler olan çoğu kız gruplarından kat ve kat iyi olmaları ama çıkış yaptıkları sirket iyi olmayınca pek tanınma olmuyor.
26 Kas 2023 #3 Ü Üye silindi 187 Yurtdışında ünlüler diye biliyorum ama işte tarzları kpop kitlesi için çok rock ve alternatif.Niş bir kitleleri var.
Yurtdışında ünlüler diye biliyorum ama işte tarzları kpop kitlesi için çok rock ve alternatif.Niş bir kitleleri var.
26 Kas 2023 #4 betul Fanbase Starter Katılım 11 May 2023 Mesajlar 844 Tepki 2,508 Puan 75 Dreamcatcher & Everglow çok iyi şarkılar yapan gruplar keşke Kore'de de popüler olsalar