Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Duymaktan Bıktığınız K-Pop Şarkıları

Ü

Üye silindi 189

cok sık dinlemekten, her yerde duymaktan ya da sadece sevmediginiz icin duymaktan biktiginiz kpop sarkilari neler? ben basliyorum.

1)bp how you like that: cijtigi zaman en alakasiz insta sayfalarinin reelslerinde bile duyuyordum. sarki o kadar viral olmustu futbol tayfa bile sarkiyla editler yapiyordu. guzel sarki ama artik duymaya katlanamiyorum.

2) bts dynamite, butter: how you like that ile ayni vaka

3) gidle queencard: acikcasi ozellikle diger gidle sarkilariyla kiyasladigimda gercekten de pek sevmedigim bi sarki olmustu. ozellikle de nakarat kismindaki o ince yukselisler yok yani benlik degildi. bir de ciktigi zaman surekli editlerde duymam da hic yardimci olmamisti.

4)le sserafim unforgiven: o unforgiven im a villain dedikleri o nakaratimsi kisim yeterince sinir bozucu degilmis gibi soyleyen kisinin (kazuha sanirim) kelimeleri telaffuz sekli inanilmaz sinirimi bozmustu. cidden duymaya katlanamiyordum.

5) new jeans ditto: sarkiyi ben sevmemistim ama sansima benim disumda herkes sevmisti. surekli her yerde duyunca da bi sure sonra sinir bozucu olmaya basladi.

tamam benden bu kadar sizde neler var?

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

buna verebileceğim tek cevap, gangnam style herhalde :ROFLMAO: nasıl orantısız bi bombardımanla şarkı her yere yayıldıysa, adamı gördüğüm yerde sayfayı kapatıyorum. sadece suga ile olan that that de kendisine katlanıyorum. o da şarkı catchy, eğlenceli diye 😅
xnxnxmzmmz gangnam style da 9289282 yil once cikti ama girl get over it jxjxjxkxjx

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Jisoo Flower: sevmemiştim
Somi Dumb Dumb: beğenmiştim ama bir süre sonra sıktı
Fifty Fifty Cupid: beni sarmamıştı
Stayc ASAP: hem çok tarzım değil hem de sıktı
Weekly After School: Stayc ile aynı vaka gerçi şarkıyı bir tık daha beğenmiştim
Le sserafim Eve, psche...: YETO YETOOO SALIN ŞU ŞARKIYI ARTIK GINA GELDİ

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Jisoo Flower: sevmemiştim
Somi Dumb Dumb: beğenmiştim ama bir süre sonra sıktı
Fifty Fifty Cupid: beni sarmamıştı
Stayc ASAP: hem çok tarzım değil hem de sıktı
Weekly After School: Stayc ile aynı vaka gerçi şarkıyı bir tık daha beğenmiştim
Le sserafim Eve, psche...: YETO YETOOO SALIN ŞU ŞARKIYI ARTIK GINA GELDİ
ayyyy eve psche bilmem neyi nasil unuturum ben bxnbxnx bu hybe napiyor ediyor ls in sarkilarini bi sekilde sinir bozucu yapiyor jxjxjxj

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
cok sık dinlemekten, her yerde duymaktan ya da sadece sevmediginiz icin duymaktan biktiginiz kpop sarkilari neler? ben basliyorum.

1)bp how you like that: cijtigi zaman en alakasiz insta sayfalarinin reelslerinde bile duyuyordum. sarki o kadar viral olmustu futbol tayfa bile sarkiyla editler yapiyordu. guzel sarki ama artik duymaya katlanamiyorum.

3) gidle queencard: acikcasi ozellikle diger gidle sarkilariyla kiyasladigimda gercekten de pek sevmedigim bi sarki olmustu. ozellikle de nakarat kismindaki o ince yukselisler yok yani benlik degildi. bir de ciktigi zaman surekli editlerde duymam da hic yardimci olmamisti.

4)le sserafim unforgiven: o unforgiven im a villain dedikleri o nakaratimsi kisim yeterince sinir bozucu degilmis gibi soyleyen kisinin (kazuha sanirim) kelimeleri telaffuz sekli inanilmaz sinirimi bozmustu. cidden duymaya katlanamiyordum.

5) new jeans ditto: sarkiyi ben sevmemistim ama sansima benim disumda herkes sevmisti. surekli her yerde duyunca da bi sure sonra sinir bozucu olmaya basladi.

Im a mess mess mess mess mess mess

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 187

twice-cheer up.
Cidden özellikle aegoyulu kısımlar çok cringe asla dinleyemiyorum 2016 da kopopa başlayan biri olarak şarkıya çok maruz kaldım.Signali de ilk dinleyişimden beri sevmiyorum özellikle o nakaratta kulaklarımı kapatmak istiyorum.
skz-s-class
şarkıyı zaten sevmedim özellikle nakarat en beğenmediğim kısım ama inadına en ünlü kısım da nakarat kısmı oldu.her yerde duymaktan bıktım usandım.
new jeans-super shy
şarkı zaten kısa ve nakarat melodisi tekrar edip duruyor bıkmamak elde değil

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Im a mess mess mess mess mess mess
seni cok iyi anliyorum askk 😭
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

twice-cheer up.
Cidden özellikle aegoyulu kısımlar çok cringe asla dinleyemiyorum 2016 da kopopa başlayan biri olarak şarkıya çok maruz kaldım.Signali de ilk dinleyişimden beri sevmiyorum özellikle o nakaratta kulaklarımı kapatmak istiyorum.
skz-s-class
şarkıyı zaten sevmedim özellikle nakarat en beğenmediğim kısım ama inadına en ünlü kısım da nakarat kısmı oldu.her yerde duymaktan bıktım usandım.
new jeans-super shy
şarkı zaten kısa ve nakarat melodisi tekrar edip duruyor bıkmamak elde değil
signali ilk duydugumda ben de sevmemistim ama cheer up tatli bee ama evet sozleri cok iyi degil

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Exo- kokobop
kokobopla tempo arası dönem exo'nun önceki albüm aralıklarına göre en uzun araydı. Ve her yerde kokobop söylüyorlardı haliyle. Her performanslarını izlediğim için o dönem bıktım şarkıdan. Hala daha kokobop performansı izlemem.
Nct 127- cherry bomb
Exo'yla aynı neden. Cherry bombı her yerde çok uzun süre söylediler. Zaten ilk duyduğumda da bayılmamıştım şarkıya. Sürekli dinleyince hepten bıkmıştım. Hala da açıp dinlemem.
Super junior- sorry sorry
Nct 127- 2 baddies (En başta sevmemiştim)
Bts- dynamite
Nct dream-hot sauce
Fifty fifty- cupid
zaten sevmemiştim. Sosyal medyada sürekli karşıma çıkıp duruyor. Yıldım.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Cupid