waldorfism
Trainee
- Tepki
- 368
orijinal başlıkta have had enough diyordu ben de canına tak etti diye çevirdim doğru mudur? @Tenebris @mineonere
Başlık: Ailemden gizli bunları almak için part-time çalıştım.İlkokul çocukları bugünlerde neler yapıyor?
[+530,-53] Sanki yetişkin yayıncılarına bağış yapan yayıncılar daha olgun
[+278,-10] E geçmişte de böyle şeyler vardı.Sadece içindeki çıkartma için Pokemon yiyecekleri alan sonra da onları çöpe atan tonla çocuk vardı
[+116,-5] Bilmiyorum ki... Bu kadar ileri gitmelerinde bir sorun var bence.
[+103,-2] Peki bu ilkokul çocukları çalışacak yerleri nereden buluyor?
[+24,-0] Oto kontrolü öğretmek ebeveynlerin işi! İdolleri ve şirketleri suçlamak yerine önce çocuğunuza ne kadar iyi ebeveynlik yaptığınızı sorgulayın
[+15,-0] Bu çocukların ebeveynleri kendilerinin zamanında HOT, SechKies, Shinhwa, Super Junior fanları olduklarını unutuyor mu?
[+3,-0] Ebeveynlerin çocuklarına hayırın hayır demek olduğunu öğretmesi gerekiyor
[+3,-0] Kimse çocuğunu bunları alması için zorlamıyor. Pazarlamayı suçlama. Bu ebeveyn olarak yeteneklerine bağlı
[+2,-0] A demek ki bu yüzden kızım geçen gün Papa John pizzası istedi.
Başlık: Ailemden gizli bunları almak için part-time çalıştım.İlkokul çocukları bugünlerde neler yapıyor?
[+530,-53] Sanki yetişkin yayıncılarına bağış yapan yayıncılar daha olgun
[+278,-10] E geçmişte de böyle şeyler vardı.Sadece içindeki çıkartma için Pokemon yiyecekleri alan sonra da onları çöpe atan tonla çocuk vardı
[+116,-5] Bilmiyorum ki... Bu kadar ileri gitmelerinde bir sorun var bence.
[+103,-2] Peki bu ilkokul çocukları çalışacak yerleri nereden buluyor?
[+24,-0] Oto kontrolü öğretmek ebeveynlerin işi! İdolleri ve şirketleri suçlamak yerine önce çocuğunuza ne kadar iyi ebeveynlik yaptığınızı sorgulayın
[+15,-0] Bu çocukların ebeveynleri kendilerinin zamanında HOT, SechKies, Shinhwa, Super Junior fanları olduklarını unutuyor mu?
[+3,-0] Ebeveynlerin çocuklarına hayırın hayır demek olduğunu öğretmesi gerekiyor
[+3,-0] Kimse çocuğunu bunları alması için zorlamıyor. Pazarlamayı suçlama. Bu ebeveyn olarak yeteneklerine bağlı
[+2,-0] A demek ki bu yüzden kızım geçen gün Papa John pizzası istedi.
Son düzenleme: