Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En İyi Erkek Düşürme Taktikleri

regina

Üye
Üye
Tepki
96
1)Cinsel yöneliminden emin olun.
2)Fkboy olmadığından emin olun.
3)Özgüvenli durun.
4)Sevdiğinizi ondan emin olmadan belli etmeyin. Mümkün olduğu kadar az kişiye söyleyin. Enişteci fetişi olan arkadaşlarınız olabilir. (lisede bi kız benim hoşlandığım çocukla bile bile ben daha gidip konuşmadan ateşli bi ilişki yaşamıştı, o kadar ateşkli ki disiplinlik oldular onu sonra anlatırım.)
5)Abartmadan arada cilve arada soğuk yapın.
6)Elinizi hemen tutturmayın. Zaman geçsin biraz. Kendinizi ağırdan satın.
7)İlişkinin ilk gününden kendinizi ilişkiye adamayın. Daha ortada ilişki yok, kendinize gelin.

eğer hiçbiri işe yaramazsa özelden isim yazın aşk büyüsü yaparım.

şaka

Son düzenleme:

revelimderevelim

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
317
Enişteciden Allah kurtarsın ama arkadaşlar karşıdaki kişinin baldızcı olmamasına da dikkat edin. Böyle birine denk geldik töbe
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şunu unutmayın ki ela ve levent dördüncü bölümden öpüştüler ve levent nikahtan kaçtı

Konu Sahibi
regina

regina

Üye
Üye
Tepki
96
Enişteciden Allah kurtarsın ama arkadaşlar karşıdaki kişinin baldızcı olmamasına da dikkat edin. Böyle birine denk geldik töbe
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şunu unutmayın ki ela ve levent dördüncü bölümden öpüştüler ve levent nikahtan kaçtı
aynen öyle. hemen öptürmeyin dokundurtmayın arkadaşlar. bazı erkekler sapıklığına yapıyor haberiniz olsun

Tenebris

Aktif Üye
Üye
Tepki
136
Bir erkek olarak söyleyebilirim ki kendiniz olun.
5)Abartmadan arada cilve arada soğuk yapın. Bu gibi şeyler yapmayın, aksine biz daha çok soğuyoruz.
Düşünce yapınızı, hayata bakış açınızı geliştirin. Ağzınızdan burç, ilişki vs. konular düşmeyen kişilerden uzak duruyoruz genelde.
Mizah bilginiz olsun, erkek ortamlarında çok geyik, makara döner. Ortada anlamadığınız için somurtan bir kadın görmek güzel birşey değil.
Eski sevgilileriniz hakkında konuşmayın. Direkt soğuma sebebi.
Erkekleri cüzdan olarak görmeyin. Bundan hoşnut olan hemcinslerim olabilir ama onların amacı daha çok cinsellik olduğu için bir sorun görmeyebilirler. Ben farkettiğim anda soğurum.
Ve en önemlisi. Burada ben şöyle böyle erkek istiyorum deyip nerde dağ ayısı, ağzından küfür düşmeyen, kadınları araç olarak gören kişilere gitmeyin. Sonra arkanızdan üzülmüyoruz (maalesef)

Konu Sahibi
regina

regina

Üye
Üye
Tepki
96
Bir erkek olarak söyleyebilirim ki kendiniz olun.
5)Abartmadan arada cilve arada soğuk yapın. Bu gibi şeyler yapmayın, aksine biz daha çok soğuyoruz.
Düşünce yapınızı, hayata bakış açınızı geliştirin. Ağzınızdan burç, ilişki vs. konular düşmeyen kişilerden uzak duruyoruz genelde.
Mizah bilginiz olsun, erkek ortamlarında çok geyik, makara döner. Ortada anlamadığınız için somurtan bir kadın görmek güzel birşey değil.
oha sen erkek miydin
ben bunları geyiğine gülerek yazıyorum
insan içinde erkek kadın insanların kendini ağırdan satmaları gerektiğini düşünüyorum. sınırlar çizilmeli anlamında. bunda ciddiyim
yoksa bi erkek için onumu bunumu değiştirmem sölxişaslxişsx
yani mizah zaten insanların geliştirmesi gereken bir şey zaten. yani şakayı komik bulmazsam da somurturum şclşcişclici
burca inanıp inanmamanın da hayat bakışının gelişmişliği hakkında bir fikir vereceğini düşünmüyorum lciaslşslcş

Tenebris

Aktif Üye
Üye
Tepki
136
oha sen erkek miydin
ben bunları geyiğine gülerek yazıyorum
insan içinde erkek kadın insanların kendini ağırdan satmaları gerektiğini düşünüyorum. sınırlar çizilmeli anlamında. bunda ciddiyim
yoksa bi erkek için onumu bunumu değiştirmem sölxişaslxişsx
Ne bir erkek bir kadın için, ne bir kadın bir erkek için kendini değiştirmeli. Kendiniz olduğunuz sürece her zaman uygun birini bulursunuz. Unutmayın, siz nasılsanız denginizi bulursunuz.

Only Once🍭

Üye
Üye
Tepki
35
Ya benim okulda bı hoşlandığım çocuk vardı tam emindim onun da benden hoşlandığına o biraz çekingen biri ben de öyleyim ama gidip konuşacaktım sonra çocuk açığa geçti ben öylece kalakaldım. Hayır gitsin fln bir şey demiyorum çocuk belki okulda olunca çalışacak vakit bulamıyordur seneye sınav senemizdir açığa geçmiştir bir şey demiyorum ama aklımdan da çıkarmıyorum her aklıma geldiğinde heyecanlanıyorum bir de ne zaman arkadaşımla onun hakkında konuşsak bir iki gün sonra rüyama giriyor çok kötü yaaaa

Konu Sahibi
regina

regina

Üye
Üye
Tepki
96
Ya benim okulda bı hoşlandığım çocuk vardı tam emindim onun da benden hoşlandığına o biraz çekingen biri ben de öyleyim ama gidip konuşacaktım sonra çocuk açığa geçti ben öylece kalakaldım. Hayır gitsin fln bir şey demiyorum çocuk belki okulda olunca çalışacak vakit bulamıyordur seneye sınav senemizdir açığa geçmiştir bir şey demiyorum ama aklımdan da çıkarmıyorum her aklıma geldiğinde heyecanlanıyorum bir de ne zaman arkadaşımla onun hakkında konuşsak bir iki gün sonra rüyama giriyor çok kötü yaaaa
sana büyü mü yaptı acaba şsdiclişsdlcş

Only Once🍭

Üye
Üye
Tepki
35
sana büyü mü yaptı acaba şsdiclişsdlcş
Jjnbgghudjdhfbhfbe hayır yaaa öyle birine benzemiyor ama çocuk tam benim erkek halim benim gibi kızıl gözlüklü fln yanii çok tatlı yaaa ben hep böyle ortaokuldayken yine birilerinden hoşlanırdım ama gitseler ya da sevgilileri fln olsa bırakırım umrumda.olmaz fln ama bu çok değişik yani hayır bi de çok tatlı bakıyor offf inşallah gece rüyama girmez hakkında çok konuştum yine

Konu Sahibi
regina

regina

Üye
Üye
Tepki
96
Jjnbgghudjdhfbhfbe hayır yaaa öyle birine benzemiyor ama çocuk tam benim erkek halim benim gibi kızıl gözlüklü fln yanii çok tatlı yaaa ben hep böyle ortaokuldayken yine birilerinden hoşlanırdım ama gitseler ya da sevgilileri fln olsa bırakırım umrumda.olmaz fln ama bu çok değişik yani hayır bi de çok tatlı bakıyor offf inşallah gece rüyama girmez hakkında çok konuştum yine
ben lisede büyü yapacak gibi görünmeyen kimlerle lavabolada büyü yaptım biliyor musun clö.dclşdclş
sen onu istediğin için ve gerçek hayatta görem olasılığın düştüğü için beynin muhtelemen en azından şu kız rüyasında görsün diye sana gösteriyor bence
numarası varsa yaz. arkadaş olarak mı girersin sevgili olma isteğinle mi bilemem. reddetse bile görmeyeceksin. dene şansını lütfen

Only Once🍭

Üye
Üye
Tepki
35
Valla numarası yok ama istesem arkadaşından alabilirim ama ondan da öyle nefret ediyorum ki valla muhattap bile olmuyorum şu an ileride olursa olur olmazsa doğacak çocuğuna sevdiğinin ismini koyacak insanlara benzeyecem sjdnhsgsgsnskkdkfkdjsnjsj

Son düzenleme:

2307

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
466
Erkek düşürmek için birșey yapmayın hepsinin sonu aynı sallayın gitsin...
Gereksiz baş ağrısı bence özellikle bu devirde alışkanlık olan bir durum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar