Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Popüler Babymonster Üyesi Sizce Kim Olacak?

Prenses Ciklet

Aktif Üye
Üye
Tepki
235
İleride kesin en popüler üye şu olur dediğiniz kim var?
Bence YG Chiquita'yı yeni Lisa yapmaya çalışacak ve öne çıkacak ama Ahyeon en popüler olan olacak.
Koreliler Ahyeon ile nefret-sevgi ilişkisi yaşayacak.
Pharita aniden patlayacak.
Asa dönem dönem rapiyle gündeme gelecek.

angel

Aktif Üye
Üye
Tepki
106
Rora olacak bence.korelilerin beğenebileceği bir sese ve yüze sahip.Ayrıca Haram ve Ahyeon yetenekleri ile ön plana çıkacak

Son düzenleme:

The Hand of the Jisoo

Yeni Üye
Üye
Tepki
7
Ahyeon'un ingilizce ve özellikle çince bilmesi aynı zamanda hem vokal hem de rap özelliklerinin olması onu bir adım daha öne taşıyacak gibi duruyor. Korelilerin güzellik sevdası düşünüldüğünde buna en uygun yüz Ahyeon'un gibi duruyor. Bu da popülariteyi arttırabilir ama tercihimiz bu beyinsiz güzellik anlayışının gündeme gelmemesi. Bunun dışında Asa ve Ruka'da her anlamda ilgi çekti. Pharita'nın ve Chiquita'nın yetenekleri ortada ve ingilizce bilmeleri onlara avantaj sağlayacaktır ama biraz utangaç gibi duruyorlar. İlerleyen zamanlarda illa ki açılacaklardır. Rora ve Haram ise sessiz ve derinden gelecek gibi duruyorlar. Aslında bana göre hepsi yetenek yönünden ben buradayım diye bağırıyor. Şu kişi bu işlerin altından kalkamaz dediğim birisi yok. Mevcut gruplardan bir eksiklikleri yok. Bazı yönlerden öndeler bile. Ayrıca tip olarak da davranış olarak da eğlenceli tiplere benziyorlar. Yabancıların çektiği tepki videolarında ve analiz videolarında da bütün üyeler beğeniliyor. Grubu bayağı bir sahiplenme söz konusu. Vokal, rap ve dans yetenekleri konusunda ciddi miktarda video çekildi. Gerek bireysel ve grup performans videolarının gerekse analiz-tepki videolarının izlenme sayıları bulundukları konuma göre oldukça yüksek. Çıkışlarını merakla bekliyorum.

Son düzenleme:

baié

Üye
Üye
Tepki
42
İleride kesin en popüler üye şu olur dediğiniz kim var?
Bence YG Chiquita'yı yeni Lisa yapmaya çalışacak ve öne çıkacak ama Ahyeon en popüler olan olacak.
Koreliler Ahyeon ile nefret-sevgi ilişkisi yaşayacak.
Pharita aniden patlayacak.
Asa dönem dönem rapiyle gündeme gelecek.
Pharitanın çok hoş bir sesi var fakat sesi dışında dikkat çeken hiçbir şeyi yok sahnede merkezdeyken gözüm sürekli farklı üyelere kayıyor

Chiquitayı fazlasıyla öne çıkaracaklar şu anda bile çıkarıyorlar gerçi, fakat bir süre sonra ters tepecek gibi görünüyor

Ahyeon çok yönlü sahne hakimiyeti,dansı, rapi,vokali gerçekten iyi
Muhtemelen en popüler 2 üyeden biri olacak

Asa da çok yönlü bir üye ,sıralamada sonuncu olmasına şok oldum. Vokali o kadar iyi olmasada gelişme potansiyeli bir hayli yüksek ayrıca rapini çok beğeniyorum dans ve sahne hakimiyeti de süper. tek sorunu yeterince kendini öne çıkarmaması diyaloglara çok girmemesi eğer kendini öne çıkarırsa en popüler 3 üyeden biri olma ihtimali çok yüksek

Ruka,haram ve rora muhtemelen grupta geri planda olacaklar ve diğer kızlara kıyasla daha az kitleleri olacak

Westcoast

Üye
Üye
Tepki
28
Net Ahyeon bence ama ileride Asa ile de yarışabilir gibi geliyor

xena

Yeni Üye
Üye
Tepki
17
chiquita ya da ahyeon. simdi ahyeon'un n word olaylari falan cikti zaten su an da baya populer. yg idollerinin hep stajyerlik yillarinda bir olaylar cikiyor hadi bakalim. ahyeon'u n word olayindan once severdim. simdi notrum (siyahi biri olmayinca yorum yapmak garip geliyor) ama ses tonuna bayiliyorum. Chiquita da yg'nin ittirmesiyle unlu olacak gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar