Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Sevdiğiniz K Pop Şarkısı Nedir?

Ü

Üye silindi 187

Seçemem hepsi benim çocuklarım gibi.Dinlediğim an aşık olduğum ve hala dinlemeye doyamadıklarımdan başlayayım.
Exo-growl,power,love me right,moonlight,the eve ve obsession albümündeki tüm şarkılara vurgunum
Shinee-view,1of1,dream girl,replay.
BTS-mad city,mikrokozmos,home,love myself:answer
Nct-cherry bomb,love song,daydream,punch,chain,dive into you,beatbox,candy,touch,7th sense,universe,without you,pado
Txt-blue hour,lover/loser,ı know ı love you,tinnitus,sugar rush ride,farewell my love
Aespa-next level,salty,wtmw

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Miss a hush hush çok seviyorum bilmiyorum hiç sıkmıyor şarkı

Konu Sahibi
Seungminküçükköpecik
Tepki
113
Seçemem hepsi benim çocuklarım gibi.Dinlediğim an aşık olduğum ve hala dinlemeye doyamadıklarımdan başlayayım.
Exo-growl,power,love me right,moonlight,the eve ve obsession albümündeki tüm şarkılara vurgunum
Shinee-view,1of1,dream girl,replay.
BTS-mad city,mikrokozmos,home,love myself:answer
Nct-cherry bomb,love song,daydream,punch,chain,dive into you,beatbox,candy,touch,7th sense,universe,without you,pado
Txt-blue hour,lover/loser,ı know ı love you,tinnitus,sugar rush ride,farewell my love
Aespa-next level,salty,wtmw
Hehe

Konu Sahibi
Seungminküçükköpecik
Tepki
113
Benimde en sevdiklerim arasında birinci olup en çok dinlediğim RED LIGHTS ❤️❤️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Peki sizi en çok ağlatan k pop şarkısı neydi veya en çok hüzünlendiriniz şarkı benimki sanırım şeydi k pop şark değildi ama şu ağlatmıştı "Ah canım sevgilim" ama "Fake love ı ise en çok üzüldüğüm zamanlarda dinliyorum sonra başka şarkılara geçip mutlu oluyorum mesela "SKZ- Topline " dinleyip gaza geliyorum benim kafa değişik sanırım😆

Son düzenleme:

romo

Trainee
Tepki
206
aklıma ilk bu geldi ama çok vardır…

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Tepki
1,306
Çok var ama aklıma hiç biri gelmiyor.gelirse atarım🤦🏻‍♀️

Benimde en sevdiklerim arasında birinci olup en çok dinlediğim RED LIGHTS ❤️❤️

Peki sizi en çok ağlatan k pop şarkısı neydi veya en çok hüzünlendiriniz şarkı benimki sanırım şeydi k pop şark değildi ama şu ağlatmıştı "Ah canım sevgilim" ama "Fake love ı ise en çok üzüldüğüm zamanlarda dinliyorum sonra başka şarkılara geçip mutlu oluyorum mesela "SKZ- Topline " dinleyip gaza geliyorum benim kafa değişik sanırım😆
Topline nı bende seviyorum.Super gaza getiriyor😅

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Bir tane seçemem.
Super junior-bonamana ve tüm ballad şarkıları
Exo- dont go, sweet lies, lotto
Nct 127- blow my mind, favorite, limitless
Nct dream- candle light, trigger the fever
Nct u- without you
Shinee- dream girl, replay
Ss501- love ya
Tvxq- mirotic
Boa- only one, no1

Daha da var aslında. Özellikle 2.nesil gruplarının şarkıları en favorilerim. Kpopla tanıştığım şarkılar oldukları için.