Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Sevdiğiniz Kore Dizileri

Prenses Ciklet

Aktif Üye
Üye
Tepki
153
Coffee Prince.
Kore dizileri içinde çok önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. Oyunculuklar, cast, roller her şeyiyle ikonikti.
Kötü kadın kötü adam yoktu. Hayatın tam içinden bir biçimde akıyordu olaylar. Kötü olayların sebebi tek bir insan değildi.
Spoiler vereceğim izlemediyseniz burayı atlayın.
Diğer Gender Bender dizilerde asıl erkek, başrol kızın erkek değil kız olduğunu öğrenince aşık olur. Burada insan olarak sevmeyi öğrenmişti. Kendiyle savaşı ve kabullenişi müthiş işlendi.

Spoiler bitti.
Başrol kızın cinderellaya dönüşmemesi, erkeğin onu olduğu gibi sevmesi...

revelimderevelim

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
272
Extraordinary you ve dr romantic serisini. Haru yaa sesi kulaklarımdan gimese de konu olarak güzel be ilgi çekiciydi.

CumberLay🔥

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
454
Penthouse ve Alchemy of souls bölümlerini beklerken beni en çok heyecanlandıran dizilerdi
Keşke unutsam da tekrar izlesem

minnybby💌

Üye
Üye
Tepki
29
Moon Lovers kesinlikle. Sırf Baekhyun oynadığı için başlamıştım ama enn sevdiğim dizi oldu. Unutup tekrar tekrar izlemek istiyorum ya. Hala da 2. sezon bekliyorum🥺

CumberLay🔥

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
454
Moon Lovers kesinlikle. Sırf Baekhyun oynadığı için başlamıştım ama enn sevdiğim dizi oldu. Unutup tekrar tekrar izlemek istiyorum ya. Hala da 2. sezon bekliyorum🥺
Moon loversin son iki bölümünü hâlâ izlemedim. Her seferinde oraya kadar izler ve bırakırım.Izlemeye korkuyorum ağlamak istemiyorum 🥲🥲

2307

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
393
Di mi, di mi?
Kesinlikle en eğlenceli tarihi dizi. Benimde başlama sebebim Baekhyun'du ama sıkılmadan izlediğim dizilerden...

JafarliB07

Üye
Üye
Tepki
58
Benim ilk izledigim dizi l am not a robot.O yuzden yeri ayri.Sonra My name var.Bu duzinin sonu benim için buruk bitdi Mujin'in ölumu beni etkiledi.Bide All of as are dead var oda iyiydi,2.sezon çikar çikmaz izlicem.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar